Bebek İkinci El Bebek kıyafeti ( Ücretsiz)

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
212
373
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
oğlum 8,5 aylık oldu. bende ona bu zamana kadar giydirdiğim çoğunluğu ev kıyafetlerini birilerine göndermek isterim.
Bana bir çoğu kuzenimden geldi, çınar o kıyafetleri giyen 2. çocukdu ama o kıyafetler 3.yüde büyütür tahminimce.
Yani aldığınızda önce bir kosla ile falan yıkayıp sonra bebiş deterjanı ile yıkarsanız gönül rahatlığı ile giydirin, aslında leke vs yok ama artık büyüdü gözden kaçan bişey olmasın diye diyorum. Kargoyu şirketten yollıycam çokda cüzzi bir rakam olucaktır. İsteyen olursa irtibata geçebilir. Oğlum dedim ama içinde bol miktarda pembelerde mevcut. Yani onları ayırıp kızı olucak bir arkadaşada yollayabilirim

gercekten tebrık ederım harıka bır davranıs umarım gercekten ıhtıyacı olan bırısıne gıder sımdıden gue gule gıysın bebıs

çok ince düşünceli bir davranış. kutlarım:)

evet bencede tebrikler .bende bu ay içinde ayırıp bir arkadaşa ücretsiz yollamak istiyorum inş yapabilirim

gercekten tebrık ederım harıka bır davranıs umarım gercekten ıhtıyacı olan bırısıne gıder sımdıden gue gule gıysın bebıs

çok teşekkür ederim kızlar, sonuçda durmasının faydası yok. Bebek kıyafeti zor yetişiyor bebişlere o yüzden en azından bol bol olursa belki daha rahat ederler. Ben çok dua ettim, halada ediyorum. umarım ihtiyaç sahibi biri ister yerine ulaşır yardımımız

merhaba öncelikle böyle birşey düşündüğünüz için cok teşekkürler eğer sizin içinde uygunsa ablam için ben alabilirim.

kıyafetler 6 aya kadar gibi düşünün lütfen. 0-6 ay arası bebekler için, yani henüz bebeği doğmayanlarad daha faydalı olucaktır.

Tebrik ederim gercekten çok güzel ve duygulu insansiniz masallah

allah herzaman iyilik yapanın yanındadır tebrik ederim seni bu duşuncenden dolayı

ablamın bebeği 2 aylık daha birde erkek

teşekkür ederim kızlar. Alanlar şimdiden güzel günlerde giysinler sağlıkla
Buse ben 3+ olanları ayırıyım o zaman ablana 3 ay ve üzeri olanlardan yollıyalım

6 aylik bebegim var uygun olanlari alabili miyim.sonucta bebegi yedigi helal giydigi haram derler.dilerseniz cuzi bir miktar ucret koyun.cunku malesef kiyafet yetistiremiyorum :-(

yani ben ayırmaya çalışırım bence sorun olmaz. zaten ben şuan 9aylık giydiriyorum. yani en son kaldırdıklarımı yollayabilirim sanırım. umarım işinize yarar. 6. aydan beri yoğun olarak kıyafet alıyorum ve o kadar pahalılarki aslında ve o kadar çok eşya gerekiyorki.
canları sağolsun. Ben ücret istemiyorum canım, sadece kargo ücretiniz kendiniz ödersiniz, oda 10 lira bile tutmaz anlaşmalı firmamız. Keşke imkanım olsa alıp herkese dağıtsam, ben hazırlarım bu akşam yarın kargoya veririm. Sen bana özel mesajla isim adres tel yaz. bende not alıyım canım bide erkekmi bebiş kızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…