Bebek İkinci El bebek kıyafetleri

lcw tulum 15tl
badi 3tl
yelek örgü 5 tl sıfır
lcw mont 10tl sıfır
lcw pijama altı 2li 8 tl
lcw kadife eşofman altı 5 tl
güvenli yatış yastığı 7.5 tl
lcw pantolon 7.5 tl sıfır
lcw etek 5 tl sıfır

elbiseler 8 tl pantolon gebe marka hiç giyilmedi 40 benden hamile pantolonu 10 tl
gömlek lcw 10 tl
lcw badi 4 tl sıfır

kıyafetlerin hangilerini satdınız?toplu almak istiyorum.özelden msj atarsanız bilgilerinizi sevinirm

kıyafetleri toplu almak istiyorum özelden msj atamıyormuşum agokce5@yahoo mail adresine hangileri kaldıysa toplu olarak fiyatlarıyla yazarsanız size ulasabileceğim bilgilerle sevinirim

[SUB][/SUB]
kıyafetleri toplu almak istiyorum özelden msj atamıyormuşum agokce5@yahoo mail adresine hangileri kaldıysa toplu olarak fiyatlarıyla yazarsanız size ulasabileceğim bilgilerle sevinirim

canım yeni gördüm mailini ekleyemedim eksikmi yazdın acaba kırmızı oluyo

güncel mi hangi şehirdesiniz?

canım ben yozgattayım ptt kargo uygun oluyo elbiseleri yollayabilirim her yere elimde daha okadar çok elbisem varki fırsat bulursam çekip yollarım fotoları daha önce bazı elbiseleri sattım mor olanı beyaz olanı çilekliyi alan arkadaş çok memenun kaldı çünkü tertemiz çoğunun etiketi üstünde

mail attım canım ben yanlış eklemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…