Canım hiç üzülme ben 7. Haftada duydum kalp atışını bende çok üzülmüştüm hatta kimyasal gebelik dediler şimdi Aslan gibi evladım var. Ha düşerse de yine üzülme kalp atışı olmadığı için kaybetmişsin diye düşünme allah sağlıklı evlat nasip etsinHanımlar merhaba,
bu ay döngümün 28. Günü yumurtlama oldu ve cok sukur hamile kaldım. Geçen hafta kese boyutu 4+4 idi bugün 6.hafta kadar büyümüş kesemiz. Doktor kese boyutunun sağlıklı büyüdüğünü fakat bebeğin geçen haftadan çok bir farkı olmadığını yani yeteri kadar gelişmedgini söyledi. Vajinal muayene de etti fakat kalp atışı alamadı. Bir hafta bekleyeceğiz ya vücut bebeği kendi atacak ya da geç döllenmeye bağlı geç gelişecek dedi. Dualarınızı eksik etmeyin ve başınızdan geçenleri benimle paylaşın lütfen
Çok geçmiş olsun size de.. Bana bir hafta on gün bekleyelim dedi... Bırak vücudun atsın dedi. Hiç lekelenme veya kanamaniz olmuş muyduBenim doktor direk kürtaj dedi o gün kürtaj oldumgelişim durmuştu benimkinde 6.haftada :/ kalp atışı alamamıştı ama, doktora gittiğim gün 7+4 tü, o gün alındı..
Amin canım çok teşekkür ederim içime su serptin bi önceki bebeğimi de 15.haftada ağır anomali ile sonlandırıldı. Bu ikinci olacak inşallah şimdi böyle şeyler duyunca çok tedirgin oluyorum.. Ama güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Rabbim evladına ve ailene uzun sağlıklı ömürler versinCanım hiç üzülme ben 7. Haftada duydum kalp atışını bende çok üzülmüştüm hatta kimyasal gebelik dediler şimdi Aslan gibi evladım var. Ha düşerse de yine üzülme kalp atışı olmadığı için kaybetmişsin diye düşünme allah sağlıklı evlat nasip etsin
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Rabbım ailenize güzel ömürler versin inşallah haftaya her şey yoluna girerCanım ben. İki gebeliğimde de aynısını yaşadım
Çok şükür üç çocuğum da yanımda (ikincisi ikiz))
Dua et bol bol
Üzülme Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun size de.. Bana bir hafta on gün bekleyelim dedi... Bırak vücudun atsın dedi. Hiç lekelenme veya kanamaniz olmuş muydu
Bebek keseye göre küçük kalmış, geçen haftaya oranla pek bi fark yok dedi bebek için ve kalp atışıni alamadım dedi. Biraz negatif konuştuğu doğru. Yorumunuz için çok teşekkür ederimBide doktorun senin le karmaşik konuşmuş bebek keseden küçük ne ?
Yani kalp atısı nı alamadım haftaya bakalım dese
Bu kadın doğumcular bazen çok strese sokuyolar insanı hic kafana takıp 1 hafta kendine eziyet etme duyarsın insaallah .
Teşekkürler canımBenim kesem 7.haftada gorulmustu cok strese sokmayin kendinizi
Girer Allah'ın izniyle inşallah üzülüp stres yapmayınGüzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Rabbım ailenize güzel ömürler versin inşallah haftaya her şey yoluna girer
Periyodum normalde 32 gündü. Son 5 aydır fsh, amh değerlerinde sıkıntı vardı ve sanıyorum stresten birkaç ay geç yumurtladim döngülerim uzamaya başlammisti. Akıntı ve ovulasyon ile takip ediyordum. Maalesef 28.gun yumurtladim bu ay ve hamile kaldımdöngünüzün 28. günü nasıl yumurtlama olmuş, normalde periyotlarınız kaç gün acaba merak ettim ,7. hafta bitene kadar kalp atışı duyulmayabilir , allah yardımcınız olsun
Benimde 7+3 te kalp atışını alamadı sizin bir gelişme varmı? bugün gittik 8+2yine alamadık 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorMerhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?
Merhaba şuan bende bu durumu yaşıyorum 8+2 deyim 7. Haftada kese net gözüktü bugün de sadece yolk sac gözüktü ama bebek yoktu sonuç ne oldu sizinBenimde 7+3 te kalp atışını alamadı sizin bir gelişme varmı? bugün gittik 8+2yine alamadık 1 hafta daha bekleyelim dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?