Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi arkadaşım kusura bakmazsan ben de bu topikten birkaç eşya yollamak isterim bebişlere. Benim ikizlerim var aldıklarımız hep küçüldü bir de kanguru ve mavi renk portbebe ve çantasını göndrmek isterim. Kızımın pembe portbebesini ve kangurusunu başka bir arkadaşa söz vermiştim de.
merhaba arkadaşım mümkünse kıyafetlerini bana gönderirmisin yeni doğum yaptım bebeğim prematüre şimdi hastanede durumumuzda iyi değil bezini zor alıyoruz eğer kimseye göndermediysen kıyafetleri ben alabilirim çok memnum olurum eğer yollarsan.
merhaba arkadaşım mümkünse kıyafetlerini bana gönderirmisin yeni doğum yaptım bebeğim prematüre şimdi hastanede durumumuzda iyi değil bezini zor alıyoruz eğer kimseye göndermediysen kıyafetleri ben alabilirim çok memnum olurum eğer yollarsan.
kızlar merhaba,
oğluma yine küçük gelenler var, 9 ay civarı bebişi olanlar varsa ayarladığım kıyafetler var yollamak isterim, ücretsiz yollıycam. sadece 4,75 gibi bir kargo ücreti ödersiniz.
canım benim ikiz erkek bebişlerim olacak allahın izniyle kıyafet topluyorum hastane çıkışı hariç bişey almadım hep sağdan soldan topladım çok çabuk büyüyorlar elindekilerden göndermek istersen ben alabilirim eşim çalışmadığı için emekli maaşıyla geçineceğiz açıkçası bebişlerimin mamaları ve bezleri benim için daha önemli kıyafetgiyilmiş olsada olur bende çelışıyordum işten çıkmak zorunda kaldım ikiz gebelik çok zor geçiyor allah hepimizin yardımcısı olsun...