• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bebek istiyoruuzz :(((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhabalar.

gebelik öncesi yapılan tüm testler yapıldı, rahim filmi çekildi her şey normal. eşim spermiogram testi yaptı onun da her şeyi normal. geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum, ancak gebelik oluşmadı. bu ay da rahim filmi çekileceğinden dolayı doktorum ilaç başlatamam dedi. yumurtlama problemi var bende zaten adetlerim düzensizdi. klomen ile 22 mm. olmuştu yumurta ama genel olarak yumurtlama takibi yapıldığında, olgunlaşmıyor ne yazıkki .(( inanılmaz derecede umutsuzluğa kapılmış durumdayım. progestan kullanmaya başlalayacağım bugün reglin 3. günü klomen başlıyorum tekrardan. bu önümüzdeki ay olur mu bilmiyorum inanılmaz umutsuzum ve inanılmaz stres yapıyorum eşime de yansıyor bu stres. kızıyor o da bu halime. her ne kadar düşünmemeye çalışsam da yapamıyorum. aşılama için erken mi acaba, bu önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesi sonrası hamile kalamazsam aşılamayı düşünüyorum , henüz düşüncemi doktorumla paylaşmadım.
oluruna nasıl bırakabilirim, bu 2. defa tutma şansı olur mu , stres ile nasıl baş edebilirim. :((

Merhabalar.

gebelik öncesi yapılan tüm testler yapıldı, rahim filmi çekildi her şey normal. eşim spermiogram testi yaptı onun da her şeyi normal. geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum, ancak gebelik oluşmadı. bu ay da rahim filmi çekileceğinden dolayı doktorum ilaç başlatamam dedi. yumurtlama problemi var bende zaten adetlerim düzensizdi. klomen ile 22 mm. olmuştu yumurta ama genel olarak yumurtlama takibi yapıldığında, olgunlaşmıyor ne yazıkki .(( inanılmaz derecede umutsuzluğa kapılmış durumdayım. progestan kullanmaya başlalayacağım bugün reglin 3. günü klomen başlıyorum tekrardan. bu önümüzdeki ay olur mu bilmiyorum inanılmaz umutsuzum ve inanılmaz stres yapıyorum eşime de yansıyor bu stres. kızıyor o da bu halime. her ne kadar düşünmemeye çalışsam da yapamıyorum. aşılama için erken mi acaba, bu önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesi sonrası hamile kalamazsam aşılamayı düşünüyorum , henüz düşüncemi doktorumla paylaşmadım.
oluruna nasıl bırakabilirim, bu 2. defa tutma şansı olur mu , stres ile nasıl baş edebilirim. :KK43:(
canım benım :)) sımdı stress hormonu oyle pis bişey kı butun organlarına etkı eder . yumurtlamanı engeller cocugun olmasını zorlastırır. oncelıkle herseyın zamanı var. bak burda bı suru olay okumussundur. tedavılık vakada hıc bıseysız hamıle kalan.. hıc bı hastalıgı olmadıgı halde olcak mı olmıcak mı sorularyla kendı kendını yıyıp stresten hamıle kalamayan ... allaha guven. o daıma hayırlısını verır. hayırlı bı zamanda . bı gun sonra nolcamız bellı mı hayır? olurdu olcaaktıydı kısmından uzaklas zıhnınde. egzersız yap. pasta borek dene. orgu or. zhnını baska seylerle yorarsan kotu seyler dusunecek pek zamanın kalmaz. esınle gezme ıhtımalın varsa gez. ılıskıyı bebıs yapıyoz dıye yapma kı en guzel sakınlestırıcı mutluluk hormonu ılıskıde salgılanır hayatı kendın kendıne zor hale getırme. emın ol cok seyı degıstırcek bunlar. ne zaman gelcekse o zaman korunsan da gelıyo ıstemesen de gelıyo..:) yaşın kac bu arada? kac yıldır cocuk denıyosunuz?

canım benım :)) sımdı stress hormonu oyle pis bişey kı butun organlarına etkı eder . yumurtlamanı engeller cocugun olmasını zorlastırır. oncelıkle herseyın zamanı var. bak burda bı suru olay okumussundur. tedavılık vakada hıc bıseysız hamıle kalan.. hıc bı hastalıgı olmadıgı halde olcak mı olmıcak mı sorularyla kendı kendını yıyıp stresten hamıle kalamayan ... allaha guven. o daıma hayırlısını verır. hayırlı bı zamanda . bı gun sonra nolcamız bellı mı hayır? olurdu olcaaktıydı kısmından uzaklas zıhnınde. egzersız yap. pasta borek dene. orgu or. zhnını baska seylerle yorarsan kotu seyler dusunecek pek zamanın kalmaz. esınle gezme ıhtımalın varsa gez. ılıskıyı bebıs yapıyoz dıye yapma kı en guzel sakınlestırıcı mutluluk hormonu ılıskıde salgılanır hayatı kendın kendıne zor hale getırme. emın ol cok seyı degıstırcek bunlar. ne zaman gelcekse o zaman korunsan da gelıyo ıstemesen de gelıyo..:) yaşın kac bu arada? kac yıldır cocuk denıyosunuz?
haklısınız, aklımı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama ister istemez yine dönüp dolaşıp takıldığım yere geri dönüyorum :( 2,5 aydır evliyim :)) daha çok yeni biliyorum ama Allah da biliyor ya eşim de ben de inanılmaz evlat sahibi olmak istiyoruz. eşim stres yapma, herşey olacağına varır, Allah tan hayırlısını isteyelim diyor, doktora da gitme artık diyor her hafta yumurta takibi için gittiğimden dolayı. yumurtalama problemim olduğu için , korkum bu yüzden, doktora gitmeye devam ediyorum kendi kendine yumurtalama olmadığı için. bunu anlatamıyorum kendisine. evet daha çok yeni evliliğim ama , ben biraz acele ediyorum galiba .)) bu arada 30 yaşındayım

30 yaşındayım. 2,5 aylık evliyim :) ve biraz aceleciyim galiba :KK43:
Biraz mi?
Yaş olarak haklisin ama 2,5 aylık evlisin ve zaten gerekli tahlilleri bilinçli bi şekilde yaptırmışsın. Şükür et ki bi sorun çıkmamış. Sakin olup bekleyeceksin. Stres yapmak sana bişey kazandırmaz. Aksine...

Biraz mi?
Yaş olarak haklisin ama 2,5 aylık evlisin ve zaten gerekli tahlilleri bilinçli bi şekilde yaptırmışsın. Şükür et ki bi sorun çıkmamış. Sakin olup bekleyeceksin. Stres yapmak sana bişey kazandırmaz. Aksine...
Naptın daha çok erken ilk 6 ayı doldur bari iiki bçk ay ne ki yıllarca bekleyen var bn de bi yılı geçti

haklısınız, aklımı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama ister istemez yine dönüp dolaşıp takıldığım yere geri dönüyorum :KK43: 2,5 aydır evliyim :)) daha çok yeni biliyorum ama Allah da biliyor ya eşim de ben de inanılmaz evlat sahibi olmak istiyoruz. eşim stres yapma, herşey olacağına varır, Allah tan hayırlısını isteyelim diyor, doktora da gitme artık diyor her hafta yumurta takibi için gittiğimden dolayı. yumurtalama problemim olduğu için , korkum bu yüzden, doktora gitmeye devam ediyorum kendi kendine yumurtalama olmadığı için. bunu anlatamıyorum kendisine. evet daha çok yeni evliliğim ama , ben biraz acele ediyorum galiba .)) bu arada 30 yaşındayım
canım benım de 2 3 ayda 1 yumurtam olabılıyo olgunlasan bazen o da yoktu daha hıc ılac almadım.3.5 yıllık olduk artık.ama gecenlerde düşükle sonuclanmasına ragmen hamılelık olustu 14 aylık korunmadan denedıgımız surede ıcım o kadar rahatladı kı. dedım olabılıyomus hamıle kalabılıyorum. stresım resmen bıttı uzulmedım mı tabıkı uzuldum ama ılacla ugrasmak hastanelere tasınmak yıpratıcı bısey . sukur yıne de.beklıyorum bak ben de . evlılık yenı eskı farketmez ben ta 22 23 yasımdan berı evlensem hemen cocuk yapcam dıyodum cocuk cok ıstedım sımdı 30 um. rabbım hayırlısını versın . saglıklı olsun dogsun buyusun...

ama o hamılelıkten 2 3 ay once sogan kuru yaptım. 10 gun zor katlandım hayıt kurune :KK31:. bi kerelık de olsa hacamat falan yaptırdım belıme :) ınsan bıseye baglamayı ıster ya hanı. destekcı :) acabakıler işte.. gunde 1 hınt fılmı ızlesen 3.5 saat gecer:KK69::rapci: allahım hepımızın yuzunu guldursun:)))

Back