• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorum :(

Düşünmeden nasıl olcak bu işler ben anlamadım, her sabah gelll bebek gelll ...
Bu bekleyiş çok zor, bide tedavi görüp sonuç alamamak hepsinden zor.
Ne diyelim hayırlısı :2:

ben pko'luyum, yumurtalıklarımda sorun var. Tedavi oluyorum ama bu ay tedaviyi bıraktım 26sında adet günüm bakalım ne olcak çok merak ediyorum. Gögüslerimde agrı var, kasıklarıma ansızın birden ağrı giriyo. Ümitlenmek istemiyorum belki adet olucam onun belirtisi, belki deeee bebecik var :14:

ben pko'luyum, yumurtalıklarımda sorun var. Tedavi oluyorum ama bu ay tedaviyi bıraktım 26sında adet günüm bakalım ne olcak çok merak ediyorum. Gögüslerimde agrı var, kasıklarıma ansızın birden ağrı giriyo. ümitlenmek istemiyorum belki adet olucam onun belirtisi, belki deeee bebecik var :14:

ben de şimdilik bi sorun yok kaç kere doktora gittim temiz diyor hormon testlerimde öyle bir kaç aya tekrar gitcez eşime de bakcak

ben de şimdilik bi sorun yok kaç kere doktora gittim temiz diyor hormon testlerimde öyle bir kaç aya tekrar gitcez eşime de bakcak

ohh ne güzel madem hiç problem yok dert etme derim, hormonlarında düzgün. Normalde sağlıklı çiftler korunmasız 6 ay boyunca hamile kalamıyosa tedaviye o zaman başlanıyo. ne zamandan beri uğraşıyosunuz bebek için

eşinin spermlerine baktırsanıza, ne kadarı canlı. Keşke benimde yumurtalıklarım düzgün çalışıyo olsa :ssz:

cnm muayenelerde temiz bişey yok dedi adet düzensizliklerim içinde senn yumurtalıkların yapısından dolayı böle olur dedi ama bi sorun olmaz bu bi hastalık gbi değil yapıdan dolayı dedi o zaman gittiğimzde doktor sende bi sorun yok biraz daha bekle dedi stres yapma dedi işte öbğr aya flan eşim için gitcem eğer olmazsa:)

kızlaar bende pazartesi gidicem tekrar doktora ..hormon testlerimi aldımm dün.. fsh ve lh hormonları yüksek çıktı ama çift yumurtam oldğu için normalmiş..pazartesi yumurtlama dönemi başlangıcı dr bakcak hala duruyolarsa yumurtalar ve gelişmişlerse çalışmalara başlıcaz ikiz içinn :)) allahım tüm bebek bekleyenlere nasip etsin inşallh..

günaydın cnm nasılsın ben daha test yapmadım:)))bugün yapmayı düşünüyorumm artık sabırsızlandım dün hiç sevmediğim halde bir dolu limon yedim şapı şupur yaaaa :)))))))))))))

canım senin BAT ne:26:bende de tatlıya düşkünlük basladı bi de fena halde iştahlıyım birkaç gündür:44:

adetim 3 gün geçikmişti idrar yaptım çıkmadı, tam 7 gün geçtikten sonra yaptım çok hafif 2. çizgi görünmüştü yani anlicanız çok erken yapmayın şu testleri dayanamıyoruz yapıyoruz ama biraz daha sabredip 6-7 gün geçtikten sonra yapın derim..

Back