Bebek İkinci El Bebek kıyafeti ( Ücretsiz)

allah razı olsun canım ya, çok teşekkür ederim. Anneciğin içinde allah rahmet eylesin mekanı nur gölü olsun inşallah

nekadar ınce bı davranıs gercekten tebrık ederım
bız geckalmışız ama nasıp olan arkadaslarımız gule gule kullan sınlar
rabbım sızı ve aılenızı korusun :)

çok teşekkür ederim allah razı olsun sizi hiç unutmayacağım ayrıca fındık zamanı başladığında hediyenizi göndereceğim sevgiler.

ne tür kıyafet olursa giydiririm eger elinde olmayan başka kıyaftler varsa alabilirim kız erkek farketmez benimiçin kıyafet olsun yeter hiç alamamaktan iyidir

ne tür kıyafet olursa giydiririm eger elinde olmayan başka kıyaftler varsa alabilirim kız erkek farketmez benimiçin kıyafet olsun yeter hiç alamamaktan iyidir

Cnm senin bebis nekadarlik? Benimde kizim var ama bende erkek kiyafeti bile giydiriyorum ayirt etmiyorum okadar luks olsmadik .eger uyarsa yollayacaklarim olabilir belki kuculenlerimizden.

canım ben sana daha ne diyeyimki melekmisin nesin kıyafet yanında artı birde kargo ödedin inş ömür boyu sende mutlu huzurlu olursun allah o pırlanta kalbine göre versin sen beni mutlu ettin allahta seni mutlu etsin herşey gönlünce olsun sevgiler.

Konu sahibi arkadaşım kusura bakmazsan ben de bu topikten birkaç eşya yollamak isterim bebişlere. Benim ikizlerim var aldıklarımız hep küçüldü bir de kanguru ve mavi renk portbebe ve çantasını göndrmek isterim. Kızımın pembe portbebesini ve kangurusunu başka bir arkadaşa söz vermiştim de.

canım çok incesin, umarım ilanınızı gören olur. Tabiki ihtiyacı olan birileri vardır

canım çok incesin, umarım ilanınızı gören olur. Tabiki ihtiyacı olan birileri vardır

Teşekkür ederim canım sen de çok incesin umarım görürler benim de ücretsiz göndereceklerimi benm de yaramazların kanguru kullanma yaşları geçti bir tanesini buradan bir kardeşi kullansın bari :)

merhaba özel msj yada e mail gitmiyor bende çok bilmiyorum göndermesini bu sayfada tel nom yazıyor ordan çağrı bırakırsanız ben sizi ararım teşekkür ederim.

merhaba özel msj yada e mail gitmiyor bende çok bilmiyorum göndermesini bu sayfada tel nom yazıyor ordan çağrı bırakırsanız ben sizi ararım teşekkür ederim.
Canım aradım telefonun kapalı. Açtığında buradan yazarsan sevinirim arayayım seni.

Yazmayı unutmuşum süt pompasına ihtiyacı olan arkadaşlar bana dönerlerse sevinirim pompa göndereyim ücretsiz siz kargosunu ödersiniz sadece. Yalnız benim pompanın göğüs başlığını valfini vs. Göndermek istemiyorum çünkü çok kullandım bir de hijyenik sebeplerden doğru olmaz diye düşünüyorum göğüs başlıkları ve valfi hepsiburada. Com' da satılıyor oradan edinebilirsiniz isterseniz göğüs başlığı da göndereyim sterilize edip ama açıkçası içime sinmez benim. Pompa ameda lactaline hepsiburada.com'dan aparatlarına bakarsınız olur mu arkadaşlar. Ben artık kullanmıyorum birinin işine yarar hiç değilse. Pompanın aparatları ve biberonları da bu linkte satılıyor http://www.hepsiburada.com/liste/am...147483639_10351_23020380%7d&fh_refview=lister

Son düzenleme:
Mesajı düzenleyemedim süt pompası yeni sahibini buldu arkadaşlar. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bol bol da süt versin arkadaşımıza ve bebeğine :)

Son düzenleme:
Herhangi bir sorun olursa benimde cok ihtiyacim var
sanirim sutum kesilmek uzereymis elimle de sagamiyorum.sagarsam cogalirmis oyle dedi doktorumuz.burdan baya para biriktirdim zar zor realizm adli arkadastan aldim.oda kargonun azizligine ugradi makina kargoda kirildi gitti :-( ne olur duyan bilen olursa haber versin olurmu?

karamela benimde manuel bir pompam var ama eğer annemdeyse bulurum veririm sana ama annemin yazlıkdaysa ne zaman alabilirm bilmem. Söz vermiyim ama akşam bakmaya çalışıcam.

bu arada cincikk çok teşekkür ederim, allah bin kere razı olsun. Eğer yerine ulaşıyorsa çok büyük bir sevap. rabbim size daha fazlasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…