bebek istiyorum

hzlgms

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
178
6
16
34
İstanbul
Merhaba kizlar 27 temmuzda bebegim gelisemedigi icin 8 haftalikken öldü 2 hafta soonrada kurtaj oldum ve ilk reglimi 12 ekimde oldum ikimci reglimide 8 kasim gecesi simdi bebek istiyorum tekrardan kasim ayi icin calismalar olmustu ama tutmadi regli oldugum icin ve reglimde dun bitti arada sadece koyu kahve akinti geliyo hangi gunler gebe olmamda etkili olur ilk gebeligim yani yumurtlama donemim reglimin 4.gunu olmustu cunku ogun iliskiye girmistim esimle regliyken hamile kalinmaz diye biliyordum ama oldu simdi napmam lazim yardimci olursaniz sevinirim

regl döneminde ilişkiye girmek hem tıbben önerilmiyor hem dinen haram sayılıyor. bence hele bebek beklentisi varsa regl dönemini tercih etmeyin. bildiğim kadarıyla yumurtlama adetin birinci gününden itibaren sayınca 14. gün oluyor. siz 8 kasımda adet olduysanız 22 kasım sizin hamilelik olasılığınızın en yüksek olduğu tarih. (eğer adetiniz düzenliyse) ama bence gün aşırı yapılan cinsel ilişki hamilelik şansını yükselttiği için o tarihi beklemeden gün aşırı deneyebilirsiniz

Allahim insallah nasip eder cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Rabbim en kısa zamanda gebe kalmanı nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…