- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Çok az, aksatmadan adet sonrasından başlayarak 2 günde bir ilişkiye girmeniz lazım.2 yıl doldu 25 yasındayım ayda 3 kez anca yapıoruz :)
canım istemiyor esim istiyor ama bnde çok kuruluk oluor cnm acıyor
Takvim yöntemini deneyinMerhaba kızlar ,2 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım doktora gitmek istemiyorum doğal olarak neler yapabilirim.
Bana az geldi ha ne acidan az derseniz arastirmalara gore az saglikli bir evlilikte haftada 2 kez derler bizim de oyle.. evlilik yili ileredikce dusuyor olabilirmi ?
Kac yillik evlisiniz
herkes bunu öneriyor ama doktora gitmeden bunu nasıl bilebilirim yumurtlama döneminiTakvim yöntemini deneyin
bnde ailesel sıkıntılar yaşadım, oda etkili sanırm1 sene yeni doldu ama benim annemin rahatsızlığı dedemin vefatı daha sonra annemin vefatı derken evliliğim aslında yeni yeni oturdu bir senelik evlilikte belki 4 ay evimde kalkamadım hastanelerdeydim eşim sağolsun anlayışlı idi vb. Ama şuan da istek azaldı sanırım
1 sene yeni doldu ama benim annemin rahatsızlığı dedemin vefatı daha sonra annemin vefatı derken evliliğim aslında yeni yeni oturdu bir senelik evlilikte belki 4 ay evimde kalkamadım hastanelerdeydim eşim sağolsun anlayışlı idi vb. Ama şuan da istek azaldı sanırım
bir süre kendim doğal denemek istiyorum olamzsa gidicem ama 6 7 ay denicem kendim. aşağıdan birşey takıp bakıolar ya onu yaşamak istemediğimdenDoktora neden gitmek istemiyorsunuz?
Planlı bir gebelik yaşasaydım öncesinde muhakkak doktora giderdim, problem olmasına gerek yok.
2 ay strese girmek için çok erken bu arada.
Uygulama indirin adet takvimi diye orda yumurtlama gununu gosteriyor..herkes bunu öneriyor ama doktora gitmeden bunu nasıl bilebilirim yumurtlama dönemini
bnde ailesel sıkıntılar yaşadım, oda etkili sanırm
Anliyorum canim gecmis olsun tabi zor bu yasananlar simdi sorun olmasa ilerleyen zamanda olur oyuzden, psikiloga gorun utanma , lakin evliligin tadini cikar
Uygulama indirin adet takvimi diye orda yumurtlama gununu gosteriyor..
bir süre kendim doğal denemek istiyorum olamzsa gidicem ama 6 7 ay denicem kendim. aşağıdan birşey takıp bakıolar ya onu yaşamak istemediğimden
Ovilasyon testi nedir kizlarBn indirdim canım hatta ovulasyon testi alacağım bu ay C ceylin0033cte
şaka mısınız yaMerhaba kızlar ,2 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım doktora gitmek istemiyorum doğal olarak neler yapabilirim.
Ovilasyon testi nedir kizlar
doğum nasıl yapacaksın pekibir süre kendim doğal denemek istiyorum olamzsa gidicem ama 6 7 ay denicem kendim. aşağıdan birşey takıp bakıolar ya onu yaşamak istemediğimden
Uygulamayla ayni gorevi gormuyormuYumurtlama zamanını gösteriyor internetten ucuza getirebilirsiniz
Uygulamayla ayni gorevi gormuyormu
Ezcanede varmikiUygulama ile aynı görevi görüyor ama uygulama tahmini söyler ama ovulasyon testi hamilelik testi gbi idrar ile yapılıyor kesin yumurtlama zamanını gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?