sen hem kargoda hemde kıyafette yardımcı oldun senin beklediğinden degil zaten bende kendimce elimde olandan yollamak istiyorum ben zonguldak ereğli denim annem ölünce bizede ondan bir fındık bahcesi kaldı fındık zamanı fındık gönderecem tekrar cok teşekürler birde dün gece namaz kılıp senin ve ailen için dua ettim allah kabul edsin inş...
ne tür kıyafet olursa giydiririm eger elinde olmayan başka kıyaftler varsa alabilirim kız erkek farketmez benimiçin kıyafet olsun yeter hiç alamamaktan iyidir
Konu sahibi arkadaşım kusura bakmazsan ben de bu topikten birkaç eşya yollamak isterim bebişlere. Benim ikizlerim var aldıklarımız hep küçüldü bir de kanguru ve mavi renk portbebe ve çantasını göndrmek isterim. Kızımın pembe portbebesini ve kangurusunu başka bir arkadaşa söz vermiştim de.
canım çok incesin, umarım ilanınızı gören olur. Tabiki ihtiyacı olan birileri vardır
lütfen ablama gönderin onun ihtiyacı var pufff arkadaşta bize gönderdi burdan ona tekrar teşekkürler .
Canım aradım telefonun kapalı. Açtığında buradan yazarsan sevinirim arayayım seni.merhaba özel msj yada e mail gitmiyor bende çok bilmiyorum göndermesini bu sayfada tel nom yazıyor ordan çağrı bırakırsanız ben sizi ararım teşekkür ederim.
Herhangi bir sorun olursa benimde cok ihtiyacim varYazmayı unutmuşum süt pompasına ihtiyacı olan arkadaşlar bana dönerlerse sevinirim pompa göndereyim ücretsiz siz kargosunu ödersiniz sadece. Yalnız benim pompanın göğüs başlığını valfini vs. Göndermek istemiyorum çünkü çok kullandım bir de hijyenik sebeplerden doğru olmaz diye düşünüyorum göğüs başlıkları ve valfi hepsiburada. Com' da satılıyor oradan edinebilirsiniz isterseniz göğüs başlığı da göndereyim sterilize edip ama açıkçası içime sinmez benim. Pompa ameda lactaline hepsiburada.com'dan aparatlarına bakarsınız olur mu arkadaşlar. Ben artık kullanmıyorum birinin işine yarar hiç değilse. Pompanın aparatları ve biberonları da bu linkte satılıyor Ameda Steril Eko Set (Lactaline Yedekleri) (İkili Paket) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Herhangi bir sorun olursa benimde cok ihtiyacim var
sanirim sutum kesilmek uzereymis elimle de sagamiyorum.sagarsam cogalirmis oyle dedi doktorumuz.burdan baya para biriktirdim zar zor realizm adli arkadastan aldim.oda kargonun azizligine ugradi makina kargoda kirildi gitti :-( ne olur duyan bilen olursa haber versin olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?