• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

kesinlikle haklısın bence 1-2 sene bebek yapmamak lazım
ama 2 seneden sonra artık nereye kadar böyle yanlız gecicek diye düşünmeye başladım..
bir aile olamadıgımızı düşünüyorum..
İnşallah istediğinde hemen bebeğin olur..
bebek yapmak ne zormuş yaaa
ama herseyde bi hayır var diyorum sonrada
kafam o kadar karışık kı...

Tam olarak sorunun neymiş peki doktor ne dedi de bu tedaviyi yaptı ?

canım benim kürtajda dolayı istemiyormuşşn gibisin.
ama 1 kez denediysen hamile olduğunda ne hissettiğini düşün bu sana gerçek düşünceni söyler.

yok yanlış anladın ben kürtajdan sonra bi rahatladım yani bebek gidince..
ama bebek varkende çok mutluydum
yani senin açtıgın konu tam beni anlatıyo:17:

belkide diyorum ki acaba ben istemiyorum insanların baskısından dolayı mı istiyorum cok garip..
sen de 6 aylık evliymişsin sanırım çok erken diyorum senin için en az 1 yıl bitmeli bence...
tabi bide ondan sonra olursa..
artık evlenipte 1 yıl sonra bebek yapmayanların olmuyo diye düşünmeye başladım vallahiii:9::9::9:

yok yanlış anladın ben kürtajdan sonra bi rahatladım yani bebek gidince..
ama bebek varkende çok mutluydum
yani senin açtıgın konu tam beni anlatıyo:17:

belkide diyorum ki acaba ben istemiyorum insanların baskısından dolayı mı istiyorum cok garip..
sen de 6 aylık evliymişsin sanırım çok erken diyorum senin için en az 1 yıl bitmeli bence...
tabi bide ondan sonra olursa..
artık evlenipte 1 yıl sonra bebek yapmayanların olmuyo diye düşünmeye başladım vallahiii:9::9::9:

şimdi anladım canım. o zaman bekle birazcık. kendine zaman tanı ama dr git belki bu bekleme sürende dr tedavi uygular..
en azından neden düştü ne oldu bilmiş olursun.

8 aylık evliyim daha yeni yani 2013te düşünüyoruz kısmetse inşallah aksilik çıkmaz ve olur :17:

evet gecen sene nisan ayında ilk gittim 3-4 aylık tedavi diyelim işte klomen çatlatma ignesi filan derken Eylül ayında hamile oldugumu ögrendim 1 ay sonrada sonlandı..
ondan sonra hiç doktora gitmedim.
gitmek de istemiyorum cok yoruldum sanki..
bu arada 2 bucuk yıllık evliyim yaşım 27 ..
eşim 31 yaşında bu yüzden artık olması lazım ama cok da doktorlar filan ugraşamıyoruz .. hem maddi olarak da ugraşacak gücümüz yok..
Tek çıkar yol kendi kendine olmasını beklemek ...
Offf :31:
gecmişi okuyamadıgım için sizleri tam bilmiyorum ..

Allah yardımcın olsun arkadaşım umutsuzluğa düşme

elbette doğru zamanı vardır gelir bebiş kendiliğinden

şimdi anladım canım. o zaman bekle birazcık. kendine zaman tanı ama dr git belki bu bekleme sürende dr tedavi uygular..

8 aylık evliyim daha yeni yani 2013te düşünüyoruz kısmetse inşallah aksilik çıkmaz ve olur :17:

inşallah canım neyse 1 yıla yaklaşmışsınız :))
2013 de hamile kalsanda ancak 2014 e yakın bebiş olur...
hamişlik sürecide az değil yani....
ben kendime bebek gittikten sonra 3 ay süre vermiştim bu ay 4. ay...
işte bakiyim belki yaza giderim doktora kontrole...

inşallah canım hayırlısıyla olur :16: bende 2013 düşünüyorum yani Allah bilir ama içimden geçen o bakalım bu konuşmalar üzerine ilk haber kimden gelicek:21:

Allah yardımcın olsun arkadaşım umutsuzluğa düşme

elbette doğru zamanı vardır gelir bebiş kendiliğinden
amin canım
hiç umutsuzluga kapılmadım aslında ama .. keşke tedavi için paramız olsaydı belk cok basit bir sorun benimkisi ama
hem çalışıyorum vaktim yok hem kredi ödüyoruz paramız yok
bizimde kaderimiz böyleymiş ne yapalım...
herseyde vardır bir hayır demekki bebek bizim için değil ...

buda uzun zaman çocuk yapmadığında oluyor sanırım öyle duymuştum. yumurta zamanla tembelleşiyor :17:

doktor dogru düzgün acıklama yapmıyor ki
1 yıl korundum yani dogum kontrol hapı içtim o kadar..
zaten benim anneminde 1 yıl bebeği olmamış
bende yaklasık 1 bucuk yıl sonra hamile kalabildim.. bakalım nolcak bundan sonra.. bu belirsizlik çok kötü bişey...

benim arkadaşımdada var yumurta tembelliği

ben tam bilmiyorum ama bu doğal kürler faln oluyor hiç araştırmadım gerçi sadece duydum

araştır belki yardımı olur

yumurta tembelliğini bende ilk defa duyuyorum.. konu gerçekten yardımcı oldu ama bende şimdi korkular sardı benim adetlerim düzensiz kaç yaşındayım hala geç olurum hatta ilk evlendiğim de kaç kere test aldım acaba hamilemiyim diye ama doktora gitmem gerek sizce neden olabilir bu veya nasıl etkilebilir hamile kalma olsalığını bi fikriniz varmı?

benim arkadaşımdada var yumurta tembelliği

ben tam bilmiyorum ama bu doğal kürler faln oluyor hiç araştırmadım gerçi sadece duydum

araştır belki yardımı olur

evet cok araştırdım
sogan kürü , incir kürü filan...
bide romanyadan bi ilaç geldi onu içtim filan belki o sebep oldu belki doktor tedavisi bilmiyorum hangisinden dolayı hamile kalmıştım..
suanda halen o romanyadan gelen ilacı içiyorum
tavsancıl otu tentürü diye..
bu ay ilk kez dogru düzgün içtim.
hep dediler bi kere oldu mu 2. si hemen olur diye o kadar ümitlendim ve rahattım ki ama bu ay artık olmayacagını anladım.

bu ilacı 2-3 ay daha düzenli içicem dediğim gibi sonra doktor yolu görünür heralde... gene yumurta takibi yapılır
aşılama tüp bebek filan zaten hiç düşünemiyorum..

yumurta tembelliğini bende ilk defa duyuyorum.. konu gerçekten yardımcı oldu ama bende şimdi korkular sardı benim adetlerim düzensiz kaç yaşındayım hala geç olurum hatta ilk evlendiğim de kaç kere test aldım acaba hamilemiyim diye ama doktora gitmem gerek sizce neden olabilir bu veya nasıl etkilebilir hamile kalma olsalığını bi fikriniz varmı?

yumurta tembelliği cok yaygın suanda cevremde benim gibi hamile kalamayan en az 5 tandıgım var...
adet düzensizliği çiin mutlaka doktora git canım yoksa bu sekilde zor hamile kalman..
sen dogum kontrol hapı kullandın mı?
genelde doktorlar bi kaç ay dogum kontrol hapı tedavisi verebiliyor adet düzensizliği için.

ne kadar doğru bilemem ama uzun süreli doğum kontrol hapı kullanmanın tembelleştirdiğini duymuştum yani hapı bırakınca 6-12 ay daha etkisi sürebiliyo ki böyle çok arkadaşım oldu ilaç bi süre daha etkisini sürdürüyo

bende ilk 4-5 ay hapla korundum daha sonra bıraktım yan etkileri çok diye

bizde konuşurken 2 sene sonra bebeğimiz olsun diyoruz ya bakalım

evet cok araştırdım
sogan kürü , incir kürü filan...
bide romanyadan bi ilaç geldi onu içtim filan belki o sebep oldu belki doktor tedavisi bilmiyorum hangisinden dolayı hamile kalmıştım..
suanda halen o romanyadan gelen ilacı içiyorum
tavsancıl otu tentürü diye..
bu ay ilk kez dogru düzgün içtim.
hep dediler bi kere oldu mu 2. si hemen olur diye o kadar ümitlendim ve rahattım ki ama bu ay artık olmayacagını anladım.

bu ilacı 2-3 ay daha düzenli içicem dediğim gibi sonra doktor yolu görünür heralde... gene yumurta takibi yapılır
aşılama tüp bebek filan zaten hiç düşünemiyorum..

yumurta tembelliği cok yaygın suanda cevremde benim gibi hamile kalamayan en az 5 tandıgım var...
adet düzensizliği çiin mutlaka doktora git canım yoksa bu sekilde zor hamile kalman..
sen dogum kontrol hapı kullandın mı?
genelde doktorlar bi kaç ay dogum kontrol hapı tedavisi verebiliyor adet düzensizliği için.

doğum kontrol hapı hiç kullamadım evlenmeden öncede arada bir oluyordu doktora gittim renkli ultrasyon önerdi o zamanda tam düğün aşamasıydı ihmal ettim herkes evlendikten sonra düzelir vs. dedi onlara inandık bi kaç kere düzenli sonra yine aksatıyor düzen gitmem lazım da belkide kötü birşey söyler diye çekiniyorum sanırım yakın zaman da gitmem lazım:2: aklımda hep bi soru işte:31:

ne kadar doğru bilemem ama uzun süreli doğum kontrol hapı kullanmanın tembelleştirdiğini duymuştum yani hapı bırakınca 6-12 ay daha etkisi sürebiliyo ki böyle çok arkadaşım oldu ilaç bi süre daha etkisini sürdürüyo

kişiden kişiye değişiyor bence :)) benim ablam hapı bıraktıgı an hamile kalabiliyor meselaa ahh ahh ablam olcak sözde biraz çekeydim ne iyi olurdu :)))

ben kendi kendine hamile kalabileceğimi artık sanmamaya başladım..

bende ilk 4-5 ay hapla korundum daha sonra bıraktım yan etkileri çok diye

bizde konuşurken 2 sene sonra bebeğimiz olsun diyoruz ya bakalım

iyi yapmışsın bırakmakla ..
yani 1 sene sonra bebek çalışmaları başlar 9 ay hamişlik süresinide düşünmek lazım :44:

inşallah canım hayırlısıyla olur :16: Bende 2013 düşünüyorum yani allah bilir ama içimden geçen o bakalım bu konuşmalar üzerine ilk haber kimden gelicek:21:

bende 2013 te hamile kalırım diyorum sanki hemen olucakmıs gibi hakkımızda en hayırlısı olsun kızlar

Back