bebek istiyorum :(

kızlarr sonuclar ney hamıs olan varmı bu ay test yapıcam demıssınız yaptınızmı merak ettım ıns hamıssınızdır

selamlar bende 119 kiloyum hamile kalmaya karar verdim ama ilk önce zayıflamam lazım.benim kilomda da çok hamile kalan var ama.ben dahiliyeye gittim bugün ordan diyetisyene yönlendirecekler beni bakalım hayırlısı

iyi geceler arkadaşlar forumda yeniyim aslında hep takip ederdm ama kayıt olmak buguneymiş bi sorum olacak size kusura bakmayın biraz bilgisizimde.

24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

24 eylül ve 5 kasım çok yakın aralıklarda adet olmuşsun..Hiç doktorunla görüştün mü?bendegebelik düşünüyorum doktora kontrole gittim adet düzenimi sordu 28 günde dediğimde normal dedi o yüzden soruyorum..

yanlışın var galiba canım 24eylülde oldum diğeri 24ekimde olmalıydı o yüzden dedim ekimi atlayıp kasımda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…