herşey allahtan,derler ya her hayırda bır şer, her bir şerde hayır vardır.allah herkese herşeyın hayırlısını versın.dua ederken sadece bebek istiyoruz dememeli hayırlı, sağlıklı bebek istemeliyiz.
Dün gece bende hamiş olmadığımı öğrendim ve yıkıldım, tabiki kendi kendimi teselli etmeye çalıştım isyan etmeden... ama yinede içim içimi yedi durdu hep neden diye, ne zaman diye düşünmekten kendimi tutamadım. uyuyamadım kalktım, radyoyu açtım nedense... biri konuşuyordu, üzülme dedi.... sanki bana söylüyordu benle konuşuyordu.
"Her anın tadını çıkar, güzellikleri, yapacaklarını, umutlarını, mutluluklarını aynı anda yaşa, derin dondudurucuda saklayamazsın çünkü... Her insan hayat senaryosunun bir rolunu oynar, gelecek bölümde ne var bilemezsin ve sen bir KUL sun. dünyaya hakimmiş gibi rol yapmak hoşumuza gider ama kendi bedenimize bile hakim olamayan kul larız sadece..."
Bu sözleri duyunca yüreğimden vuruldum, gerçekten birşeylerin özlemi içinde yaşarken aslında elimde olmadan ne çok şeyi yaşamamışım... Hepmizin bildiği ama hep göz ardı ettiği şeyleri hatırladım ve aslında her zaman hatırlamak gerektiğinide... Sonuçta KUL uz ALLAH neyi bahşederse onu yaşayacağız, tevekkül edip, dualardan başka elimizden gelecek başka şey yok. bunların bilinciyle yola devam ediyorum ve bu sabah adet kanamasını gördüğümde ilk defa üzülmedim ve dün geceye kadar girdiğim streslerden dolayı utandım.. gerçekten farkında olarak yaşamak önemliymiş arkadaşlar.... Farkında olarak yaşamak...
merhaba arkadaşlar benim görümcem 5 aylık evli ve 4 aylıkta hamileydi bense 3 yıllık evliyim ve bebğim yok olsun çok istiyorum görümcemin hamile haberini duyduğun zaman birgün boyunca çok ağladım neden ben değil de o diye ne büyüyk yanlış yapmışım şimdi anlıyorum lütfen anlatacaklarımı iyiy okuyun ve aynı yanlışa düşmeyim görümcen hazirana doğurucaktı ve bende biran evvel hamiş kalmamam gerktiğini şartlamıştım kendime ve 10 gün önce bir telefonla yıkıldım bebek normal değildi ve bebeğin yaşamına son verilmesi gerektiğini bütün doktorlar söyleyince ve 4 aylıktan sonrada doğurarak hayatını sonlandırmak gerkiyomuş ve doğum yaptı suni sancıyla günüz 2 den sabah 4 e kadar sancı çekti ve sabah 4 de doğum oldu yanındaydım hala etkisinden kurtulamadım bebk gözümün önünden gitmiyo ve bu olaydan benim oraya gitmemim tesadüf değildi cenabı allah beim ne kadar şansı olduğumu bana gösterdi ben o hastaneye girdikten sonra çıkanan kadar halime şükrettim kimin ne olaca belli değil benimde ne olacam belli değil cenabı allah o acıyı banada kimseyede yaşatmasın ne olur isyan etmeyin sadece dua edin bu yazıyı benim gibi düşünen arkadaşlarımve yanlış yapmammanız için yazdım allah yardımcımız olsunnn
merhaba arkadaşlar benim görümcem 5 aylık evli ve 4 aylıkta hamileydi bense 3 yıllık evliyim ve bebğim yok olsun çok istiyorum görümcemin hamile haberini duyduğun zaman birgün boyunca çok ağladım neden ben değil de o diye ne büyüyk yanlış yapmışım şimdi anlıyorum lütfen anlatacaklarımı iyiy okuyun ve aynı yanlışa düşmeyim görümcen hazirana doğurucaktı ve bende biran evvel hamiş kalmamam gerktiğini şartlamıştım kendime ve 10 gün önce bir telefonla yıkıldım bebek normal değildi ve bebeğin yaşamına son verilmesi gerektiğini bütün doktorlar söyleyince ve 4 aylıktan sonrada doğurarak hayatını sonlandırmak gerkiyomuş ve doğum yaptı suni sancıyla günüz 2 den sabah 4 e kadar sancı çekti ve sabah 4 de doğum oldu yanındaydım hala etkisinden kurtulamadım bebk gözümün önünden gitmiyo ve bu olaydan benim oraya gitmemim tesadüf değildi cenabı allah beim ne kadar şansı olduğumu bana gösterdi ben o hastaneye girdikten sonra çıkanan kadar halime şükrettim kimin ne olaca belli değil benimde ne olacam belli değil cenabı allah o acıyı banada kimseyede yaşatmasın ne olur isyan etmeyin sadece dua edin bu yazıyı benim gibi düşünen arkadaşlarımve yanlış yapmammanız için yazdım allah yardımcımız olsunnn
Fakelove görümcen için çok üzüldüm,senin için de tabii,
çok çarpıcı bir örnek olmuş,keşke bunu görmeden anlayabilsek
ve kimsenin canı yanmasa ama anlayamıyoruz işte,insanız neticede.
Canım benim allah sana en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek
nasip etsin ve tabiki senin gibi isteyen herkese,dualarım sizinle.
Bak biz bu uzun,yıpratıcı yola beraber çıkmıştık,ama ben varacağım
yere allaha şükür vardım,5 haftalık hamileyim.Şimdi sıra sizde allahımın
izniyle.:1hug::teselli:
Rabbim herşeyin hayırısını versin hepimize