adetime tam 6 gün var idrar testi yaptımm dün akşam ve bu sabah ama negatif çıktı sonucu çok merak ediyorum ...idrar testiyle ne zman öğrnebilirim gebe olduğumu....allahım bana ve herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinn...
adetime tam 6 gün var idrar testi yaptımm dün akşam ve bu sabah ama negatif çıktı sonucu çok merak ediyorum ...idrar testiyle ne zman öğrnebilirim gebe olduğumu....allahım bana ve herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinn...
cok erken yapmissin canim soyle 5 gun falan gecikince tam net cikar rabbim gonlune gore versin
insallah canim ama sitres yapma rabbim hayirlisini versin herseyin bi zamani var bize dusen sabretmekinşallah görürüz ne diyim 1 hafta daha bekliycek sabrım kalmadı benim :// iyice kafam dalgın bir hal almaya başladım..1 hafta sonunda yüzü gülen ben olurum inşallah...tabiki sizde....
insallah canim ama sitres yapma rabbim hayirlisini versin herseyin bi zamani var bize dusen sabretmek
biraz tuhaf olucak ama paylaşmak istedim....dün test yapmıştım negatif göründü,kitide atmamıştım.sabah baktım 2.çizgi var ama tam net değil diğerinin yarısı kadar koylukta...acaba beklediği içinmi yoksa hamilemiyim lütfen fikirlerinii alıyım...şuan işyerindeyim akşam ilk işim tekrar test yapmak olucak inşallah pozitif çıkar daha adetime de 4 gün var allahım inşallah :/
merhabalar cnm inş. Hamilesindir bana pek nasip olmadı o ikinci çizgiyi görmek:)))benmde bugün adet olmam lazım belirtiler başladı ama inş. Olmam kaç gündür test alıyımmı almayımmı bi ayağım gitti bi ayağım geldi korktum bu sefer adetimin geçmesini bekleyeceğim inş.:)))
pazartesi ilk işim olucak :) inşallah dediğiniz gibidir :)canım kan testi yaptır direk bence hamile olabilirsin
yarın haberleri paylaşırız inşallah adet olmasınız :)
canım ilk 5 dk dan sonra cıkan sonuc kabul edilmiyo bildiğim kadarıylaBide sabak ilk idrarınla yap testi en dogru sonuc o zaman cıkıo
merhaba benmde bugün yarın adet olmam lazım belirtileri başladı sancıları flan kasıklarım da fena batıyor test yapmaya korkuyorum((((
ayy cnm inşallah hamişsindir yaainsan bir yandan test yapmak istio bir yandan da hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyo işte hakkımızda hayırlısı olsun
inş. Ama her zamanki gibi hiç umudum yok(o kadar çok test yaptım ki :)
hergün nöbetçi eczaneye bakıyorum iş çıkışında amaa gidip alamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?