- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Tutar inşallah canımben de bat günüm bekliyorum hala
![]()
Hepimizin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutar inşallah canımben de bat günüm bekliyorum hala
![]()
Valla yapıcam ama dün testim bozuk çıkınca dedim ki biraz Daha bekleyeyim dedimHepimizin inşallah ❤ baya sabırlısın sen maşallahben eşim test yapma dediği zaman bile gizli gizli yapıyorum
![]()
Valla yapıcam ama dün testim bozuk çıkınca dedim ki biraz Daha bekleyeyim dedimgeçen ay kimyasal olunca korkuyo eşim bi yandan da hak veriyorum ona
İnşallah canım inşallahKimyasalı bende yaşadım ama bir daha olacak diye düşünmedim canım aksine kimyasal gebelik sonrası normal sağlıklı gebelik oluşması yüksek ihtimal dontorun bana dediğine göre. Hakkımızda hayırlısı![]()
Canımsınestağfurullah çiçeğim benim ne özrü♥
Seni çooook iyi anlıyorum. Hangimiz yapmadık ki bunu. Rahatlamaya çalış bol bol inşirah oku![]()
Amanın, selam kızlar, hemen topiği okuyorum, melodim teşekkürler tatlım
Şu son cümleniz varya....Benim de bı katkım olsun diye yazıyorum. Kan ve idrarda hamilelik var ama henüz doktoruma gitmedim hayırla sağlıkla dünyaya gelsin ve büyüsün inşallah yavrularımız. Benim ilk yavrum tüp bebekle nasip oldu.sebepsiz infertilite idi.hersey yolundaydi ama kısmet doğal yoldan nasip olmamıştı. İkinci yavrum içinde tekrar doktora gitmeye başlamıştım yumurta geliştirici ilaç kullandım olumlu oldu yumurtalar . Eğer bu durum sonuç vermeseydi yine tüp bebek deneyecektik. Gerek kalmadı inşallah.
Gelelim tıp dışında yaptığım dualara hemen hemen hergun Teheccüd namazından sonra Kenzül arş duası ve ismi azam duası.cumartesi günü okunan 1900 tane bir dua var o.( Onu bir kez yaptım).7 gün oruç tuttum oruç açtıktan sonra 21 kez ya musavvir esmasi ( bunu internetten bulmuştum çocuk içinmiş) 7 gün Ayetel Kürsi duaları vardı belli bir sayıda okunan sayıları önemli onun. Onu okudum. Bunlar son dönemlerde yaptiklarimdi. Önceden de sürekli okuduklarim da vardı duaların kabulü için. Tabi Allah'ın verdiği bir güçle hep inandım olacağına. Bir de son ay tamamen elimden herşeyi yaptığıma inanarak tamamen Rabbime bıraktım .olursa da olmazsa da hayrına inararak teslim oldum .kafam rahatladı. Uzun oldu kusura bakmayın inşallah faydası olur diye yazdım . Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın amin.
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip eylesin.Benim de bı katkım olsun diye yazıyorum. Kan ve idrarda hamilelik var ama henüz doktoruma gitmedim hayırla sağlıkla dünyaya gelsin ve büyüsün inşallah yavrularımız. Benim ilk yavrum tüp bebekle nasip oldu.sebepsiz infertilite idi.hersey yolundaydi ama kısmet doğal yoldan nasip olmamıştı. İkinci yavrum içinde tekrar doktora gitmeye başlamıştım yumurta geliştirici ilaç kullandım olumlu oldu yumurtalar . Eğer bu durum sonuç vermeseydi yine tüp bebek deneyecektik. Gerek kalmadı inşallah.
Gelelim tıp dışında yaptığım dualara hemen hemen hergun Teheccüd namazından sonra Kenzül arş duası ve ismi azam duası.cumartesi günü okunan 1900 tane bir dua var o.( Onu bir kez yaptım).7 gün oruç tuttum oruç açtıktan sonra 21 kez ya musavvir esmasi ( bunu internetten bulmuştum çocuk içinmiş) 7 gün Ayetel Kürsi duaları vardı belli bir sayıda okunan sayıları önemli onun. Onu okudum. Bunlar son dönemlerde yaptiklarimdi. Önceden de sürekli okuduklarim da vardı duaların kabulü için. Tabi Allah'ın verdiği bir güçle hep inandım olacağına. Bir de son ay tamamen elimden herşeyi yaptığıma inanarak tamamen Rabbime bıraktım .olursa da olmazsa da hayrına inararak teslim oldum .kafam rahatladı. Uzun oldu kusura bakmayın inşallah faydası olur diye yazdım . Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın amin.
Aminnn inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip eylesin.![]()
28 yaşlarımız canım 1 buçuk senelik evliyiz, baştan beri istiyoruz iki ay bi korunduk kist için o kadar, sen?_Nur_ bu arada kac yasindasin kac yillik evlisin?