- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
merabalar insallah olur bebisiniz o alet icin diyosunuzya bebek olmazsa ki olsun o aleti birakin neler neler yapiliyo o hicbisey oluyo bende utandigim icin gitmiyodum olmayinca mecbur her seye katlaniyo insan cesaretinizi toplayip gidin bisiycik olmuyobir süre kendim doğal denemek istiyorum olamzsa gidicem ama 6 7 ay denicem kendim. aşağıdan birşey takıp bakıolar ya onu yaşamak istemediğimden
Kuruluk için doktora gidin ve daha sık birliktelik yaşayıncanım istemiyor esim istiyor ama bnde çok kuruluk oluor cnm acıyor
Hamilelik düşündüğünüzde hamile kalmadan önce neler yaptırdınız sadece kan tahlili miİyi de böyle bir bahane olamaz. Hamile kalınca ne yapacaksın kontrollere gitmeyecek misin?
Bebek doğunca aşısını, kontrollerini yaptırmayacak mısın?
Lütfen biraz bilinçlen. Önce bütün tetkiklerini yaptırman lazım. Hamilelik basit bir olay değil. Belki önceden görmen gereken bir tedavi veya vitamin takviyesi var. Sağlık ocakları bile yapıyor kan tahlili. Bunu ileride doğacak bebeğin için yapman şart..
Ben testlerimi yaptırıp jinekoloğun eline verdim de doktor beni tebrik etti "tam Avrupalı hasta bayıldım. bana hamile kalıp gelen bütün kadınlar önceden bu tetkikleri yapsalar hamilelikte oluşacak komplikasyonları yarıya indirirler aslında bilmiyorlar" dedi..
Bak işte doktora gidersen az biraz bilgi sahibi olursun zaten. Yumurtlama(ovulasyon) takibi, gün aşırı ilişki gibi şeyler söylerdi.
Kan değerlerine bakardı. Yumurtalıklarını kontrol ederdi..
Ayrıca yumurtlama ve adet döngüsü için telefonda uygulamalar var onları indir.. Son adet tarihini ve kaç günde bir adet olduğunu yazınca otomatik hesaplıyor.
Bence kuruluk için doktora görünün bazı ilaçlar (alerji ilaçları gibi) kuruluga neden oluyor. Doktora bu konuda gitseniz bence daha iyicanım istemiyor esim istiyor ama bnde çok kuruluk oluor cnm acıyor
Hahahhahahahbiz diyoruz ankara sen diyorsun.....
kardeş, önce cinsel problemini çöz. Çocuk olunca cinsel hayatımız hiç yok evde kardeş gibiyiz boşancam ben diye ağlarsın buralrda. ayda üç neymiş ya.
bu gözler haftada 3 yapıyoruz sizce az mı diyeni gördü burada
Biz 3 aydır yapmıyoruz mesela çünkü oğlum huysuzAyda 3 kez mi ? Bana az geldi haftada 3 kez olmali diyor uzmanlar evlilikte
Bisiy diyemiyorum canim nediyim :)Biz 3 aydır yapmıyoruz mesela çünkü oğlum huysuz
Çnm iki tane hamileligim tık diye ilk ayda hamile kaldığım halde 3. Denememizde 4. Ayda hamile kalmıştım bazılarının biraz geç olabiliyor yumurtalama gününe denk gelmemistir bir sürü bir sürü şey var hem yeni baslamissinz az biraz sabret yumurtlama günlerini takip et hamile kalmak isteyenlerin forumları var oraları takip edebilirsinMerhaba kızlar ,2 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım doktora gitmek istemiyorum doğal olarak neler yapabilirim.
evet düzenliAdetin düzenli mi oluyor?? Kuruluk deyince dikkatimi çekti...
Canım yumurtlama sorunun olabilir kuruluk oyüzden oluyor...evet düzenli
5 günden sonra sperm kalitesini düşüyor. Bilginize...2 yıl doldu 25 yasındayım ayda 3 kez anca yapıoruz :)
Bunun için kullanabileceğiniz ürünler var. Gerçi bu ürünler hamilelik riskini düşürdüğünü için şu an için işinize yarayabilir ama keşke daha önceden kullansaymışsınızcanım istemiyor esim istiyor ama bnde çok kuruluk oluor cnm acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?