• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kaç günlük

evlimutlumutsuz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
12
0
16
İstanbul
Selam kızlar, hamileymişim :)) bugün aile hekiminden sonuçları aldım. Ebeler çizelgeyi bulamadığı için kaç günlük olduğunu söylemediler. Netten baktım ama anlayamadım ya 4 haftalık aralığında ya da 18 günlük falan gözüküyor. yarın genel kan testlerim yapılacak cuma sonucları alıp, cumartesi doktora gidicem. de o zamana kadar çatlıcam ya :) yardımcı olurmusunuzzz lütfennn
12 KASIMDA YAPILDI TEST
son adet başlangıç 9 ekim
değerler 0-5 aralığında: 3884.31
bilen bilmeyneleri bilgilerndirsin nolurr :)

Selam kızlar, hamileymişim :)) bugün aile hekiminden sonuçları aldım. Ebeler çizelgeyi bulamadığı için kaç günlük olduğunu söylemediler. Netten baktım ama anlayamadım ya 4 haftalık aralığında ya da 18 günlük falan gözüküyor. yarın genel kan testlerim yapılacak cuma sonucları alıp, cumartesi doktora gidicem. de o zamana kadar çatlıcam ya :) yardımcı olurmusunuzzz lütfennn
12 KASIMDA YAPILDI TEST
son adet başlangıç 9 ekim
değerler 0-5 aralığında: 3884.31
bilen bilmeyneleri bilgilerndirsin nolurr :)

canım benimki 500 çıkmıştı senin verdiyin sayıdan .....tam net deyildi ama, doktorum kesin hamilesin demişti ve gerçektende hamileymişim şimdi 5 haftamız var allah izin verirse

canım benimki 500 çıkmıştı senin verdiyin sayıdan .....tam net deyildi ama, doktorum kesin hamilesin demişti ve gerçektende hamileymişim şimdi 5 haftamız var allah izin verirse

ilgin için teşekkürler :)
öğrendim son adet tarihi hesaba katılıyomus ve ona göre 5 hafta 1 günlük, dölenmesi diyelim 19 gunluk falan. sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah. hayırlı uğurlu olsun.

Back