- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ANLADIM CANIM.
ilginç ama ya.. dış gebelikte bekletmemesi lazım dr böyle bişeyden şüphelendi ise.
süreç bu sekılde işler kan degeri yukseldı dıye kesın hamıle degılsındır kan degerlerının ne oranda ve nasıl arttıgıda önemlı doktor bişiyden şüphelenmedı sadece kesın olarak emın olmak için 2 gunde bir kan verecem 3. de bellı olacak dış gebelık olup olmadıgı kan degerlerıne göre bellı olur
selam kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah..
bizde evleneli 2 yıl olucak nerdeyse bizde çocuk çok istiyoruz özelliklede eşim ama bi miktar kredi borcumuz var eşime kalsa hemen yapalım ama ben korkuyorum çok sıkıntıya düşeriz diye =(
allah hayırlısını versin hepimize artık ne diyelim...
selam kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah..
bizde evleneli 2 yıl olucak nerdeyse bizde çocuk çok istiyoruz özelliklede eşim ama bi miktar kredi borcumuz var eşime kalsa hemen yapalım ama ben korkuyorum çok sıkıntıya düşeriz diye =(
allah hayırlısını versin hepimize artık ne diyelim...
valla 2 gun sonra yaptırcam ılk yaptırdıgımda 39 cıktı daha kesın degıl dış gebelıkte olabılr artık degerlere göre bakacaz karmakarısık haldeyım ya
hAYırlısı olsun canım.
ama aklında olsun istediğinde hemen olmuyormuş ona göre ayarlarsın kendinizi
evet arkadasım onuda düşümüyor değilim,bi diyorum ya uzun süre olmazsa bi diyorum ya hemencecik olursa neyse artık hayırlısı olsun diyorum bende =)
bende çok istiyorum o kadar çokki anlatamam.akşama kadar internetten bebek eşyalarına falan bakıyorum biraz borcumuz var onlar hafiflesin diye bekliyoruz. ama inş en kısa zamanda olur ya. evleneli 1 sene 3 ay oldu her ay belki yanlışlıkla olur die umut ediyorum :) yani eşim korunuyor ben korunmuyorum az maz bişi kaçar belki olur diyorum. ama yok neyse olur elbet bu yaz kesin çalışmalara başlıcaz ama çok istiyorum çokkkk
Canım inşallah en kısa sürede olur..
süreç bu sekılde işler kan degeri yukseldı dıye kesın hamıle degılsındır kan degerlerının ne oranda ve nasıl arttıgıda önemlı doktor bişiyden şüphelenmedı sadece kesın olarak emın olmak için 2 gunde bir kan verecem 3. de bellı olacak dış gebelık olup olmadıgı kan degerlerıne göre bellı olur
ona göre çocuk yapmak için zamanını belirle işte
Bu arada ,
Herkese Günaydın hanımlar, iyi haftalar olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?