haklısınız kızlar ama 95 makınenın bebek programında ki derece ,neye dayanarak böle yapmışlar anlamadım daha yıkamadım ben ama hasssasta benım makınam sıkmıyo 400 de sıkıp bırakıyo yanı sulu olur.sık yıkamada yıkmayı dusunuyorum.
bide renklerini ayırmadıgınızı soylemısssınız karıstımı renkler bende mı oyle yapsam?
mrb bayanlar,bi kaç sorum olucaktı
öncelikle bebeğimin kıyafetlerini yıkamak için fikirlerinize ihitiyacım var.Bir kaç konu okudum ama net cevap bulamadım malesef.
ben yıkamak için dalan roxy matik aldım.KK dan okuyarak.Makinam da bebek kıyafetlerini yıkamak için program var 2.30 saatlik bir yıkama ve 95 derecde yıkıyor.Acaba hıc giyilmemiş kıyafetler için buna gerek varmı ? sıcaklıgı ıstedıgım şekilde düşürebiliyorum.Sizce kaça ayarlamam gerekir.?
beyaz ve renkli olarak ayırdığımızda beyazlara battaniye (pazen,yün),nevresim takımı gibi şeyleri de atıyormuyuz.?
Dalan roxy matik haricinde yumuşatıcı kullanmama gerek var mı?
yoksa hiç giyilmediğinden sık yıkama porgramında (30 derece 1.30 saatte yıkıyor) yıkayıp ütülesemm mi?
Dalan roxynin çok köpürdüğünü duymuştum ,arkasın da yazan ölçek 1.5 ölçek yazıyor .Siz ne kadar koyuyorsunuz ?
teşekkür ederim şimdiden
bende dalan roxy matikle yıkadım perde proğramına atmanı tavsiye ederim vede sıktırma ben 30 derecede yıkadım yarım ölçek koysan yeterli geliyo yumusatıcıy gerek kalmıyo mis gibi kokuyo zaten.mrb bayanlar,bi kaç sorum olucaktı
öncelikle bebeğimin kıyafetlerini yıkamak için fikirlerinize ihitiyacım var.bir kaç konu okudum ama net cevap bulamadım malesef.
Ben yıkamak için dalan roxy matik aldım.kk dan okuyarak.makinam da bebek kıyafetlerini yıkamak için program var 2.30 saatlik bir yıkama ve 95 derecde yıkıyor.acaba hıc giyilmemiş kıyafetler için buna gerek varmı ? Sıcaklıgı ıstedıgım şekilde düşürebiliyorum.sizce kaça ayarlamam gerekir.?
Beyaz ve renkli olarak ayırdığımızda beyazlara battaniye (pazen,yün),nevresim takımı gibi şeyleri de atıyormuyuz.?
Dalan roxy matik haricinde yumuşatıcı kullanmama gerek var mı?
Yoksa hiç giyilmediğinden sık yıkama porgramında (30 derece 1.30 saatte yıkıyor) yıkayıp ütülesemm mi?
Dalan roxynin çok köpürdüğünü duymuştum ,arkasın da yazan ölçek 1.5 ölçek yazıyor .siz ne kadar koyuyorsunuz ?
Teşekkür ederim şimdiden
dalinin toz sabunu da var sizce sıvı olanı daha mı iyidir siz memnun kaldınız mı ?
ayrıca 30 derece yıkcam fakat penye olanlarla tüylüleri yani pattaniye gibi olanları da beraber mi yıkıyım
bende dalinin sıvı deterjanından almayı düşünüyorum daha biraz vaktimiz var şimdilik araştırma aşamasındayım kimyasal şeylerden ne kadar uzak olursa o kadar iyi gerekirse arap sabunuyla elimde bile yıkayabilirim galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?