Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Onu demek istemiştim işte sıkıntı yapma.Öksürünce kalkınca falan kramp oluyo mu?

tabi canım,hapşırırken acıyo kasığım..
ama elis gebelik olmadığında da olmuyo muydu ööle,hatırla..
benim bat yarın da olabilir,6sına kadar yolu var..

Son düzenleme:
Ben anne olmak istiyorum:49::emir_bebek:
o da olur inşallah ben olduysam sizler neden olmayasınız...3 yıl bekledim ben 3 koca yılll:53:
hastane doktor ve ilaç üçgeninde geçti güzelim yıllar ..ama şimdi mutluyum hatta yeniden aynı heyecanları yaşamak istiyorum...:49::16:

şimdi yine aynı dönemeçlerdeyim yine olmuyor ama bu sefer sizlerle beklemek istiyorum müjdemi ve sizin müjdelerinizi..:17:

[
inşallah.ben bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu.tekrar çalışmalara başlamamaza az kaldı.

Son düzenleme:
tabi canım,hapşırırken acıyo kasığım..
ama elis gebelik olmadığında da olmuyo muydu ööle,hatırla..
benim bat yarın da olabilir,6sına kadar yolu var..

megim gebelik olmadığında benim kasıklarıma hiç kramp girmedi.Gebeyken böyle aniden kalktığımda iki büklüm kalıyordum.Öksüreceğim zaman dizlerimi karnıma çekip öyle öksürüyordum.Bi de gece uyurken döndüğümde sıçrıyordum nerdeyse.Bu saydıklarım battan en erken iki gün önce başladı bende,bat geçince daha hissedilir oldu.İşte benim böyle olunca ben anlıyorum gebe olduğumu.Adet sancısı gibi oluyor doğru ama benim adet sancım hiç olmaz,ilk gün bi kıpırdar kanama başlayıncahemen kesilir.Battan 3-4 gün önce sancı başlarsa da anlıyom gebe olduğumu.

nisam sarı şekerim,sen şu gebe kalma maceranı anlatsana bi daha :54::54::54:
hani hangi gün halvetler,yumurtlaman ne zamandı falan falan.. anlat hadi..
umut olsun hepimize.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

canım benim hep yumurtlama hesaplamakla geçti resmen 2 yılım:1: ama hiç birinde de bir nane olmamıştı gece gündüz çalışıyoduk :1:eşim görevde ise yumurtlama tarihleri geliyodu cumadan pazar gecesine kadar çalışıyoduk geri gidiyodu:1: sonra en son 2 ağustosta adet oldum kocişim 12sinde geldi 12 si ve 13 ünde çalıştık ama hiç beklemiyodum ben artık çünküm eylülün 5ine rahim filmi için gün almıştım her çalışmada bacaklarımı filan dikiyodum amuda kalkıyodum resmen :8: ama 2 gün hiç bişey yapmadım direk lişkiden kalkıp bide duşa girdim üstelik yani yattıysamda 5 dk yatmışımdır.sonrada malum işte adetten 4 gün önce öğrendim şükürler olsun darısıda başınıza olsun...

Son düzenleme:
inşallah canım ya :38:

senin çocuğunu da allah bağışlasın inşallah sana..
kardeş yapıcaksınız demek,ne güzel..
amiinnn..
ewet kardeş yapıcaz yapmaya da olmuyo olmuyo plmuyo tam 1 yıl olacak neredeyse tekrar doktorlarla karşılaşmak istemiyorum aynı şeyleri duymak istemiyorum rabbim ne zaman ol derse......

o da olur inşallah ben olduysam sizler neden olmayasınız...3 yıl bekledim ben 3 koca yılll:53:
hastane doktor ve ilaç üçgeninde geçti güzelim yıllar ..ama şimdi mutluyum hatta yeniden aynı heyecanları yaşamak istiyorum...:49::16:

şimdi yine aynı dönemeçlerdeyim yine olmuyor ama bu sefer sizlerle beklemek istiyorum müjdemi ve sizin müjdelerinizi..:17:[

inşallah.ben bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu.tekrar çalışmalara başlamamaza az kaldı.
allah sabır versin düşük mü yaptın :44::44:

canım benim hep yumurtlama hesaplamakla geçti resmen 2 yılım:1: ama hiç birinde de bir nane olmamıştı gece gündüz çalışıyoduk :1:eşim görevde ise yumurtlama tarihleri geliyodu cumadan pazar gecesine kadar çalışıyoduk geri gidiyodu:1: sonra en son 2 ağustosta adet oldum kocişim 12sinde geldi 12 si ve 13 ünde çalıştık ama hiç beklemiyodum ben artık çünküm eylülün 5ine rahim filmi için gün almıştım her çalışmada bacaklarımı filan dikiyodum amuda kalkıyodum resmen :8: ama 2 gün hiç bişey yapmadım direk lişkiden kalkıp bide duşa girdim üstelik yani yattıysamda 5 dk yatmışımdır.sonrada malum işte adetten 4 gün önce öğrendim şükürler olsun darısıda başınıza olsun...

yumurtlama gününden önce olmuş bide galiba halvetler dimi..

maşallah sana,maşallah bebeğine canım sarı şekerim benim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54:

şimdi yine aynı dönemeçlerdeyim yine olmuyor ama bu sefer sizlerle beklemek istiyorum müjdemi ve sizin müjdelerinizi..:17:

İnşallah oluruz.Umarım bu sefer çok bekletmez bebişin.Biz de çok beklemek istemiyoz.

işte tikırımdaki kadar oldu döneli..
ve 7 aydır bebek çalışması var ama gelen giden yok..

Bbeişi çalışmasının 7 ay olduğunu biliyorum fıstıkım bilmemmi hiç:38:Ama gelen giden yok deme bak beben san küsecek inşlallah bu ay seninledir meleğin:54:

Ben neden anlamadım dedim biliyormusun 15 ay asker yolu beklediğine göre eşin kısa dönem yapmamış O zaman eşin 22 yaşındamı diye şaşırdım:54:

megim gebelik olmadığında benim kasıklarıma hiç kramp girmedi.Gebeyken böyle aniden kalktığımda iki büklüm kalıyordum.Öksüreceğim zaman dizlerimi karnıma çekip öyle öksürüyordum.Bi de gece uyurken döndüğümde sıçrıyordum nerdeyse.Bu saydıklarım battan en erken iki gün önce başladı bende,bat geçince daha hissedilir oldu.İşte benim böyle olunca ben anlıyorum gebe olduğumu.Adet sancısı gibi oluyor doğru ama benim adet sancım hiç olmaz,ilk gün bi kıpırdar kanama başlayıncahemen kesilir.Battan 3-4 gün önce sancı başlarsa da anlıyom gebe olduğumu.

bilmiyorum elisim hakkaten şaşırmış durumdayım..

yani zaten varsa var şu an.. yoksa da hayırlısı ne diyim..

yumurtlama gününden önce olmuş bide galiba halvetler dimi..

maşallah sana,maşallah bebeğine canım sarı şekerim benim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54:

aynen öyle bebem Rabbim yeterki ol desin yumurtlamada bi yerde kalıyo işte hep o bizimi şaşırtacak bide biz onu şaşırttık:1: bide biliyosun bende vajinismus var şimdide nasıl doğum yapıcam diye açıkcası 3,5 atıyorum:18::18::18::18::18:

3 ylın sonunda tüp bebe ilemi oldu doğal yoldanmı sorun neydi?Bizimde 3 yıldır olmuyorda:14:

Bbeişi çalışmasının 7 ay olduğunu biliyorum fıstıkım bilmemmi hiç:38:Ama gelen giden yok deme bak beben san küsecek inşlallah bu ay seninledir meleğin:54:

Ben neden anlamadım dedim biliyormusun 15 ay asker yolu beklediğine göre eşin kısa dönem yapmamış O zaman eşin 22 yaşındamı diye şaşırdım:54:

nerden çıkardın 22 yaşı meganım?

2009da gitti askere,mayısta
2010 ağustos başı döndü..
83lü benim eşim ya..

[

Çok geçmiş olsun canım.Umarım bir daha yaşamazsın.Doktor kaç ay bekleyin dedi?

Oh darısı başımıza.Ben bu ay kararlıyım hiç test neyin almayacam.Hatta bu saate kadar almadım artık almam da.Valla stres olduğumu farkettim.İnşallah ben de böyle senin gibi gebe kalırım:nazar::nazar:

aynen öyle bebem Rabbim yeterki ol desin yumurtlamada bi yerde kalıyo işte hep o bizimi şaşırtacak bide biz onu şaşırttık:1: bide biliyosun bende vajinismus var şimdide nasıl doğum yapıcam diye açıkcası 3,5 atıyorum:18::18::18::18::18:

ama halvet oluyodu dimi tam olarak?

3 ay yaptım yumurtlama takibi hatta gonaphene de kullandım yanında ..olmadı...
ama 4. ay takip falan yapmadım ne çıkarsa bahtıma dedim son kalan 3 ilacı kullandım bide üstüne regl oldum -hamileymişim ama anlamadım üstüne gördüm-
oynadım hopladım zıpladım ama sonuç hamileydim hemde ümitlerimin bittiği günlerde asla anne olamayacağım dediğim günlerde...o yüzden ümidin,z asla kaybetmeyin.......

Back
X