Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenlere dua önerileri..bu bekleyişte dua önerilerinizi bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Myhero88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
178
229
36
Merhaba arkadaşlar.ben 1 buçuk senedir 2. Çocuk için uğraşıyorum.3 defa doktora gittim çok büyük bi problemle karşılaşmadım.en son gittiğimde vitamin eksikliği vardı ilaçlar kullandım.yumurta takibi yapıldı gayet güZel büyüyo ve çatlıyolar fakat tüm çabalar boş.Rabbim ol derse olur.bu ay kendim bi dua programı hazırladım ve sizlerle paylaşmak istedim.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan 8 ay sonra meryem suresine başlamıştım ve o ay hamile kalmıştım.inşallah bu seferde güzel sonuçlar alcağıma inanıyorum.

Merhaba arkadaşlar.ben 1 buçuk senedir 2. Çocuk için uğraşıyorum.3 defa doktora gittim çok büyük bi problemle karşılaşmadım.en son gittiğimde vitamin eksikliği vardı ilaçlar kullandım.yumurta takibi yapıldı gayet güZel büyüyo ve çatlıyolar fakat tüm çabalar boş.Rabbim ol derse olur.bu ay kendim bi dua programı hazırladım ve sizlerle paylaşmak istedim.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan 8 ay sonra meryem suresine başlamıştım ve o ay hamile kalmıştım.inşallah bu seferde güzel sonuçlar alcağıma inanıyorum.
Biziml3 d3 paylaşırmışım canım bende aynı sorun yok ama olmuyor

* Öncelikle adetim bitti ve o gün HACET NAMAZI KILDIM VE DUASINI YAPTIM
* Hergün MERYEM SURESİ VE YASİN okuyorum
* Günde en az 1er kere SEYYİDÜL İSTİĞFAR ,TÖVBE İSTİĞFAR dualarını okuyorum
* Adet bittikten 3 gün sonra bir kağıda 110 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM yazdım ve boynumda taşıyorum.ilişki sırasındada çıkarılmayacak ve bebek doğana kadar duracakmış.
* 4 cuma 1000 YA EVVEL esması çekicem inşallah
* hergün 731 EL HALIK, 213 EL MÂLİK, 336 EL MUSAVVİR, 129 EL LATİF çekiyorum.
* bu ayetleri(duaları) hergün önce arapçalarını sonra türkçlerini okuyorum
Furkan 74
Aliimran 38
Hicr 86
Şura 9
Haşr 24
Enbiya 89
Bakara 128

Çok uzun bi liste gibi görünsede en fazla 1 saatinizi alır.tamamını yapamayan bi kısmını yapıp deneyebilir

Ben böyle bir program hazırladım kendime.uymaya çalışıyorum bakalım bu ay veya önümüzdeki aylar güzel haber alırım inşallah

Eklentiler

• 20190408_215612.jpg
    20190408_215612.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 738
Meryem suresi 41 gu diyorlar bazilari adetliylen nasil okucaz
Adetliyken baskasi okuyacak secde de yapmayi unutmayin 58. Ayet miydi hatrlamiyorum yanlis olmasin.
Sinirsiz
Ya halik ya bari ya musavvir

Sinirsiz
Ya bedi ya mubdiu ya musavvir

Rabbim kolaylastir
Ya fettah

Zekeriya a.s in duasi
Ve icinizden geldigi gbi gerceken ihlasla

Hic dedikodu yapmadiginzda o ortamlrda bulunmadiginizda ihlasla yarattiklarini dusunerek tasi topragi su sesinde kus sesinde Allah i aradiginzda kalbinizden rabbimin hz. Meryemin karnina hz isayi nasil yerlestirdigini dusunerek
Zira bu rabbim icin cok kolaydir.
Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Gonulden sadaka vermeyi de ihmal etmeyelim
Rabbim bize merhametiyle muamele etsin :KK200:

Bende ken-zül ars duasiyla hamile kaldim canim ilk cocugumda 3 ayda. Simdi ikinciyi istioruz Allah kismet ederse Hayirlisi olsun hakkimizda

Adetliyken baskasi okuyacak secde de yapmayi unutmayin 58. Ayet miydi hatrlamiyorum yanlis olmasin.
Sinirsiz

Sinirsiz

Rabbim kolaylastir
Ya fettah

Zekeriya a.s in duasi

Hic dedikodu yapmadiginzda o ortamlrda bulunmadiginizda ihlasla yarattiklarini dusunerek tasi topragi su sesinde kus sesinde Allah i aradiginzda kalbinizden rabbimin hz. Meryemin karnina hz isayi nasil yerlestirdigini dusunerek
Sinirsiz

Sinirsiz

Rabbim kolaylastir
Ya fettah

Zekeriya a.s in duasi

Amin cnm çok sğl önerilerin için.dediğin gibi secdeleri unutmamak lazım

Benim yarin Veya carsamba adet günüm tüm belirtiler var Ama ümitlenmek istemiorum günüm gecmeden en kesini günün gecmesi belirtiler adet belirtisiyle ayni neredeyse kiprik karismasi sizce nekadar dogru?

Benim yarin Veya carsamba adet günüm tüm belirtiler var Ama ümitlenmek istemiorum günüm gecmeden en kesini günün gecmesi belirtiler adet belirtisiyle ayni neredeyse kiprik karismasi sizce nekadar dogru?
Daha çok eskiler der.gözüne bakınca sen hamilesin kirpiklerin karışmş filan die duymuştum.ama bilimsel olatak ne kdr doğru bilemem:).inşallah güzel haberler alırsn cnm bizide bilgilendirirsin 😊

Daha çok eskiler der.gözüne bakınca sen hamilesin kirpiklerin karışmş filan die duymuştum.ama bilimsel olatak ne kdr doğru bilemem:).inşallah güzel haberler alırsn cnm bizide bilgilendirirsin 😊
Insallah canim hayirlisi Bak böyle

Eklentiler

• IMG_3389.JPG
    IMG_3389.JPG
    71,3 KB · Görüntüleme: 409
Test bozuk cikti kizlar regl oldum resmen duygularmlan oynadi yaaa hala 2. Cizgi var belirginelsti gordukce cinleniyorum:sinirli: baska test alip yaptim negatif. Yarin asilama tedavisine basliyorum lutfen bana dua eder misiniz :110: esim az gamsiz bu konuda en cok bu zamanda duaya ihtiyacim var. Bir de ilaclara para odeyecek miyim bilginiz var mi devlette yaptiriyorum

Yanlis konuya yazdm kizlar kusura bakmayin ama yinede dua ederseniz sevunirim

X