Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim günüm hiç şaşmazdı 27 günde veya 28 günde bir olurdum şimdi kaç haftalık hamileyim diye hesap yaptım 4 hafta 2 günlük hamile gösteriyor:nazar:

ayy keşke yaaa..inşallah.bende gebe olmak istiyorummmmmm..gün saymak istiyorum...göbüşüm büyüsün istiyorummmm:49::49::49: test yap cnm test o zaman.hveslendirmeyelim seni ama belki hamişsindir yavv..değilsende düşünmemiş olursun dimi amaaa

bendede artık gecikmeler oluyo psikolojik tabi ilk gecikmede 3 gün geçmişti dedim kesin hamileyim.ablam doğum yapmıştı hastanedeydik zaten kan testi yaptırdım kocaman bi sıfır. birde bi tarafta elimde ablamın yeni doğmuş bebeği bi tarafta elimde negatif sonuç :25::25::25:

kolay olmuyor tabii:25::25::25:

'' UMUDA DAİR ''

Umudum var
Göreceksiniz...
Bir gün yaptıklarınız gerçekten işe yaramış,
Dilediğiniz her şey gerçekleşmiş.
Dönüp bakacaksınız geriye ve güleceksiniz başınızdan geçenlere...
ve kendinize "bunların hepsini nasıl atlattım?" diye soracaksınız.
Sadece,umudunuzu asla kaybetmeyin!
Sadece,hayal kurmaktan vazgeçmeyin!
Ve asla eksik etmeyin yaşamınızdan sevgiyi!

Jancari Campi

hoşgeldin cnmmm..cnm ben öle olmuştum geçen ay doktoruma gittim yumurtan çatlamış kooş halvete demişti:34:ama kistim olduğu için hiç heveslenmemiştim bende kaçıncı günün bugün..

canım sendedemi kist var ? ne kisti? bendede çikolata kisti var

Arkadaşlar bence herkes lilypie den çizelge yapsın kendine takibi hem kendileri hemde bizim için jkolay olur diye düşünüyorum. Haksız mıyım canlarım :12:

tatlım ne çizelgesi bebişmi yumurtlamamı valla yapalım anlat sen bize

bendede artık gecikmeler oluyo psikolojik tabi ilk gecikmede 3 gün geçmişti dedim kesin hamileyim.ablam doğum yapmıştı hastanedeydik zaten kan testi yaptırdım kocaman bi sıfır. birde bi tarafta elimde ablamın yeni doğmuş bebeği bi tarafta elimde negatif sonuç :25::25::25:

kolay olmuyor tabii:25::25::25:

canım ya..üzülme olacak inşallah..bnmde ne olmuştu biliyor musun?tedaviye ilk başladığım aydı.gittim kan verdim aynen sonuç sıfır doktorun yanından nasıl geldim eve kendimi nasıl attım bilmem bağıra bağıra ağlamıştım.tv yi açtım acıcık kafam dağılsın diye..esra erolu izliyordum demezmi hamileyim...haydaaaaa başla ben yine ağlamayaaa:43::43:

'' UMUDA DAİR ''

Umudum var
Göreceksiniz...
Bir gün yaptıklarınız gerçekten işe yaramış,
Dilediğiniz her şey gerçekleşmiş.
Dönüp bakacaksınız geriye ve güleceksiniz başınızdan geçenlere...
ve kendinize "bunların hepsini nasıl atlattım?" diye soracaksınız.
Sadece,umudunuzu asla kaybetmeyin!
Sadece,hayal kurmaktan vazgeçmeyin!
Ve asla eksik etmeyin yaşamınızdan sevgiyi!

Jancari Campi

çok güzeldi.... ii geldi valla saol arkadasımm

canım ya..üzülme olacak inşallah..bnmde ne olmuştu biliyor musun?tedaviye ilk başladığım aydı.gittim kan verdim aynen sonuç sıfır doktorun yanından nasıl geldim eve kendimi nasıl attım bilmem bağıra bağıra ağlamıştım.tv yi açtım acıcık kafam dağılsın diye..esra erolu izliyordum demezmi hamileyim...haydaaaaa başla ben yine ağlamayaaa:43::43:

ay inanmıyorum o gün bende izlemiştim ve bende ağlamıştım çok yaaaa

yok aşkım.ben klomen kullanıyorum ya..2 ayda bir kist yapıyordu.yaptığı ayda d.kontrol hapı içiyordum erisin diye..geçen ayda rahim filmim çekildi.şükür 2 tüpte açık çıktı.2 ay ilaçsız deniyoruz filmden sonra bakalım nasib cnm..geçmiş olsun cnm ilaç verdimi doktorun sana kistin için cnmm

yok aşkım.ben klomen kullanıyorum ya..2 ayda bir kist yapıyordu.yaptığı ayda d.kontrol hapı içiyordum erisin diye..geçen ayda rahim filmim çekildi.şükür 2 tüpte açık çıktı.2 ay ilaçsız deniyoruz filmden sonra bakalım nasib cnm..geçmiş olsun cnm ilaç verdimi doktorun sana kistin için cnmm

çok geçmiş olsun tatlım seninkiler o zaman over kisti d.k hapıyla eriyenlerden.
ben martta gitmiştim bişey yoktu bu ay gittim çikolata kisti oluşmuş 4 cm.
dr. gebeliği hızlandırmak için bu adetimde klomene başlayalım dedi. 3 ay deneriz olmazsa laroskopi yani kapalı ameliyatla yakarız dedi.ben hsg çektirmedim ama istiyorum dr. a söylicem eğer tıkanıklık varsa boşa bu ilaçlar falan.
canım çatlatma iğnesi kaç gün sonra vurdu sana

tatlım ne çizelgesi bebişmi yumurtlamamı valla yapalım anlat sen bize

Canım bu siteye giriş yapıyorsunuz

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
trying to corceıve yazan yeri tıkla.
21 to 37 day to cycle tıkla
full size ticker yazan uzun ticker tıkla
istediğin ticker avatarını seç "next" tıkla
yine istediğin tickeri seç "next" tıkla
testing counter tıkla

Date of last menstral period yazan yere son adet tarihinizi,

Select cycle lengt yazan yere de adet döngü tarihinizi yazın. Yani adetin haziranın 1 inde başladıysa mesela ve bir dhaaki ayın temmuzun 1 inde olacaksan adet günlerini de sayarak 30 gün diyorsun.
Optional text to display above the ticker: yazan yere de tickerin üstünde ne yazmasını istiyorsan onu yazıyorsun. ve tekrar "next" yapıyorsun tickerin hazır.

For website yazan yerde ımage url yazan linke tıkla. alt tarafta link çıkacak. http://lt1f.lilypie.com/01J9p3.png bunun gibi bir link bu lingi kopyala vekullanıcı panelinden profilimi düzenleye tıkla. Çizelge yazan yere yapıştır ve profilini kaydet.

BU KADAR

Back
X