- Konu Sahibi vampirellamaria
-
ewet öyle ama çok istiyoruzzzBu nasıl çocuk aşkı? 5 aylık evlilğinizin tadını çıkarın bence :)
ama ben çok istiyorum ya bilmiyorum korkuyorum işte ya olmazsa diyeSakin ol şampiyon sadece 5 aylık evlisin. Ben yoruldum okurken. Ben bir tek sevismistim oğlana hamile kalırken. Bayağı çetrefilliymiş bu işler haberim yok. Beş ay değil de bes yıllık evli olsan bunca çabayı anlarim da sadece sevişip keyfine varsan daha iyi olmaz mi ki.
evet haklısın ama keşke benimde hemen olsastres yaparsan olmaz .o 33 günde acaba oldu mu diye stresten olmuştur . İstenilipte hemen olan çocuk bak çok azdır . Ama zevkin doruklarını yaşarken hata kurşunları hemen tutar
Katılıyorum eşinizle istediğiniz için ilişkiye girinBu şekilde programa bağlarsanız olacağı varsa da olmaz o çocuk. Beş aylık evlilikte cinselliğin tadını çıkarmak yerine testlere tarihlere zincirlemişsiniz kendinizi.
Ayrıca doktorlar bebek için iki günde bir sevişmeyi önerir. Siz her gün sevişerek ihtimali düşürmüşsünüz zaten.
biz çok istiyoruz ewet benimde iştahım açık ama bnm tek korkum kasığımın ağrıması adet olacam die korkuyorum5 aylık evlisin daha dur bakalım olur:)
Bence evliliğin tadını çıkar 1 sene olmasını bekle öyle yap çocuğu
Ama illa ki istiyorum diyosun :)
Benim hamilelik belirtim iştahımın artmasıydı sadece
5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim
Belirtiler hemen başlamıyor
8. Haftadan sonra bulantı kusmam başladı o kadar
Psikolojik bence senin belirtilerin daha bu kadar belirti olmaz dediğim gibi 8 haftadan sonra falan başlıyor
İnşallah hamilesindir kan testi yaptır canım
Hamile değilsen de üzülme hemen hamile kalınmıyor doktorlar bile 1 sene korunmadan hamile kalamıyorsan tedaviye başlıyor
amin inşallah sağolunDaha 5 aylık evlisiniz, kendinize bu kadar eziyet etmeyin, olur elbet
yaşım 20 :) bilmiyorum çok istiyorum bn korkuyorum ya olmazsa dieSaka mi? 5 aylik evlilikte bu panik niye? yasiniz kac?
evet haklısın ama keşke benimde hemen olsa
yaşım 20 :) bilmiyorum çok istiyorum bn korkuyorum ya olmazsa die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?