• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek isteyenlere tavsiye var..

Hepimizin inşallah ❤ baya sabırlısın sen maşallah 😅 ben eşim test yapma dediği zaman bile gizli gizli yapıyorum 🤣🤣
Valla yapıcam ama dün testim bozuk çıkınca dedim ki biraz Daha bekleyeyim dedim 🤭 geçen ay kimyasal olunca korkuyo eşim bi yandan da hak veriyorum ona

Valla yapıcam ama dün testim bozuk çıkınca dedim ki biraz Daha bekleyeyim dedim 🤭 geçen ay kimyasal olunca korkuyo eşim bi yandan da hak veriyorum ona

Kimyasalı bende yaşadım ama bir daha olacak diye düşünmedim canım aksine kimyasal gebelik sonrası normal sağlıklı gebelik oluşması yüksek ihtimal dontorun bana dediğine göre. Hakkımızda hayırlısı 💕

Selamun aleyküm kızlar ben geldim. Hayırlı cumalar olsun inşallah.
Bende size bir dua tavsiye edeyim sabah namazının sünneti ile farzı arasında 41 adet fatiha süresini okuyunca evlat sahibi olmak isteyene evlat nasip edermiş bir kitapta okumuştum 1 haftadır uyguluyorum sizlerde yapın bence Rabbim isteyen herkese de bizede hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin inşallah 💝

Merhabalar konu basligi dikkatimi çekti. Rabbimin çocuk konusunda çok mucizelerini gördüm. Bir arkadaşım vardı. Böbrek probleminden dolayı bebeği olmuyordu. Evlat edinmişti. Evlat edindikten sonra bir anda bebeği oldu. Başka bir arkadaşımın eşiyle zar zor cinsel ilişki kuruyordu. Rabbim ona da bebek nasip etti. Burada dua eden herkese RABBIM tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞAALLAH

Merhaba kuzlar burdakılerıb cogu da catlatma ıgnesımı oldu yoksa adet sayanlarda varmı aranızda benım 7.gunum ıgneden bekleme surecındeyın

Benim de bı katkım olsun diye yazıyorum. Kan ve idrarda hamilelik var ama henüz doktoruma gitmedim hayırla sağlıkla dünyaya gelsin ve büyüsün inşallah yavrularımız. Benim ilk yavrum tüp bebekle nasip oldu.sebepsiz infertilite idi.hersey yolundaydi ama kısmet doğal yoldan nasip olmamıştı. İkinci yavrum içinde tekrar doktora gitmeye başlamıştım yumurta geliştirici ilaç kullandım olumlu oldu yumurtalar . Eğer bu durum sonuç vermeseydi yine tüp bebek deneyecektik. Gerek kalmadı inşallah.
Gelelim tıp dışında yaptığım dualara hemen hemen hergun Teheccüd namazından sonra Kenzül arş duası ve ismi azam duası.cumartesi günü okunan 1900 tane bir dua var o.( Onu bir kez yaptım).7 gün oruç tuttum oruç açtıktan sonra 21 kez ya musavvir esmasi ( bunu internetten bulmuştum çocuk içinmiş) 7 gün Ayetel Kürsi duaları vardı belli bir sayıda okunan sayıları önemli onun. Onu okudum. Bunlar son dönemlerde yaptiklarimdi. Önceden de sürekli okuduklarim da vardı duaların kabulü için. Tabi Allah'ın verdiği bir güçle hep inandım olacağına. Bir de son ay tamamen elimden herşeyi yaptığıma inanarak tamamen Rabbime bıraktım .olursa da olmazsa da hayrına inararak teslim oldum .kafam rahatladı. Uzun oldu kusura bakmayın inşallah faydası olur diye yazdım . Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın amin.

Benim de bı katkım olsun diye yazıyorum. Kan ve idrarda hamilelik var ama henüz doktoruma gitmedim hayırla sağlıkla dünyaya gelsin ve büyüsün inşallah yavrularımız. Benim ilk yavrum tüp bebekle nasip oldu.sebepsiz infertilite idi.hersey yolundaydi ama kısmet doğal yoldan nasip olmamıştı. İkinci yavrum içinde tekrar doktora gitmeye başlamıştım yumurta geliştirici ilaç kullandım olumlu oldu yumurtalar . Eğer bu durum sonuç vermeseydi yine tüp bebek deneyecektik. Gerek kalmadı inşallah.
Gelelim tıp dışında yaptığım dualara hemen hemen hergun Teheccüd namazından sonra Kenzül arş duası ve ismi azam duası.cumartesi günü okunan 1900 tane bir dua var o.( Onu bir kez yaptım).7 gün oruç tuttum oruç açtıktan sonra 21 kez ya musavvir esmasi ( bunu internetten bulmuştum çocuk içinmiş) 7 gün Ayetel Kürsi duaları vardı belli bir sayıda okunan sayıları önemli onun. Onu okudum. Bunlar son dönemlerde yaptiklarimdi. Önceden de sürekli okuduklarim da vardı duaların kabulü için. Tabi Allah'ın verdiği bir güçle hep inandım olacağına. Bir de son ay tamamen elimden herşeyi yaptığıma inanarak tamamen Rabbime bıraktım .olursa da olmazsa da hayrına inararak teslim oldum .kafam rahatladı. Uzun oldu kusura bakmayın inşallah faydası olur diye yazdım . Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın amin.
Şu son cümleniz varya....
Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah...

Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip eylesin. 💐💐💕

Back
X