Erkek İnfertilitesi bebek istemeyen erkekler kendilernce çocuk olmasın diye neler yapar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
Eşim bi suredir wc ye girdkten sonra peçete ile arka kısmını temzleyp o peçete ile on kısmını da sılıyor uyarılarıma rağmen duzeltmıyor kendını ve o şekilde de benle birlikte oluyor 9 aydr çocuk istiyoruz tedavi goruyorz eşimin bu davranışı zararlı değilmi

çocuk isterken sen enfeksiyon falan kaparsın doğru anladıysam bırak çocuğu adamın yanına bile sokulma

Bende söyledim enfeksiyon kaparız çocuk olmasın diye yapıyorsan kendinede banada zarar verme istemiyorum çocuk dedm yeterki ahlakını temızlığnı mahvetme dedm

İlk gorduğm de şoke oldum bir erkek neden böyle yaparki

bir suredir boyle yapiyor demissiniz, ve "ilk gordugumde" demissiniz.
yani anlamdaim, bu bi korunma yontemi mi, tovbe tovbe..

2 hafta önce gordum hata yaptığını soyledım 4 gün önce aynı şekilde gordum birde dun gordum

Benm kocam da boyle bir sorun var boyle bi durumla karşılaşan var mı erkeklerin genelinde boyle durumlar oluyormu

Banyodaki klozeti kullanıyor canm ister istemez girip çıkılıyor çamaşır almaya havlu asmaya vs eşim de utanma sıkılma yok herşeyi karşımda yapabilir benm burda söylemek istedğimi anlamadın galiba

Genelde bayanlar çekinir eşinin yanında wc ye girmeye hatta gaz atmaya ama erkekler daha serbesttir karısının yanında. Hemen hemen herşeylerini yapabiliyorlar

Halime gülme Allah başına bi verir gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…