canım o zaman 2 3 gün daha beklede tam sonuc al ya :18:ama bunu insanın yüreğine anlatmak cok zorr
evet aynen öyle bekleyim diyorum zaten zaten varsa da olur ama şölye bir sorun var zaten adetlerim düzendli sayılmaz bi normaldir bi seker hep böyledir.o yüzden bilemiyorum işteee(((
eger bıkac içinde gelmezse kanda da bır baktır canım en net orda cıkıo zaten
evet en iyi orda sonnuç veriyor acı gerçekler çat idye çıkıyo:))))net hehe:))
aslında cok düşünmemek lazım ama....
düşünmeden nasıl olcak bu işler ben anlamadım, her sabah gelll bebek gelll ...
Bu bekleyiş çok zor, bide tedavi görüp sonuç alamamak hepsinden zor.
Ne diyelim hayırlısı :2:
ben pko'luyum, yumurtalıklarımda sorun var. Tedavi oluyorum ama bu ay tedaviyi bıraktım 26sında adet günüm bakalım ne olcak çok merak ediyorum. Gögüslerimde agrı var, kasıklarıma ansızın birden ağrı giriyo. ümitlenmek istemiyorum belki adet olucam onun belirtisi, belki deeee bebecik var
ben de şimdilik bi sorun yok kaç kere doktora gittim temiz diyor hormon testlerimde öyle bir kaç aya tekrar gitcez eşime de bakcak
ohh ne güzel madem hiç problem yok dert etme derim, hormonlarında düzgün. Normalde sağlıklı çiftler korunmasız 6 ay boyunca hamile kalamıyosa tedaviye o zaman başlanıyo. Ne zamandan beri uğraşıyosunuz bebek için
1 sene oldu cnm yaa(((
eşinin spermlerine baktırsanıza, ne kadarı canlı. Keşke benimde yumurtalıklarım düzgün çalışıyo olsa
eger bıkac içinde gelmezse kanda da bır baktır canım en net orda cıkıo zaten
günaydın cnm nasılsın ben daha test yapmadım:)))bugün yapmayı düşünüyorumm artık sabırsızlandım dün hiç sevmediğim halde bir dolu limon yedim şapı şupur yaaaa :)))))))))))))
canım senin bat ne:26:bende de tatlıya düşkünlük basladı bi de fena halde iştahlıyım birkaç gündür:44:
24 üydü cnm :)) evet bende çok iştah açıldı gece bile yiyorummm
rabbim bilir tabıki ama bence hamişsiintest yapınca sonucu yaz canım meraklanırım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?