Bebek İkinci El bebek kıyafetleri

elbise sıfır 10 tl badi 5 tl ayakkabılar hm yurtdışı sıfır giyilmedi 5 tl pijama altı 3 tl etek lcw 5 tl sıfır

bir tane süveter var.. bir de beyaz elbise.. bir de fermuarlı gri yelek ve pijama takımı var.. bunlar kaç aylık çocuk için sana zahmet bunları da söylersen sevinirim.. bekliyorum.. eğer nasip olursa hepsini alırım.. teşekkürler

anladım, sen de haklısın.. sence tulum kaç aylığa kadar olur

tam 30 tl canım vallahi tulum sıfırf kot elbise ve pantolon sıfır ben sadace tulumu 39 a aldım

tulum kaç aylığa kadar olur?
ve bir tane süveter var.. bir de beyaz elbise.. bir de fermuarlı gri yelek ve pijama takımı var.. bunlar kaç aylık çocuk için sana zahmet bunları da söylersen sevinirim.. bekliyorum.. eğer nasip olursa hepsini alırım.. teşekkürler

pembe lcw zıbın
civil elbise
lcw süveter
turuncu krem yelek
zara badi
gri lcw cwkwtlwe pembe lcw tulum
pijama altları lcw inekli
kadife lcw eşofman altı
pembe elbise son sayfadaki
ayakkabı
satıldı kızlar diğerleriyle ilgilenenlerede uyguna veririm küsüratlı tutarsa tam yapıyorum

beyaz elbise
kot elbise çilek elbisede daha önce satılmıştı belirtmemeişim kusura bakmayın

öyle mi

fermuarlı lcw gri elek ile lcw pembe pantolon duruyor sanırım.. bunları da beğendim ama

başka elbise varsa elinizde eklerseniz bakarım

1-2 tane almak çok mantıklı oluyor

o yüzden başka kıyafet varsa eklerseniz bakarım, haberleşiriz.. görüşmek üzere

beyaz elbise
kot elbise çilek elbisede daha önce satılmıştı belirtmemeişim kusura bakmayın

o gri ceketin pembesi var elimde canım onu kot elbiseyi bide çiçekli badiyi pembe eteği kahverengi eteği pembe sveati vereyim birde gri eşofman altı lcw ,birde lcw badi kuşlu olanı sana 30 yapayım düşünürsen sadece kot elbiseyi 25e almıştım hiç giydiremedim kızıma mevsimler tutmadı

günaydın.. bir yerde kot elbise satıldı diye yazmıştın, ben mi yanlış gördüm

beyaz elbise gibi elbise varsa öyle elbise istiyorum

benim şu an beğendiklerim; kot elbise + little prenses yazan lcw t-shirt + gri fermuarlı ceket yoksa onun pembesi

bunların yanında saydıklarınızdan başka elbise var mı elinizde

canım yok kot satılmadı o var badide duruyo pembe kapişonluda duruyo yeni bi başlık açtım bunlar kaldı die ordan bakabilirsin yoksa üçünü yollarım ama çok uygun zaten fiyatlar ordanda seçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…