• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kıyafetlerini vermek istiyorum

xxyxixldxixzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
2.386
8
158
Bursa
Merhaba arkadaşlar,
Kızım 1,5 yaşına geldi ve sadece bir kaç kez giyilmiş kıyafetleri var.
Onları bu kıyafetlere muhtaç insanlara vermek istiyorum.
Etrafımda bunları verebileceğim kimse yok.Kıyafetleri doğu bölgesinde yardıma muhtaç birine bile gönderebilirim bölge önemli değil yani.
Yeterki gerçekten yardıma ihtiyacı olsun.
Eğer etrafınızda bu durumda olanlar varsa bana bilgi verirseniz sevinirim

iyi günler...konunu az önce gördüm...bu kadar tesadüf oluropuyorumnanaktan.yaklaşık bir saat önce mahllemizde bulunan 8 aylık hamile ve yardıma muhtaç birinden haberdar oldum,eşimin 2 kat üstümüzde oturan teyzesi sayesinde.durumu çok kötüymüş.eşi azerbaycanda işçiymiş.bebeği için sağlık ocağına bile kontrole gidememiş düşünün.ben kendi kızımın kıyafetlerini daha önce verdiğim için muayene konusuna el attım.kendi doktoruma msj attım ücretsiz muayene ve doğumu üstlenmesi için.şimdide bu mesajı gördüm ve çok sevindim:sm_cool:.kıyafete çok ihtiyacı varmış bebeğin sadece bi çift patiği varmış okadar.kıyafetleri bu bayan için gönderirseniz çok makbule geçerr...şimdiden teşekkürler

iyi günler...konunu az önce gördüm...bu kadar tesadüf oluropuyorumnanaktan.yaklaşık bir saat önce mahllemizde bulunan 8 aylık hamile ve yardıma muhtaç birinden haberdar oldum,eşimin 2 kat üstümüzde oturan teyzesi sayesinde.durumu çok kötüymüş.eşi azerbaycanda işçiymiş.bebeği için sağlık ocağına bile kontrole gidememiş düşünün.ben kendi kızımın kıyafetlerini daha önce verdiğim için muayene konusuna el attım.kendi doktoruma msj attım ücretsiz muayene ve doğumu üstlenmesi için.şimdide bu mesajı gördüm ve çok sevindim:sm_cool:.kıyafete çok ihtiyacı varmış bebeğin sadece bi çift patiği varmış okadar.kıyafetleri bu bayan için gönderirseniz çok makbule geçerr...şimdiden teşekkürler

Canım profiline de mesaj yazdım.
Tabiki veririm. Önemli olan bir yardıma ihtiyacı olan sevinsin
Adres bilgilerini bekliyorum, hemen yarın kargoyla gönderirim.

Arkadaşlar sekosum arkadaşıma kısmetse yarın eşyaları gönderiyorum.
Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim, çok mutlu oldumyerimseniben
ınşallah ufakta olsa sevindirebilirm.
Teşekkürler KK iyi ki varsın, teşekkürler sekosuma.s.

merhaba arkadaşlar ben hamileyim ve eşim yeni iş kazası gecirdi calışamıyorr benim doğumada 3 ay kaldı cok zor durumdayız kullanmadığınız bebek eşyaları beşik kıyafet varsa ilgilenirseniz sevinirim oğlum ve ben cok seviniriz

Back