- 4 Haziran 2012
- 879
- 675
- 303
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Evet. Değiştirmek şart oldu. Yarın gidip değişim yapacagimBahsettiğiniz şort tulumsa 0-3 ayda pek kullanışlı olmaz zaten. Nisanda havalar henüz soğuk oluyor. Bence varsa 6-9 ay alın. Yaz sonu biraz ele gelmiş olur bebeğiniz o zaman giydirirsiniz. Bebek kıyafetini biraz büyük almakta fayda var sıkı olursa giydirmek çıkarmakta zor oluyor. Bebekte sıkılıyor içinde.
Yoksa 6 ay bedeni bu da işini görür. Haziran - temmuz arası giydirebilirsin bence.Arkadaşlar bugün oğluşuma icinde bir badisi olan salopet aldim bedeni 56/62 cm. Ama eve gelince pek bi kucuk geldi gozume. Cok begenerek aldim. 2 tane kalmisti zaten biri bu bedendi digeri 1-2 yas gibiydi. Bu kiyafeti kac ay giyebilir. Parasinda degilim. Çok beğenerek aldığım için özellikle salopeti yazın içinde yarım kollu tişörtle filan gitse çok tatlı duracak. Bu arada bebeğim nisan ayının ilk haftası doğacak allah'tan başka birşey çıkmazsa. Sizlere sormak istediğim ise şu. Bebek alışverişi yaparken daha büyük mü almalıyım. Kızım 7 yaşında onda nasıldı çok hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
Bu kıyafet 1-3 ay arası giyebilecek. Sizce bunu 3-6 ayla degistirmelimiyim.
Bu arada burada havaların tamamen ısınması mayıs sonu haziran gibi.
Bu da dert mi demeyin. Gerçekten bebekler hakkında çoğu şeyi unutmuşum o yüzden sizden fikir almak istedim
Bizde de tam tersi hep küçükten geliyor. 18 aylık geçen aya kadar 6-9 aylık pijama altlarını giydirebiliyorum. Tabi üstler ve tulumlar boyu uzun kaldigi icin olmuyor. Biraz şans işi bence. Çocuk çok kilolu olunca boyu kısa bile olsa kıyafetler zor olabilir.56-62 baya küçük. Siz onu yaz için aldıysanız bir büyükle değiştirin. Yaza 3 ayı geçecek sonuçta..
Oğlum iri bir bebek olmamasına rağmen hep bir büyük bedeni aldım. Tam ayında olan şeyler küçük geliyor..
Ben hep 1 beden buyugunu aldim yazlik da olsa terleyip yapismasin rahat hareket etsin dedimSalopet ama pamuklu yanı penye kumaş yumuşak.
Arkadaşlar bugün oğluşuma icinde bir badisi olan salopet aldim bedeni 56/62 cm. Ama eve gelince pek bi kucuk geldi gozume. Cok begenerek aldim. 2 tane kalmisti zaten biri bu bedendi digeri 1-2 yas gibiydi. Bu kiyafeti kac ay giyebilir. Parasinda degilim. Çok beğenerek aldığım için özellikle salopeti yazın içinde yarım kollu tişörtle filan gitse çok tatlı duracak. Bu arada bebeğim nisan ayının ilk haftası doğacak allah'tan başka birşey çıkmazsa. Sizlere sormak istediğim ise şu. Bebek alışverişi yaparken daha büyük mü almalıyım. Kızım 7 yaşında onda nasıldı çok hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
Bu da dert mi demeyin. Gerçekten bebekler hakkında çoğu şeyi unutmuşum o yüzden sizden fikir almak istedim
öncelikle hayırlı olsun allah sağ sağlim kavuştursun yavrunuza.Arkadaşlar bugün oğluşuma icinde bir badisi olan salopet aldim bedeni 56/62 cm. Ama eve gelince pek bi kucuk geldi gozume. Cok begenerek aldim. 2 tane kalmisti zaten biri bu bedendi digeri 1-2 yas gibiydi. Bu kiyafeti kac ay giyebilir. Parasinda degilim. Çok beğenerek aldığım için özellikle salopeti yazın içinde yarım kollu tişörtle filan gitse çok tatlı duracak. Bu arada bebeğim nisan ayının ilk haftası doğacak allah'tan başka birşey çıkmazsa. Sizlere sormak istediğim ise şu. Bebek alışverişi yaparken daha büyük mü almalıyım. Kızım 7 yaşında onda nasıldı çok hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
Babasına çekerse uzun olur ama bana benzerse o salopetle askere gider.Uzun boylu bir bebek olursa hiç kullanamaz.
Kızım daha karnımdayken uzundu, hala da uzun. Yenidoğan döneminde giyerdi ancak o bedeni. 40ı çıktı boydan 3 6 giymeye başladı.
Yazın hangi beden olacaksa 1 büyüğünü al. 1 büyük sıkıntı değil de küçüğü kurtarmıyor.
Canım büyük al 0 3 ay arası bebek dışarı pek çıkmıyor bence 0 3 ay arası zıbın seti falan al salopet için küçük olur annesi :)Bence değiş 3 6 arası al :)Arkadaşlar bugün oğluşuma icinde bir badisi olan salopet aldim bedeni 56/62 cm. Ama eve gelince pek bi kucuk geldi gozume. Cok begenerek aldim. 2 tane kalmisti zaten biri bu bedendi digeri 1-2 yas gibiydi. Bu kiyafeti kac ay giyebilir. Parasinda degilim. Çok beğenerek aldığım için özellikle salopeti yazın içinde yarım kollu tişörtle filan gitse çok tatlı duracak. Bu arada bebeğim nisan ayının ilk haftası doğacak allah'tan başka birşey çıkmazsa. Sizlere sormak istediğim ise şu. Bebek alışverişi yaparken daha büyük mü almalıyım. Kızım 7 yaşında onda nasıldı çok hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
Az önce netten baktım bizim şehir de 3-6 Ay hiç yok.Canım büyük al 0 3 ay arası bebek dışarı pek çıkmıyor bence 0 3 ay arası zıbın seti falan al salopet için küçük olur annesi :)Bence değiş 3 6 arası al :)
Bi tane hastane çıkışı aldım 10 parça 2 tane citcitli bari birde bu. Başka hiç birşey almadım daha doğrusu maddi olarak pek alacak durum yok o yüzden bi tane daha takım alabilirsem allah büyüktür. Zamanla olur insallahOğlum haftaya 7 aylık olucak bir aldığımız kıyafetine fazla 10 15 gün giyebiliyor o yüzden hep bir büyük alın derim . Fazla da birşey almayın derim bir iki kez anca giyebiliyorlar. Büyüme hızlarına yetişilmiyor :) her bebekte aynı büyümüyor kimi bebek iri olur onu da hesaba katın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?