- 13 Mayıs 2024
- 19
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi bahardabreylul
- #1
Merhaba öncelikle ben 1 yıldır evliyim ve en başından beri çocuk istiyoruz ilk birkaç ay olmamasını strese bağladım doktora da gittim 5. Ayda bir sorun görmedi ama sadece ultrasondan baktı başka bir şey istemedi bebek istediğimizi de söylediğim halde daha erken dedi yumurtlama günümü bilmiyorum ona da söylediğimde ne zaman isterseniz dedi daha 1 yıl olmadığı için çok da bir şey söylemedi 1 yıl içinde olur dedi gönderdi ve olmadı. Son birkaç aydır rahatım aslında stres yapmıyorum planmala yapmıyorum takip etmiyorum sadece adet olduğum günleri yazıyorum ama maalesef olmadı. Adetim de hala düzene girmedi onu da buraya atarım yorumunuzu düşüncenizi çok merak ediyorum artık anne olmak istiyorum yeni 1 yılımız doldu 2 ay daha durmaya çalışicam olmadı tekrar bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama öncelikle buraya da yazmak istedim herkesle rahat konusabildigim bir konu değil benim için o yüzden sizin yorumlariniza ihtiyacım var.
Bir de ben adet günlerimi yazarken adet bitiminden değil başlangıcından itibaren sayıyorum doğru mu nasıl hesaplanıyor ? Yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim?
Bir de ben adet günlerimi yazarken adet bitiminden değil başlangıcından itibaren sayıyorum doğru mu nasıl hesaplanıyor ? Yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim?