Bebek istiyoruz

_zeytin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
1.638
84
93
Edirne
merhabalar uzun zamandır sorup sormama konusunda gelgitler yaşasam da bugün sormaya karar verdim
eşimle 3 yıl oldu evlendiğimiz
bebek düşünüyoruz ama birkaç sefer denedik olmadı
şimdi dr ye gitmek istiyorum kontrol amaçlı erken mi olur bilemedim
kan değerlerim düşük sık idrara çıkıyorum kısmet olurda hamile kalırsam bunlar sorun olabilir belki diye düşünüp kadın hastalıklarına gitmeye karar verdim acele mi ediyorum yardımcı olurmusunuz
benim gibi önceden giden var mı ben mi panik yapıyorum
birde adetimin 2. günü gitmem şart mı

merhaba arkadaşım. hemen olmaması normal. doktorlarda 6 ay süreyi söylüyorlar. sen önce bir doktora görün. bi sorun yoksa eşinde bir sperm testi yaptırsın. en azından vakit kaybın olmaz. ona göre bir yol izlersin. adetini beklemene gerek yok. zaten doktorlar sana söylüyuro ona göre ilaç veriyorlar. bende ikinci bebeğimi düşünüyorum ama 1,5 sene oldu diyebilirm. bi sorunum yok. başta yumurtam gelişmemişti onu aştık. rahim filmide çektirdim her ihtimale karşı belki tüpler tıkanıktır diye. şimdide eşimin sperm sayısı biraz düşük çıktı. onun için ek takviyeler alıyor. bakalım hayırlısı artık. inş. kısa zamanda hamile kalırsın canım...

teşekkürler cnm amin sende en kısa zamanda hamile kalırsın inş.
bende hem genel bir tarama olur hem de üzerimde ki korkuları atarım diye düşündüm ama acele mi ediyorum diye bilemedim
çevreden de çok baskı gördüğüm için kimseye soramadım

merhaba cnm,sen daha onceden tedavi gordunmu bebek icin?

sağlıklı bir bebek için önceden gitmek gerekir.
Gerekli ilaçlar ve yapılması gerekenler vardır.
Follik asit kullanmanız gerekebilir.
Gitmenizde fayda var.

yok cnm ilk defa gidicem drye kontrol için

o zaman hiç uzatma git cnm,bende 2 sene bekledim ama olmadi,sonra doktora gittim,en azindan bir sorun varsa onu tespit eder doktor,gerekli tedavi gorursun,bence adetlıyken git,çunku doktor hemen kan tahillerini istiyecek,onlarda adetlıyken yapiliyor,en azindan vakit kaybetmiş olmazsin,inç en yakin zamanda bebegine kavuşursun

Gitmenizde fayda var.
bende haftaya gitmeye karar verdim
belki folik asit fln verir bilgilendrir

cnm gitmeye karar verdim haftaya gidicem haftaya izin alıp gidicem iş yerinden
sanırım gidiceğim tarihte eğer bir aksaklık olmazsa 2. günü adetli olmuş olucam tam zamanı oluyor sanırım

benimde yarin takibim var,çok merak ediyorum doktorum ne diyecek

erken değil canım gitmek her zaman faydalıdır... kan değeri düşüklüğü hamilelikte önemli bunu dr.a hatırlat belki öncesinde kullanman gereken ilaçlar olabilir bununla alakalı.. ayrıca folik asite başlayacaksın... bunların yanında hormonlarına bakarlar,, fsh,lh,tsh,estradiol,prolaktin özellikle bunlar gebelikle ilgili olan hormonlar.... bu testleri yapabilmesi için de adetin 2 veya 3. günü gitmen şart.. bazı dr.lar 1 yıl deneyip gelin diyor sırf tahlil yapmamak için ısrar et yaptır.ayrıca yumurtlama günlerini takip et canımm. Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

amin cnm çok teşekkürler bilgi için
sanırım haftaya adetimin 2 .günü izinli olmuş olucam o zaman gitmeyi düşünüyorum
inşallah sorun sıkıntı yoktur korkuyorum

amin cnm çok teşekkürler bilgi için
sanırım haftaya adetimin 2 .günü izinli olmuş olucam o zaman gitmeyi düşünüyorum
inşallah sorun sıkıntı yoktur korkuyorum

korkma canım inşallah hiç bi sıkıntı çıkmayacak ama ne olursa olsun bilinçli olmak bu süreci hızlandırıyor her zaman... inşallah en kısa zamanda güzel haberini yaz bize.. belki de bu ay adet bile olmazsın 9 ay boyunca da gelmez sana bebeğini getirir belli mi olurr

ahh cnm inşallah
Rabbim kabul etsin bu güzel dileklerini

Bence git bir kontrole cnm bnde gittim hormon testi yaptirdim doktor folik asit kullanabilrsin dedi ben adetin 3.gunu gitmistim

Gitmenizde fayda var.

slm ben follik asit kullanıyorum.1 yıldır bebeğimiz olmuyo.4 ay önce bende kitle çıktı tedavi gördüm 2 aydır falan bi sorun yok.şimdi sol tarafımda şiddetli ağrı var 2 3 gündür de çok duygusalım adetime daha 7 gün var acaba hamile olabilir miyim?

Çok istiyorsun galiba bi doktora git sonra ne yapacagına karar verirsin duruma göre

doum kntrol içtin mi? ne zaman bıraktın ? ve doktora giderken 2. vea 3. günü gitmek zorundasın çünkü rahim agzı daha açık olduğu için net gözüküo alttan bakıcak biliomusun bilmiorum kardeşim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…