Bebek İkinci El Bebek kıyafeti ( Ücretsiz)

Gec kalmamisim yupi kizimin sansi sanirim bu.bebegim kiz ama ben pembe takintili bir anne degilim.uygun fiyatli olunca erkek reyonunda aldigim urunler oluyr.Alah razimolsun cnm,emin ol bende sana cok dua edicem. Mesaj attim Gelmistir umarim

ben 2 saat kadar eğitimde olucam. Yazanlara cevap vermezsem yanlış anlaşılmasın,
Çok bölük pörçük mesajlar geldi ben bu kadar karışıcağını düşünmedim.
Yani 0-3 3-6 6-9 gibi ayırırım o zaman. kızlar içinde hepsini bir yolarım. Lütfen 4 kişilik gruptan hangi grup olmak istiyorsanız onu ve bilgilerinizi yazın yardımcı olıyım çalıştığım için çıkamıyorum. sürat kargo ila anlaşamlı ve çok ucuza yolluyoruz zzaten

benim için çok uğraştın ama ne email gidiyor nede özel msj gidiyor burdan tel nomu vereyim sana 0531 300 91 31 çağrı atarsan ben ararım 3ile6 ay bize uygundur teşekkür ederim dugacınım canım sağol

0-3 aylık bbek için isteyen varmı, 0-3 ay kaldı sadece. akşam ayırıcam kısmetse yarın kargoya vericem. Ben eşyaları hep poşetleyip dolap arkasında sakladım. sadece yıkamanz yeterli olucaktır

arkadaşlar sanırım tamamının sahiplerini hazırladık. Umarım herşey adil olur. Ben mümkün olduğunca yine yollamaya çalışırım. İnşallah sıkkıntısız sorunsuz elinize ulaşır bebişlerinize gülücükleri ile giydirirsiniz. Elimde kıyafet kalmamış olucak buse67de de bilgileriniz yazarsa

ürünleriniz kargoya verildi, umarım sağlıcakla giyerler. 1-2 ay sonra yeni küçülenleride toplayıp yine gönderim yaparım. Umarım beğenirsiniz. Güle güle kullansınlar bebişler

gönderilen arkadaşlar güle güle kullansın,gönderen arkadaşa da ALLAH daha çok versin.

dün kuzenimin bebeğinin küçüklük eşyalarını aldım, elimde bir miktar 1 yaş kız çocuğu kıyafeti var. Onlarıda bir kişiye yollamak isterim. 1 yaş kız çocuğu olan varsa lütfen bilgilerini versin sadece 1 kişiye gönderebilicem. Sadece kargo ücretini karşılarsınız, o da muhtemelen 5 lira civarı olucaktır anlaşmalı kargo olduğu için. Haber verirseniz yarın kargoya veririm pazartesi elinizde olur

kıyafetleri aldım hepsi çok güzel ve tertemiz allah ne muradınız varsa versin size daha cok versin adresin elimde bende bu iyiliğini karşılıksız bırakmam cok teşekkürler benim 4 tane çocuğum var 3kız 1 erkek kız kıyafetlerinide benim ufaklığa gönderirseniz banada makbule geçer ALLAH RAZI OLSUN

canım güle güle giysin çok sevindim. 1-1,5 yaş arası kıyafetleri yollıyım sana o zaman. Bu arada ben karşılık beklemiyorum gerçekden, dua edin yeterli bebişimizin kardeşi sonuçda onlarda

sen hem kargoda hemde kıyafette yardımcı oldun senin beklediğinden degil zaten bende kendimce elimde olandan yollamak istiyorum ben zonguldak ereğli denim annem ölünce bizede ondan bir fındık bahcesi kaldı fındık zamanı fındık gönderecem tekrar cok teşekürler birde dün gece namaz kılıp senin ve ailen için dua ettim allah kabul edsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…