Bebek kalp atışı

6 haftalıkken bebegi de keseyi de beraber gördük 8 de kalp atışı duyduk

Eşiniz kismen haklı aslinda, ben aşılama ile hamile kaldim, değerim 1500 olmadan doktorum kontrole çağırmadı kese görünmez dedi. Kalp atışına kadar beklemeyin o da fazla olur ama 1 hafta bekleyebilirsiniz.

O zaman 7. Haftanda gidersin canım..
Sağlık ocagında verdım tahlillleri ordakı hemsıre de gıtme dedi daha kucuk 2 hafta sonra gıt kı kalp atısı falan duyulsun dedı ıyıce destek oldu esıme

Eşiniz kismen haklı aslinda, ben aşılama ile hamile kaldim, değerim 1500 olmadan doktorum kontrole çağırmadı kese görünmez dedi. Kalp atışına kadar beklemeyin o da fazla olur ama 1 hafta bekleyebilirsiniz.
Mesela uygulama ındırdım ya orda dıyo 4 haftalık betaya gore daha kucuk hangısını baz alıcam onu anlamadım ben:)

Mesela uygulama ındırdım ya orda dıyo 4 haftalık betaya gore daha kucuk hangısını baz alıcam onu anlamadım ben:)
Siz yine de sat'a gore hesaplayın haftayı ama ilk zamanlar hafta ve gün değişiyor onu kontrolde doktorunuz söyler. 2 günde bhcg değeri 2 kat artması gerekiyor sağlıklı bir gebelikte onemli olan bu.

8
Siz yine de sat'a gore hesaplayın haftayı ama ilk zamanlar hafta ve gün değişiyor onu kontrolde doktorunuz söyler. 2 günde bhcg değeri 2 kat artması gerekiyor sağlıklı bir gebelikte onemli olan bu.
Sata gore 4 bıttı 5ın ıcındeyız evet bılıyorum 2 kat olması gerekiyor, valla vırusun gobegındeyız zaten hastaneler den cekınıyo insan

Beta 1500'ü geçince kese görünüyor. Sağlıklı bir gebelikte 2 gunde 2 katina çıktığı icin en azından 6-7 gün sonra doktora giderek keseyi görmenizi tavsiye ederim. Zira kese görünmezse bir sıkıntı olduğu anlaşılabilir. Özellikle dış gebelik gibi durumlarda erken tespit edilmesi cok onemli. Hayati tehlike dahi yaratabiliyor. O yuzden cok fazla ertelemeyin derim.

Evet bende o ihtimalleri düşünüyorum bıraz beta yukselsin o zaman gıderım, bende gıdınce kese gorunsun bıseler belli olsun dıyorum sımdı gıtsem dıcek sonra gel, vırus ortamında hastaneye cok gıtmek ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…