Bebek kıyafetlerinden anlayanlar rica etsem bakabilir mi

Bahsettiğiniz şort tulumsa 0-3 ayda pek kullanışlı olmaz zaten. Nisanda havalar henüz soğuk oluyor. Bence varsa 6-9 ay alın. Yaz sonu biraz ele gelmiş olur bebeğiniz o zaman giydirirsiniz. Bebek kıyafetini biraz büyük almakta fayda var sıkı olursa giydirmek çıkarmakta zor oluyor. Bebekte sıkılıyor içinde.
Evet. Değiştirmek şart oldu. Yarın gidip değişim yapacagim

Arkadaşlar bugün oğluşuma icinde bir badisi olan salopet aldim bedeni 56/62 cm. Ama eve gelince pek bi kucuk geldi gozume. Cok begenerek aldim. 2 tane kalmisti zaten biri bu bedendi digeri 1-2 yas gibiydi. Bu kiyafeti kac ay giyebilir. Parasinda degilim. Çok beğenerek aldığım için özellikle salopeti yazın içinde yarım kollu tişörtle filan gitse çok tatlı duracak. Bu arada bebeğim nisan ayının ilk haftası doğacak allah'tan başka birşey çıkmazsa. Sizlere sormak istediğim ise şu. Bebek alışverişi yaparken daha büyük mü almalıyım. Kızım 7 yaşında onda nasıldı çok hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
Bu kıyafet 1-3 ay arası giyebilecek. Sizce bunu 3-6 ayla degistirmelimiyim.
Bu arada burada havaların tamamen ısınması mayıs sonu haziran gibi.
Bu da dert mi demeyin. Gerçekten bebekler hakkında çoğu şeyi unutmuşum o yüzden sizden fikir almak istedim
Yoksa 6 ay bedeni bu da işini görür. Haziran - temmuz arası giydirebilirsin bence.

56-62 baya küçük. Siz onu yaz için aldıysanız bir büyükle değiştirin. Yaza 3 ayı geçecek sonuçta..

Oğlum iri bir bebek olmamasına rağmen hep bir büyük bedeni aldım. Tam ayında olan şeyler küçük geliyor..
Bizde de tam tersi hep küçükten geliyor. 18 aylık geçen aya kadar 6-9 aylık pijama altlarını giydirebiliyorum. Tabi üstler ve tulumlar boyu uzun kaldigi icin olmuyor. Biraz şans işi bence. Çocuk çok kilolu olunca boyu kısa bile olsa kıyafetler zor olabilir.

Arkadaşlar bugün oğluşuma icinde bir badisi olan salopet aldim bedeni 56/62 cm. Ama eve gelince pek bi kucuk geldi gozume. Cok begenerek aldim. 2 tane kalmisti zaten biri bu bedendi digeri 1-2 yas gibiydi. Bu kiyafeti kac ay giyebilir. Parasinda degilim. Çok beğenerek aldığım için özellikle salopeti yazın içinde yarım kollu tişörtle filan gitse çok tatlı duracak. Bu arada bebeğim nisan ayının ilk haftası doğacak allah'tan başka birşey çıkmazsa. Sizlere sormak istediğim ise şu. Bebek alışverişi yaparken daha büyük mü almalıyım. Kızım 7 yaşında onda nasıldı çok hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz.
Bu da dert mi demeyin. Gerçekten bebekler hakkında çoğu şeyi unutmuşum o yüzden sizden fikir almak istedim

Bebekten bebeğe değişir bir durum, örneğin ben de eşim de üzüm boyluyuz. Nitekim 56 ları çok az kullandım.

öncelikle hayırlı olsun allah sağ sağlim kavuştursun yavrunuza.

Benim bebeğim şuan 50 günlük 0 3 ay alınan çoğu şey küçüldü bile 2 ay dolmadan.
Kaç kilo kaç cm doğacağını bilmediğimizden herşey giyilmeden küçüldü. 3 6 aylık gelenler ise biraz büyük gelsede baya idare edicek inşallah.

Bence 3 6 ay alın.

Çok çok küçük şeyler almayın kilo aldıkça ve boyu uzadıkça olmuyor bende çok beğenerek badi almıştım ama ilk ay giydi şimdi 2 aylık olmuyor.

Şimdi gelen hediyelerde giydirdim kiminin üzerinde 60 70 cm yazıyor boy olarak olmuyor biraz uzun ama üstler tam denk geliyor neredeyse.

Çocuklara her zaman bir beden yada bir yaş büyüğünü alıyorum kendi aylarına yaşlarına göre aldıkların küçük oluyor değiştirin bence

Bebekler normal gelişimde her 2 ayda boy atarlar, yani doğduğunda 56 giyiyorsa 2 aylık olduğunda 62 giyer , ben bebeklerime bir beden büyük alırdım uzun giysin diye, yani 4 ay :), kollarını katlardım, zaten çok fazla kullanamadıkları için bir nevi çözümdü benim için. Sevdiğim kıyafetleride , çok özellerini saklıyorum

Uzun boylu bir bebek olursa hiç kullanamaz. :KK70:
Kızım daha karnımdayken uzundu, hala da uzun. Yenidoğan döneminde giyerdi ancak o bedeni. 40ı çıktı boydan 3 6 giymeye başladı.
Yazın hangi beden olacaksa 1 büyüğünü al. 1 büyük sıkıntı değil de küçüğü kurtarmıyor.
Babasına çekerse uzun olur ama bana benzerse o salopetle askere gider.

Canım büyük al 0 3 ay arası bebek dışarı pek çıkmıyor bence 0 3 ay arası zıbın seti falan al salopet için küçük olur annesi :)Bence değiş 3 6 arası al :)

Oğlum haftaya 7 aylık olucak bir aldığımız kıyafetine fazla 10 15 gün giyebiliyor o yüzden hep bir büyük alın derim . Fazla da birşey almayın derim bir iki kez anca giyebiliyorlar. Büyüme hızlarına yetişilmiyor :) her bebekte aynı büyümüyor kimi bebek iri olur onu da hesaba katın

O durum bebeğinize göre değişir.
İri bir bebekse 2. ayında bile giyemez ama minnoş olursa rahat rahat yazı çıkarır.
Salopet diyorsunuz ya düğmeli ya ayarlamalıdır, düğmeli ise 2 vm aşağı alırsınız düğmeleri.
Benim ilk oğlum çok minik doğdu, yenidoğan takımlarını 3 ay kullandı, 5 aylıkken ancak 3 aylığa transfer oldu.
Geçen yaz aldığım kıyafetleri bu sene de giydi, tabi çıtçıtlı olmayan şeylerden nakşediyorum.
Küçük bebeğim iridir ama salopet , fermularlı üstleri ayından 2 beden küçüğe göre giyebiliyor.

Oğlum haftaya 7 aylık olucak bir aldığımız kıyafetine fazla 10 15 gün giyebiliyor o yüzden hep bir büyük alın derim . Fazla da birşey almayın derim bir iki kez anca giyebiliyorlar. Büyüme hızlarına yetişilmiyor :) her bebekte aynı büyümüyor kimi bebek iri olur onu da hesaba katın
Bi tane hastane çıkışı aldım 10 parça 2 tane citcitli bari birde bu. Başka hiç birşey almadım daha doğrusu maddi olarak pek alacak durum yok o yüzden bi tane daha takım alabilirsem allah büyüktür. Zamanla olur insallah