• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek kıyafeti ( Ücretsiz)

puffy arkadaşım sen ne kadar iyi niyetli birisin ya allahta senden razı olsun cincikkk arkadaşımızdanda razı olsun rabbim sizi sevdiklerinize bağışlasın dünyada böyle iyi insanlarda varmış demekki ayyy çok duygulandım ...

Konu sahibi arkadaşım kusura bakmazsan ben de bu topikten birkaç eşya yollamak isterim bebişlere. Benim ikizlerim var aldıklarımız hep küçüldü bir de kanguru ve mavi renk portbebe ve çantasını göndrmek isterim. Kızımın pembe portbebesini ve kangurusunu başka bir arkadaşa söz vermiştim de.

merhaba arkadaşım mümkünse kıyafetlerini bana gönderirmisin yeni doğum yaptım bebeğim prematüre şimdi hastanede durumumuzda iyi değil bezini zor alıyoruz eğer kimseye göndermediysen kıyafetleri ben alabilirim çok memnum olurum eğer yollarsan.

merhaba arkadaşım mümkünse kıyafetlerini bana gönderirmisin yeni doğum yaptım bebeğim prematüre şimdi hastanede durumumuzda iyi değil bezini zor alıyoruz eğer kimseye göndermediysen kıyafetleri ben alabilirim çok memnum olurum eğer yollarsan.

Bebeginin cinsiyeti nedir arkadasim? Ben de birseyler gondermek isterim

Canım kusura bakma ben dün arkadaşlara gönderdim kalanları da :s keşke önceden haberim olsaydı ne diyeyim bilemedim şimdi. Ben yine de bebeklerimin şimdi kullandıklarından küçükenleri göndermeye çalışırım sana. Benim de iizlerim premaütre doğdular 6 gün küvezde kaldılar çok iyi anlıyorum seni kendini sıkmamaya çalış ki sütün kesilmesin süt götürüyor musun hastaneye keşke önceden yazmış olsaydın süt pompasını da sana gönderirdim hemen ama ne yazık ki başka bir arkadaşa gönderdim onu da. Hangi ildesin ?

kızlar merhaba,

oğluma yine küçük gelenler var, 9 ay civarı bebişi olanlar varsa ayarladığım kıyafetler var yollamak isterim, ücretsiz yollıycam. sadece 4,75 gibi bir kargo ücreti ödersiniz.

kızlar merhaba,

oğluma yine küçük gelenler var, 9 ay civarı bebişi olanlar varsa ayarladığım kıyafetler var yollamak isterim, ücretsiz yollıycam. sadece 4,75 gibi bir kargo ücreti ödersiniz.

canım benim ikiz erkek bebişlerim olacak allahın izniyle kıyafet topluyorum hastane çıkışı hariç bişey almadım hep sağdan soldan topladım çok çabuk büyüyorlar elindekilerden göndermek istersen ben alabilirim eşim çalışmadığı için emekli maaşıyla geçineceğiz açıkçası bebişlerimin mamaları ve bezleri benim için daha önemli kıyafetgiyilmiş olsada olur bende çelışıyordum işten çıkmak zorunda kaldım ikiz gebelik çok zor geçiyor allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım benim ikiz erkek bebişlerim olacak allahın izniyle kıyafet topluyorum hastane çıkışı hariç bişey almadım hep sağdan soldan topladım çok çabuk büyüyorlar elindekilerden göndermek istersen ben alabilirim eşim çalışmadığı için emekli maaşıyla geçineceğiz açıkçası bebişlerimin mamaları ve bezleri benim için daha önemli kıyafetgiyilmiş olsada olur bende çelışıyordum işten çıkmak zorunda kaldım ikiz gebelik çok zor geçiyor allah hepimizin yardımcısı olsun...

tabiki yollarım, hatta bakınıyım daha belki ihtiyacı olan şeyler çıkarsa eklerim kremdi vsdi. Bana isim adres tel yazarsan özelden yarın kargo yaparım

merhaba, ihtiyacı olan varsa 0- 6 ay erkek bebek kıyafeti göndermek isterim, bende çalışmıyorum ve etrafımızdan bizede pek yardım olmadı onun için gerçekten ihtiyacı olan arkadaşın dediği gibi marka felan takıntısı olmayan birine yardımcı olmak isterim.Bebeğimin eşyaları öyle bir ikikez kulanılmış değillerdir...ama temiz kullanmaya çalıştım dedğim gibi çalışmadığım için lüks masraf yapmak istemedim ve elimdekileri kulanmaya çalıştım fazla fazla almak yerine...( istanbul beykozdayım bu civarda olan olursa eldende verebilirim)

Ankarada bir aileye yardim diye arkadasimiz konu acmis. Ben yollayacagim,siz de yollayin. Cinsiyetini yazmasini rica ettim arkadastan yazinca ona gore yollayalim arkadaslar. Temmuz dogumluymus bebek. Kıs da geliyor,yardimci olalim.

evet o mesajı gördüm ,sanırım yardım eden arkadaşlar var eksik kalırsa takip ediyorum ,ben de yardımcı olurum,ilgin için teşekkürler....

Burada gördüğüm en güzel konulardan biri olmuş tebrikler ben de biriktireyim biraz ben de vericem elimizdekilerin hepsinş sattık kışlık almak için herkesin hayrını Allah kabul etsin

Back