Bebek istiyoruuuuuuum

thertlee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
2
0
43
Slm kızlar.
Foruma yeni üye oldum ama biraz dertliyim. 14 aylık evliyim ve evliliğimin ilk gününden beri bebek istiyoruz ama hala hamile kalamadım. Dün doktora gittim ve doktor Neo-penotran ve fluzole isimli iki ilaç verdi.(ikincisini eşimde kullanıyor.)
Neo-penotran daha öncede kullanmıştım ama faydasını göremedim. Gebelik için hiç bir sorun yokmuş sadece rahmimde iltihap varmış. Bunun dışında öneribileceğiniz şeyler varsa şimdiden teşekkür ederim.

Slm kızlar.
Foruma yeni üye oldum ama biraz dertliyim. 14 aylık evliyim ve evliliğimin ilk gününden beri bebek istiyoruz ama hala hamile kalamadım. Dün doktora gittim ve doktor Neo-penotran ve fluzole isimli iki ilaç verdi.(ikincisini eşimde kullanıyor.)
Neo-penotran daha öncede kullanmıştım ama faydasını göremedim. Gebelik için hiç bir sorun yokmuş sadece rahmimde iltihap varmış. Bunun dışında öneribileceğiniz şeyler varsa şimdiden teşekkür ederim.

canım geçmiş olsun.bizde çocuk istiyoruz 8 aydır tedavi görüyorum ama bu dediğin ilaçlarda hiç kullanmadım.bendede pco var.
rahimdeki iltahap ve kistler için soğan kürünün iyi geldiği biliyorum bende geçen ay yaptım.istersen dene derim.

benden de kocaman günaydınn;
bende 3,5 yıllık evliyim yaklaşık 2,5 yıldır doğum kontrol hapı kullandım sonradan bıraktım 2 aydırda hiç korunmuyoruz ama bizde de yok bebek:KK43:
salı günü doktora gittim herşey normal dedi birkaç test istedi ona göre bazı ilaçlara başlarız falan dedi.gerçekten herkese bu annelik duygusunu nasip etsin ALLAHIM ya en kısa zamanda hemde :Saruboceq:

canım geçmiş olsun..sorunlu olmayan çiftleri hatta sorunlu olanlarıda preseed topicine bekliyoruz mutlaka bakın öptüm...

X