Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de hepsinden tırsıyorum aslına bakarsan
ama sanırım doğum sırasında en masum şey o belimizden yediğimiz iğne olacak :60:
hem sezeryan da olsan bebeği ilk sen görüyosun canım, onu nerden çıkardın
artık sezeryanlar da epidural oluyor bebeği doğunca ilk yanına veriyorlar çıkar çıkmaz
sonra seni dikerlerken anestezi veriliyor uyuyorsun bebiş de dışarı çıkıyor
dikiş tamamlanınca sen de uyanıyorsun zaten çıkarken
bebişini çıkınca da görüyosun
canım burası devlet has oldugu ıcın keyfımı sormayacaklarkı benım:60:
ıkıncam ıkıncam cıkaramazsam allah korusun ozaman tamamen uyutup alcaklar bebegı yanı hep öle yapıyorlar
belden uyutmuyorlar
oyuzden bebegı ılk ben göremem dedım
yoksa epıddural sezaryan olsa hıc sorun degıl ay aslında en rahatı he
neyse ılk sen dogurcan sen akıl verırsın artık:60:

merhaba arkadaşlar...
benim eşimde polis bizde şark görevindeyiz:))

ben epidural sezeryan oldum şiddetle tavsiye ederim çok çok rahat...
bende özelde doğumyaptım ve sadece 15tl refakatçi parası ödedim o kadar:)

ne güzel allah sizi kurtarmış herkesi de kurtarsın
ama sezeryan bünyeden bünyeye çok farklı
daha doğrusu her doğum öyle
umarım bizimkiler de böyle rahat olur

nerdeymiş bu 15 tl ödenen hastane :1:

merhaba arkadaşlar Rabbim hepinize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.

Bir konuda bana yardım edermisiniz ben bu ay ilk defa klomen kullandım 1 tane yumurtam
18 mm oldu dr. 2 kutu ovıtrelle verdi ( 250 +250 ) hazır şırınga yazıyor

eczacım kendin yapabilirsin göbek kol bacak farketmez dedi
ovıtrelleyi kendisi yapan varmı iki şırıngayı ard ardamı yapıcam
yoksa hastaneye gidince birbirine karıştırıpmı vurucaklar anlamadım :18:
bana yardımcı olursanız sevinirim acil cevaplarınızı bekliyorum biraz korkuyorumda
:18::18:

bende dün kullanmaya başladım salı günü gidecem eğer yumurta büyümüşse iğne yapcam dedi doktor daha önce hiç denemedim..allah gönlünüze göre versin..

ben 7 ay önce kürtaj oldum.iki ay korumdum. istiyorum o zamamdan beri pko var dedi falan filan ama şimdi yumurta geliştirici ilaç verdi salı günü gtcez eğer yumurta büyümüşse iğne yapcak onu bekliyorum bakalım ne olacak

ins seninki guzel haberlerle sonuclanir benim kasimda vuruldum ama olmadi zatn en son adetimide 28 ARALIKTA oldum daha olmadm test de negatiff calismayapsanda yumurta var mi yok mu belli degl kismt neguzel ki sen hamile kalabliyosn ben hic kalmiycakmisim gibi geliyoo sadece sabir cemi cumlemizz icinn

yozgatta doğumyaptım
ben drumdanda kaynaklı mükemmel bir drdu... şimdi ankaraya gitti ama nasılsa oraya dönecem yine yanında alırım soluğu:)

Ikilinin sonucunu aldim 11+4 tum dedim dra oglum olcak daha belli olmaz dedi dedim bak bu hcg oyle diyo cok sacma dedi ama cikti iki kadina daha soyledim birinin kiz birinin erkekti dra girmeden onlarada tuttu bakalim sana tutacak mi

bakalım babası erkek dıyo cd yaptı doktor goruntulerı bakıyorum oyle aynı erkek gıbı ya kızlara benzemıyo:1::1:

kızlar sız sol tarafınıza uyuyabılıyormusunuz????
sırt ustu yatınca bebege oksıjen az gıdıyor dıye duydum
gercı ben saga yatıyorum sol denıyom uyuyamıyon:47::47:

Ben yuzustu yatmazsam uyuyamazdim ama bebegi ogrenmeden 10 gun oncesinden beri sol tarafa yatiyorum baska turlu uyuyamiyorum sabahta ayni sekilde kalkiyorummm :))

canım burası devlet has oldugu ıcın keyfımı sormayacaklarkı benım:60:
ıkıncam ıkıncam cıkaramazsam allah korusun ozaman tamamen uyutup alcaklar bebegı yanı hep öle yapıyorlar
belden uyutmuyorlar
oyuzden bebegı ılk ben göremem dedım
yoksa epıddural sezaryan olsa hıc sorun degıl ay aslında en rahatı he
neyse ılk sen dogurcan sen akıl verırsın artık:60:
yok kız ilk gamze doğuracak allah nasip ederse
aman beni ondan önce doğurtmayın herkes sırayla doğursun lütfen :1:
canım herşey yolunda gitsin de bebeği ilk görmek son görmek de mühim değil aslında
normal doğuramayacak olursan sezeryana alırlar
sezeryan epidural olur diye düşünüyorum
artık genel anestezi pek olmuyor
şimdi hatırlıyorum desem yalan olabilir
64000 li bişi vardı sanki hormon seviyesi olarak
eve gidince bakarım bi yazarım :42::42:
ben de öyle bişeyler biliyorum
serbest betayla ilgili bi değer hiç bilmiyorum
bende yoktu heralde
ya da benimki de 68binli bişey

merhaba arkadaşlar...
benim eşimde polis bizde şark görevindeyiz:))

ben epidural sezeryan oldum şiddetle tavsiye ederim çok çok rahat...
bende özelde doğumyaptım ve sadece 15tl refakatçi parası ödedim o kadar:)
ben cok cabuk gaza gelıyorum bak vazgectım normalden samsuna gıdıp özelde epidural olcamm:19::19::19:

valla ben her türlü uyuyorum
sırt üstü de yatıyorum
zaten bisüre sonra dönüyorum sürekli sırt üstü kalmadığım için sorun olacağını sanmam
zaten 2 gram uykum var onu da yok sırt üstü sağ sol diye ayarlarken heba edemem
eskiden sola yatmak mı varmış
açıkçası ben çok takılmıyorum öyle şeylere
:60:ayyy valla burda kımse olmayınca anneler topıgıne gıdıyorum mayıs annelerınden okudum bunuda
bıdaha gezmeyeyım ya
yanı eskıden bunlarmı varmıs buyuklerımız haftada 2 gun kırmızı et 2 gun balık 2 gun tavuk yemeden dogurdular ve masallah cokda zekı olduk:19::19:

Ben devlet hastanesinde dogurmam dedim ilk hamilelikten beri kocisin ailesi kudurdu resmen ama canima degsinnn 3 eltimde devlette dogurmus ben ozele gidiyom diye catladilar kocam diyo ya o anda param olmazsa mecbur devlete gideriz diyo olmazzz didim donunu satar dogurtursun ozelde :))) ben hemen ozel hastane aciyim sana mrs. who tip merkezi odemeler kabul edilr:))))

helal kız sanaaaaaa

ben cok cabuk gaza gelıyorum bak vazgectım normalden samsuna gıdıp özelde epidural olcamm:19::19::19:

:60:ayyy valla burda kımse olmayınca anneler topıgıne gıdıyorum mayıs annelerınden okudum bunuda
bıdaha gezmeyeyım ya
yanı eskıden bunlarmı varmıs buyuklerımız haftada 2 gun kırmızı et 2 gun balık 2 gun tavuk yemeden dogurdular ve masallah cokda zekı olduk:19::19:

helal kız sanaaaaaa

doğru okumuşsun canım
ki doğrudur da muhtemelen
ama öyle bizim yattığımız gibi bikaç saatlik sırt üstü yatış değildir bence bahsedilen
oldukça uzun bir süreden bahsedildiğini düşünüyrum mantıken
zaten biraz daha ağırlaşınca bel ağrısı başlıcak sırt üstü yatamıcazki
benim şimdi bile biraz biraz başladı
boşver takılma bence keyfine bak

kızlar sız sol tarafınıza uyuyabılıyormusunuz????
sırt ustu yatınca bebege oksıjen az gıdıyor dıye duydum
gercı ben saga yatıyorum sol denıyom uyuyamıyon:47::47:

bende oyle duydum sırt ustu bebege zararlıymış ve solada hıc uyuyamıyorum sadece sagda yatıyorum canım senınkı ne kadarlık oldu

merhaba arkadaşlar Rabbim hepinize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.

Bir konuda bana yardım edermisiniz ben bu ay ilk defa klomen kullandım 1 tane yumurtam
18 mm oldu dr. 2 kutu ovıtrelle verdi ( 250 +250 ) hazır şırınga yazıyor

eczacım kendin yapabilirsin göbek kol bacak farketmez dedi
ovıtrelleyi kendisi yapan varmı iki şırıngayı ard ardamı yapıcam
yoksa hastaneye gidince birbirine karıştırıpmı vurucaklar anlamadım :18:
bana yardımcı olursanız sevinirim acil cevaplarınızı bekliyorum biraz korkuyorumda
:18::18:

merhaba canım ben klomen kullanıyorum.aynı zamanda ovitrelle çatlatma iğnesi de oldum bir kere.benim iğnem 500 lük idi büyük ihtimal seninkisi de 2 şırınga birarada yapılacaktır.ama bence hiç ihtimale bırakmadan yarın sen bir ara doktorunu sor.

kızlar biz 2 yıldır bebek istiyoruz...bugün birinden duydum,hamile kalmadan önce folik asit kullanmakta fayda varmıs ...aranızda kullanan varmı:)

bıdaha gezmeyeyım ya

helal kız sanaaaaaa

slm kızlar nasılsınız??

kızlar bakın şu yastık süper bişey
ben bundan aldım
hamileyken yatarken kullanıyorsunuz çok rahat oluyor
bebek doğduktan sonra da emzirmek için, bebeğin yatması için, bebeği yüz üstü koymak için ve oturmaya başladığında sırtına destek için kullanıyosunuz
yani çok amaçlı bişey
ilgilenirseniz diye size de bilgi vereyim dedim
$9564_Anne_Bebek_Minderi.webp

ins seninki guzel haberlerle sonuclanir benim kasimda vuruldum ama olmadi zatn en son adetimide 28 ARALIKTA oldum daha olmadm test de negatiff calismayapsanda yumurta var mi yok mu belli degl kismt neguzel ki sen hamile kalabliyosn ben hic kalmiycakmisim gibi geliyoo sadece sabir cemi cumlemizz icinn

olur inş stres yapma diyecem ama insanın elind değil biliyorum ama stres de çocuk olmasını engelliyomuş. senin de güzel haberlerini alırız inş

bıdaha gezmeyeyım ya

helal kız sanaaaaaa

valla burda devlet hastanelerinde 10 kadini belden asagisi ciplak ayni odaya aliyolar ebe gelip bakiyo yarim saatte bir seninki acilmis hadi doguma diyolar gitmemmmmmmm oralaraaa

Back
X