Bebek istiyorum

Simay d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
50
9
1
32
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Öncelikle dua etmenizi istiyorum. Yeni evliyim ve çocuğumuz olsun istiyoruz 5 aydır denememize rağmen olmuyo. Adetim düzensiz günü grçince hevesleniyorum ama sonu hüsran. Çok stres yapıyorum artk neden olmuyor diye 3 gün yine gecikti bu ay inşallah bu sefer tutmuştur. Nolur dua edin ve önerileriniz var mı

Oncelikle stres yapip kafaya takmayacaksin neden olmuyor diye. Daha yeni evliymissin 5 ay cok az bir sure... kac yasindasin? Duzensiz adet oluyorsan muhtemelen pco filan vardir bu da gebe kalma suresini uzatir ne yazikki ama allah ne zaman kismet ettiyse o zaman olur zaten

24 yaşındayım. İlk başlarda olmamasını çok fazla kafaya takmıyordum ama şu sıralar günüm geçince acaba oldu mu diye sürekli stres halindeyim Pco nedir tam olarak

Tabikide ama ne alaka şimdi ? Doktora gittim fakat bir sorun olmadığını söyledi

24 yaşındayım. İlk başlarda olmamasını çok fazla kafaya takmıyordum ama şu sıralar günüm geçince acaba oldu mu diye sürekli stres halindeyim Pco nedir tam olarak
Muhtemelen genetik hormonel problemleriniz var, merak etmeyin 5 kadindan ucu pco lu.doktora gittiginizde gerekli testleri yapacaktie muhtemelen ama yuksek ihtimal yasiniz da kucukmus 1 yil dolmadan tedavi uygulamayacaklardir. Bence evliliginizin tadini cikartin, cocuk gelirse surpriz olsun:)

Doktora gittim fakat bir sorun yok dedi tabikide öncelik nasip kısmet hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun diye dua ediyorum ama yinede kafama takıyorum

O zaman bekleyeceksiniz kafaya takmadan yaşınız daha küçük.. 1 yıl sonunda olmazsa eşiniz de gerekli incelemeleri yaptırır.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Ha buraya düştüyseniz uzuuunca bir süre daha olmayabilir, muhtemelen daha cok takacaksınız cünkü..

Hormonlarına baktır reglinin 3. Günü.. Reglinden sonraki 3. Gün de yumurta rezervine.. Kafana göre kürler falan yapma. Tıp bilimi gercekten cok gelişti..

Yok kafama göre hiçbir şey yapmıyorum hormonlarıma geçen ay baktırdım doktor sorun yok dedi 1 sene içinde olmazsa eşinle birlikte testler yapılır dedi

E tamam işte süper :) oluruna bırak zihnini bu işten cıkar, tıbbbi bir sorunun yoksa olur zaten merak etme

Oluruna bırak su zihnini boşalt bi önce daha dur bismillah yeni evlisiniz bunları takmak için çok erken sizin için sabırlı ol rabbim zamanını bilir her şerde bi hayır vardır niye olmuyor diye düşünerek kendini yıpratma Rabbim ol dediği zaman olacaktır..

amin inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman olsun zaten hayırlısı değilse olmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…