- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
cnm adet olmadım hala agrım devam anlayamadım igneden sonra bgun 15.gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm adet olmadım hala agrım devam anlayamadım igneden sonra bgun 15.gun
Kuzum istersen bidaha test yap bakalım benim de 14. Günüm bekliyorum halacnm adet olmadım hala agrım devam anlayamadım igneden sonra bgun 15.gun
Vallahi sorry ya ben hep unutmusum.Biri de beni etiketleyeydi iyiydiiii![]()
merhaba cnm :)
Ay şuan benim hafızam da sanki silindi aklıma gelmiyoooVallahi sorry ya ben hep unutmusum.![]()
yapmam daha hep negatif idrar testi moralim bozuluyorKuzum istersen bidaha test yap bakalım benim de 14. Günüm bekliyorum hala
Dönemin geçene kadar bekle ozaman bitanem sonra da direkt kan verirsinyapmam daha hep negatif idrar testi moralim bozuluyor
Kan ver tatlım garantiyapmam daha hep negatif idrar testi moralim bozuluyor
öylede okadr ordanda 0.1leri gordum ki cesaretim yokkKan ver tatlım garanti
beklicem aynenDönemin geçene kadar bekle ozaman bitanem sonra da direkt kan verirsin
Hadi inşirah oku öyleyse yüreğin ferahlasın, düşünmemeye çalış mademöylede okadr ordanda 0.1leri gordum ki cesaretim yokk
Aynen dungece uyuyamadim surkeli ıslaklık hissetim gece sabaha kadar 10kere tuvalete gititm geldimHadi inşirah oku öyleyse yüreğin ferahlasın, düşünmemeye çalış madem![]()
estağfurullah çiçeğim benim ne özrü
Seni çooook iyi anlıyorum. Hangimiz yapmadık ki bunu. Rahatlamaya çalış bol bol inşirah okuAynen dungece uyuyamadim surkeli ıslaklık hissetim gece sabaha kadar 10kere tuvalete gititm geldim
oyle hep dua ediyorum hayırlısi olsunestağfurullah çiçeğim benim ne özrü♥
Seni çooook iyi anlıyorum. Hangimiz yapmadık ki bunu. Rahatlamaya çalış bol bol inşirah oku![]()
Tutar inşallah canımBenim bat'a daha 11 gün varbekliyorum canım.