bebek istiyoruz ama ben hamilelikte alacağım kilolardan çok korkuyorum

canım az kalmıs ,bır an once bebeğine kavuşmayı nasıp eylesın rabbim,en güzel mutluluklar sizinle olsun

dert kilo olsun ya neler okuyoruz burda..sen hele bi hamile kal o zaman bebeğim sağlıklı olsun diye yiyosunda içiyosunda:)kilo nasılsa verilir yeterki bebeğimiz sağlıklı olsun..bu kadar takıntı yapma arkadaşım ya..

bence bu kadar takma kararlı olursan aldığın kiloları verebilirsin sana şunu söyliyim KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK. :)

valla canımcım başlığını okudum ve güldüm açıkçası çünkü hakketten eften püften birşeyi dile getirmiş burda konu oalrak açmışsın kadınlar hamile kalaiblmek vede çocuk sahibi anne olabilmek için nelerin mücadelesini veriyorlar nelerle uğraşıyorlar normal yolla hamile kalamayıp doktor tedavisinde kullandıkları hormon ilaçları ile ne kadar kilolar alıyorlar ama hepsi evladım için deniyor alınan kilolar ne göze ne dile vuruluyor bu yüzden sen böyle ufacık bir konuyu kafana takma çünkü hakikaten gülünecek bir durum. bak ben bel fıtığı hastasıyım ve kilo fıtığın düşmanıdır hamileliğim boyunca toplam 14 kilo aldım doğum yapalı 5 ay oldu fakat sadece 4 kilosu gitti 10 kilo hala üstümde ben, aşırı rahatsız ediyor yürüken sancılar bacaklarıma kalçalarıma vuruyor ama bunu asla tkıntı haline getirmedim çünkü ben bir anneyim ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim şükürler olsunki. bu kiloalar elbet gidecek ki kalsa ne olur. allahım bize dermanı olmayan dertler vermesin anne olmak bir insan dünyaya getirmek çok başka birşey.
şuan sen kilo alacağım için hamile kalmaktan korkuyorum diyorsun fakat şöyle bir düşün bebek için çalışmalara başladın, bir ay geçti olmadı, iki ay geçti olmadı 3 ay 4 ay derken aylar ayları kovaladı fakat sen hala hamile değilsin ve doktora gitmen muayene olman gerekirse tedavi olman gerekecek yani ilaç kullanman peki bu durumda yine kilo alma takıntın hat safhada olup tedavi olmayacakmısın? anne olmayı red mi edeceksin? bunu sakın yapma
her kadının anne olma hakkı var ve inan banna annelik dünyanın en mükemmel duygusu çocuk sahibi olmayı ne evlilik için ne mslek için ne kariyer için nede başka bir sebepten dolayı sakın erteleme hele hele kilo yüzünden gündeme bile getirme çocuk asla ertelenecek bir şey değildir unutma. daha sonra çok geç kalmış olabilirsin.
bunları belki şimdi bana kızarak okuyacaksın ama hamile kalıp anne olduğunda ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın

20 haftalık hamileyim, bence kiloları asla takma, insanın bebişini ultrasonda görmesi bile öyle heyecan vericiki. :teytey:

ahh canim ya kilo alcam diye dunyanin en guzel varliklarini kiyaslanamaz bile
ben 3. bebegimi beklmiyorum bir bilsen hamile kalabilmek iiçin ne eziyet verici seylere katlandim.
kilo da neymis. zaten dikkat edince bebek kilo aliyor sen alabilegini aliyorsun fazlasi emzirirken gidiyor. tabi bunyeye gore) bebek sahibi olmaga deger bence kilolar. yeterki saglik sorunlari olmasin saglikli bir sekilde gelsinler..

Annelik Allahın kadına verdiği en büyük ayrıcalıktır...Annelikle kadın daha da yücelir...Kilolardan dolayı böyle kutsal bir görev ihmal edilemez....lmaz:....Kilo olayı, dikkat ettiğin müddetçe sorun olmaz...Ama asıl kilolar emzirme dönemindeki bilinçsizce beslenmeyle alınıyor bence...Sütüm olsun diye herşeyden fazlaca yemek yenlış...Allah ,anne olmak isteyen tüm kadınlara hayırlı bir şekilde bu duyguyu tattırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…