- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
anladım canım bakalım hayırlısı artık :)
eee madem hamile kalmayı planlıyorsunz dogumu ne şekil yapmak istiyorsunz söyleyin bakalım
hamıle kalmadan 3 ay önce b 12 vitamini kullanmanız gerekıyyo ve genel bi yumurtalık rahım kontrolu kıstık yapılar var mı bu arada dogum konstrol hapı kullanan arkadaslar hapı bıraktıktan 6 ay sonrasına hamıle kalabılrler diğer yöntemlerle korunanlarıcınde 3 ay sonrası hamıle kalabılrler cunku bunye kendısını savunmaya alıyo ona göre hormon uretımı yapıyo korunmayı bıraktıktan sonra vucut buna alısıncaya kadar bıraz zaman gecıyo bilginize
umarım faydalı olmustur
hamıle kalmadan 3 ay önce b 12 vitamini kullanmanız gerekıyyo ve genel bi yumurtalık rahım kontrolu kıstık yapılar var mı bu arada dogum konstrol hapı kullanan arkadaslar hapı bıraktıktan 6 ay sonrasına hamıle kalabılrler diğer yöntemlerle korunanlarıcınde 3 ay sonrası hamıle kalabılrler cunku bunye kendısını savunmaya alıyo ona göre hormon uretımı yapıyo korunmayı bıraktıktan sonra vucut buna alısıncaya kadar bıraz zaman gecıyo bilginize
umarım faydalı olmustur
eğer hamile kalırsam normal doğum yapmayı istiyorum ısrarla inşallah
Hımm ozaman benm için daha erken diyebilirmiyiz ben hapı bırakalı 2ay oldu 2aydır regl oluyorum.bide bnm pco var ama hiç regl de düzensizliğim olmadı aşırı tüylenmem yok kilolu değilim sadece saç dökülmesi problemiyle gittim pco çıktı ondan kafam karışık ya olmazsa diye :S
MERHABA. Ben hapı bırakalı 14 ay oldu. ama doktorum bana b12 vitamini -folik asit hiçbişi önermedi(( bakalım bir dahaki aya randevum var ne olacak acaba
mutlaka önermeliydi! kendınde alıp kullanabılrsın ılac adı veremıyorum ama guzel ılaclar var ya eczaneye gitsen desem o bile verir bebek gelısımı ıcı folkasit ve b12 keza anne ıcınde gereklı
gebelık oldumu sende?
evet bende öyle düşünüyorum en rarahatı yani
canım polikistik o sendromnda belırtılerın hepsi olacak diye bi kaide yok 1 tanesının dahı olması pco yu dusundurur adet döngün normal oluyo yumurta olgunlasıyo ama catlayamadan kiste dönüşüyo ve sonra bu kistlerın sayısı artıyo vs vs tedavini aksatmamalısın hele bbek yapmayı dusundugun an tedavi olmazsan hamıle bıle kalsan dusuk yapma rıskın olur canım guzel bı kadın dogum doktoru bul onun verecegı tedavıyıde mutlaka uygula
yok olmadı işte o da olmadı. 14 ay once bıraktım daha tık yok. hiçbir ilaçta kullanmadım doktorda vermedi.
doktora gittim önce çocuk düşünmediğimden doğum kontrol hapı verdi sonra 2ay önce gittim düşünüyoruz artık dedim hapı bırak 6ay dene bakalım olmazsa tedaviye başlarız dedi.kendi kendine hamile kalabilme durumu varmış polikist olsa da normal zaman 6aydır herkeste sende dene olmuyo diye görürsek tedaviyle hallolur dedi.bende deniyorum ve şuan 2ay oldu işte canım.
tatlım normalde 3-6 aydır korunmayı bıraktıktan sonra ki dönem ama bu süre 1 yılı bulursa eşinle birlikte değerlendirilmeye alınması gerek adet olabılıyormusun peki?
oluyorum tabi onda sıkıntı yok. mart ayı için randevu aldım doktordan bakalım ne dicek. ama henüz doktorumdan da emin degilim. başka bir yerimi denesem bilemiyorum. insallah problemler yoktur
hangi ildesin bilmiyorum ama henüz bir tedaviye başlamadıysanız doktorunu değiştir derim ben ama muhtemelen eşindende bi takım testler isteyebililr yani sperm sayısı az olabılr yada hemen ölüyo olabılr ve ya saysıı az olabılr bunlara bakablrler spermiyogram yardımıyla ama doktorunun 14 ay boyunca kadın nrmal adet görüyo problem yo bebek olmuyorsa eşinide degerlendırmelıydı ama hala gec degıl senın ıcın doktor bakımından istanbuldaysan yardımcı olabılrm
istanbuldayım ben güngören deyim.fikir verirsen degerlendirmek isterim. şöle de bişi var. ben hapı bıraktıktan sonra da hiç gitmedim doktora. ilk defa gidicem, eimde gelecek. işte bu kadar zaman oldu ama hala bişi yok falan filan die.
bekle bakalım canım bi bellide olmaz bu işler
bişiy söyliyimi kafanın cok rahat olması gerek ılla bu ay hamıle kalacam dıye ne olur dusunmeyın stres cok buyuk etken bu durumlarda akısına bırakın olayı allah nasıp etmııse elbet olur zaten siz calısmalarınızza dogru gunlerde devam edin
ama sendede hata olmus hapı bıraktıktan sonra doktora gitmen gerekırdı belkı gıtmıs olsaydın bu kadar beklemek zorunda kalmazdın eşinde gelirse iyi olur yanlız tavsıyelerım anadolu yakasında eğer istersen özelden msj atarım
aynen canım doğru söylüyosun bende 2aydır sürekli bunları düşünüyorum netten falan araştırdım yumurtlama günlerimi falan hesapladım denkgetirmeye falan çalıştım kalmaya yardımcı pozisyınları bile araştırdım yaniama ister istemez oluyo buna nasıl engel olabilirim bilemiyorum
aaa canım anadolu yakasın bana cok uzar kaçar yaevet haklısın kesinlikle gitmem gerekirdi ama işte cahillik, tecrübesizlik. kimisi dha erken dedi kimisi ooo coktan olmalıydı ded. bende bekliyim bari dedim 1 sene dolunca giderim die. smdı ıste gıdebileceğim ancak, daha fazla zaman kaybedemem varsa bir şey erkenden önüne geçmiş oluruz
valla şöyle düşün illa evliliklerde bebek olması şart değil ha olursa tabı cok guzel olur ama ınsanlar bebek olsun dıye evlenmıyor ama senın daha erken bile kafanı rahat tut esınle bırlıkte olmaya devam et kafanın mesgul olması o birliktelikte bile zevk vermez birde çok özür dilerim eşin içine boşaldıktan sonra belının altına yastık koy ayaklarını havaya kaldır öyle bekle 1-2 saat sonra duşunu al bak bu da cok önemlı hemen yıkanıyosan spermler kalmıyodur
erken falan degıl gec bıle neyse olsun önemlı olan bundan sonrası durumn varsa büyük özel hastaneler var ya isim vermim onlardan birine bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?