- 6 Ekim 2007
- 3.661
- 0
merhaba arkadaşlar benim görümcem 5 aylık evli ve 4 aylıkta hamileydi bense 3 yıllık evliyim ve bebğim yok olsun çok istiyorum görümcemin hamile haberini duyduğun zaman birgün boyunca çok ağladım neden ben değil de o diye ne büyüyk yanlış yapmışım şimdi anlıyorum lütfen anlatacaklarımı iyiy okuyun ve aynı yanlışa düşmeyim görümcen hazirana doğurucaktı ve bende biran evvel hamiş kalmamam gerktiğini şartlamıştım kendime ve 10 gün önce bir telefonla yıkıldım bebek normal değildi ve bebeğin yaşamına son verilmesi gerektiğini bütün doktorlar söyleyince ve 4 aylıktan sonrada doğurarak hayatını sonlandırmak gerkiyomuş ve doğum yaptı suni sancıyla günüz 2 den sabah 4 e kadar sancı çekti ve sabah 4 de doğum oldu yanındaydım hala etkisinden kurtulamadım bebk gözümün önünden gitmiyo ve bu olaydan benim oraya gitmemim tesadüf değildi cenabı allah beim ne kadar şansı olduğumu bana gösterdi ben o hastaneye girdikten sonra çıkanan kadar halime şükrettim kimin ne olaca belli değil benimde ne olacam belli değil cenabı allah o acıyı banada kimseyede yaşatmasın ne olur isyan etmeyin sadece dua edin bu yazıyı benim gibi düşünen arkadaşlarımve yanlış yapmammanız için yazdım allah yardımcımız olsunnn