Z Zeyna90 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2019 178 155 53 34 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyna90 #1 Merhaba 4aylık bebegımin kafasında yamukluk var Bı turlu yatıs pozisyonunu ayarlayamadık hepsola yatıyor sagda duzluk var ne tavsiye edersiniz yastıklar bna cok kucuk geldı
Merhaba 4aylık bebegımin kafasında yamukluk var Bı turlu yatıs pozisyonunu ayarlayamadık hepsola yatıyor sagda duzluk var ne tavsiye edersiniz yastıklar bna cok kucuk geldı
M motherofrose Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2021 19 8 36 33 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyna90 #2 Ben baştan beri reflü yatağı kullandım biyatırısımda sağ tarafa bi yatırısımda sol tarafa yatırdım her uykusunda sağına soluna dikkat ettim doktorum kafa şeklinin düzgün olduğunu 6aydan önce kafa üstü yatırmamak gerektiğini söyledi
Ben baştan beri reflü yatağı kullandım biyatırısımda sağ tarafa bi yatırısımda sol tarafa yatırdım her uykusunda sağına soluna dikkat ettim doktorum kafa şeklinin düzgün olduğunu 6aydan önce kafa üstü yatırmamak gerektiğini söyledi