Bebek kaç günlük

evlimutlumutsuz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
12
0
16
İstanbul
Selam kızlar, hamileymişim :)) bugün aile hekiminden sonuçları aldım. Ebeler çizelgeyi bulamadığı için kaç günlük olduğunu söylemediler. Netten baktım ama anlayamadım ya 4 haftalık aralığında ya da 18 günlük falan gözüküyor. yarın genel kan testlerim yapılacak cuma sonucları alıp, cumartesi doktora gidicem. de o zamana kadar çatlıcam ya :) yardımcı olurmusunuzzz lütfennn
12 KASIMDA YAPILDI TEST
son adet başlangıç 9 ekim
değerler 0-5 aralığında: 3884.31
bilen bilmeyneleri bilgilerndirsin nolurr :)

canım benimki 500 çıkmıştı senin verdiyin sayıdan .....tam net deyildi ama, doktorum kesin hamilesin demişti ve gerçektende hamileymişim şimdi 5 haftamız var allah izin verirse

canım benimki 500 çıkmıştı senin verdiyin sayıdan .....tam net deyildi ama, doktorum kesin hamilesin demişti ve gerçektende hamileymişim şimdi 5 haftamız var allah izin verirse

ilgin için teşekkürler :)
öğrendim son adet tarihi hesaba katılıyomus ve ona göre 5 hafta 1 günlük, dölenmesi diyelim 19 gunluk falan. sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah. hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…