Bebek isteyen ve bitkisel çözüm arayan deneyenler paylaşalım

Janviye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
307
5
68
İstanbul
Arkadaslar 2 yıldır anne olmak icin uğraşıyorum doktorlar ufak problemlerimin sorun olmadigini normal yoldan bebgim olacagini soylediler ben bal+çörekotu+tarçın karışımını incir kürünü denedim maydonozlu süt buharını böyle yöntemleri deniyen faydasını gören varmı yaptığınız size yararı olan varsa yazın lütfen

ben buay maydanozlu süt buharı ve adaçayı yağını deniyorum ardından yumurtlama günüme yakın preespeed aldım onuda deneyeceğim bu arada 3. günümde klomene de başladım.. bakalım ne olacak hayırlısı ile olur inş. sonucumu yazarım sana .. rabbim tüm bekleyenlere nasip eder inş.

merhaba canım bende 2 yıldır bebegımı beklıyorum bende bu kurlerın denedım hatta fazlasıda var ama bı faydasını göremedım

İnsallah canım bi sorunun varnı doktora gittinmi ben rahim filmi çektirdim çok iyi dediler 3 veya 4 ay klomid ve klomen kullandım ama olmadı artık bu kürlere başladım inşallah canım faydasını görürsün Rabbim cabalarımızı bosa çıkarmasın inşallah

merhaba canım bende 2 yıldır bebegımı beklıyorum bende bu kurlerın denedım hatta fazlasıda var ama bı faydasını göremedım

Bende soriyim doktora gittinmi pco yada çikolata kisti ne bileyim tüplerin kapalı falan olmasın canım çok zor biliyorum her yolu deniyorum ne görsem hatta soğan kuru icmekten öldüm bi ara Rabbim yardımız olsun

Tek istegim umut ufacık öyle ihtiyacım varki tabi Rabbim bilir ama sunu dene ben denedim oldu diyen varmi gercekten zehir olsa tadı taziyim yeterki karnımda hissedeyim bebeğimi

Bende soriyim doktora gittinmi pco yada çikolata kisti ne bileyim tüplerin kapalı falan olmasın canım çok zor biliyorum her yolu deniyorum ne görsem hatta soğan kuru icmekten öldüm bi ara Rabbim yardımız olsun

yok canım hiç bırı laparoskopıde oldum tuplerım acık rahımm yapısı falan hersey normal bende cok yedım içtim ama hiç bı faydası olmadı zehır olsa artık içecegım bende yeterkı bebegım gelsın dıyorum ama bı çaresı yo k

Bende bugün doktora yine gittim sehir değiştik doktorumda değişti dosyamı doktoruma göndermişler bende polikistikover var ama doktor cok büyütmedi benim durumumu yada iyi sonuc alamam diye daha iyi uzman özel bi merkezde çalışan doktora gönderdi oda anca 4. Ayın 18 muane olucam resmen bıktım ya bilmiyorum ne yapicam seni cok iyi anlıyorum Canim Rabbim isteyen herkese versin

Son düzenleme:

amın canım inşllh bende dun gıttım tekrar tedavıye basladım

Başla Canim gecikme esinde yaptırmalı ama test felan tek basına olmuyo senin sorunun yok gibi esinde test yaptirdimi insallah biran once guzel haberin gelir

yaptırdı canım eşimdede sorun yok inşallah bu ay tutar hayıt suyuna basladım bı kac gundur içiyorum

Şifa olsun Canim benim annem almış bana yolladı kadıncağız ben yapmadım o hayit tohumunu insallah faydalı olur Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…