- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Salopet ama pamuklu yanı penye kumaş yumuşak.Yeni doğmuş bebek salopeti giyse rahat edemez, çok minik ve sürekli kucakta ya da yatakta olduğu için kıyafeti de tam görünmez. En iyisi oturabildiği hatta yürüyebildiği yaşları için almak. Bence 1 yaş alın. Yazın da giyilmez çünkü.
Dert değil tabi ama kafama takıldı ne yapayimAllah baska dert vermesin... ikiside sadece 3 ay giyiliyor yani ne fark eder ki? :) kalipdan kaliba modelden midele cocuktan cocuga degisen sey yani ....
Yine de 1 yaş diyorum.Salopet ama pamuklu yanı penye kumaş yumuşak.
Yine de 1 yaş diyorum.
O zaman 0/3 ay değil de 3/6 Ay varsa başka şubeden bir bakayım.56-62 baya küçük. Siz onu yaz için aldıysanız bir büyükle değiştirin. Yaza 3 ayı geçecek sonuçta..
Oğlum iri bir bebek olmamasına rağmen hep bir büyük bedeni aldım. Tam ayında olan şeyler küçük geliyor..
Başka şubesinde varsa 3/6 ay alsam da olur değil miTamam teşekkür ederim
Biraz buyuk alin 1 3 ay arasi kiyafetler cok kucuk brnimki icine 40 ciktiginda girememeye baslamisti 6-9 ay alin hatta rahat etsinArkadaşlar bugün oğluşuma icinde bir badisi olan salopet aldim bedeni 56/62 cm. Ama eve gelince pek bi kucuk geldi gozume. Cok begenerek aldim. 2 tane kalmisti zaten biri bu bedendi digeri 1-2 yas gibiydi. Bu kiyafeti kac ay giyebilir. Parasinda degilim. Çok beğenerek aldığım için özellikle salopeti yazın içinde yarım kollu tişörtle filan gitse çok tatlı duracak. Bu arada bebeğim nisan ayının ilk haftası doğacak allah'tan başka birşey çıkmazsa. Sizlere sormak istediğim ise şu. Bebek alışverişi yaparken daha büyük mü almalıyım. Kızım 7 yaşında onda nasıldı çok hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
Bu kıyafet 1-3 ay arası giyebilecek. Sizce bunu 3-6 ayla degistirmelimiyim.
Bu arada burada havaların tamamen ısınması mayıs sonu haziran gibi.
Bu da dert mi demeyin. Gerçekten bebekler hakkında çoğu şeyi unutmuşum o yüzden sizden fikir almak istedim
Kac kilo dogacak o onemli... birsey alirken kiloya ve cm gore al.. mesela 9 10 kilo bir bebege 74 80 cm olur zaten etketlerde yazar. en fazla mesela cocugun 9 10 kilo ise 10 11 kilo alirsin daha gec kuculur.. bazi kumaslar birkac yikamada cekiyo kuculuyo bunu da goz onunde bulundurarak 1 2 kilo buyugunu alirsinArkadaşlar bugün oğluşuma icinde bir badisi olan salopet aldim bedeni 56/62 cm. Ama eve gelince pek bi kucuk geldi gozume. Cok begenerek aldim. 2 tane kalmisti zaten biri bu bedendi digeri 1-2 yas gibiydi. Bu kiyafeti kac ay giyebilir. Parasinda degilim. Çok beğenerek aldığım için özellikle salopeti yazın içinde yarım kollu tişörtle filan gitse çok tatlı duracak. Bu arada bebeğim nisan ayının ilk haftası doğacak allah'tan başka birşey çıkmazsa. Sizlere sormak istediğim ise şu. Bebek alışverişi yaparken daha büyük mü almalıyım. Kızım 7 yaşında onda nasıldı çok hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
Bu kıyafet 1-3 ay arası giyebilecek. Sizce bunu 3-6 ayla degistirmelimiyim.
Bu arada burada havaların tamamen ısınması mayıs sonu haziran gibi.
Bu da dert mi demeyin. Gerçekten bebekler hakkında çoğu şeyi unutmuşum o yüzden sizden fikir almak istedim
Evet henüz doğmadı. Nisanda doğacak insallahAnladıgım kadarıyla henüz dogmamıs
Belki iri bebeğiniz olcak hic olmayacak 1-3 ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?