Gebeliğe Hazırlık Bebek istediğimizden beri adetim düzensiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilandilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
63
30
Arkadaşlar merhaba bu durumu yaşayan var mı hamilelik düşündüğümden beri hep düzenli olan adetim düzensizleşmeye başladı hem de öyle az buz değil 10 gün falan atıyor her adette nerdeyse. Sizce neden böyle oluyor? Bugün olmam lazımdı hiçbir belirti yok ama hamile değilimdir bu ay çok fazla ilişkimiz olmadı

Arkadaşlar merhaba bu durumu yaşayan var mı hamilelik düşündüğümden beri hep düzenli olan adetim düzensizleşmeye başladı hem de öyle az buz değil 10 gün falan atıyor her adette nerdeyse. Sizce neden böyle oluyor? Bugün olmam lazımdı hiçbir belirti yok ama hamile değilimdir bu ay çok fazla ilişkimiz olmadı
Ben böyle birşey yaşamadım ama hamile olman için çok ilişkiye gerek Yok bazen tek seferde oluverir 🙈☺️ İnşallah tez zamanda olur

Ben böyle birşey yaşamadım ama hamile olman için çok ilişkiye gerek Yok bazen tek seferde oluverir 🙈☺️ İnşallah tez zamanda olur
Hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum bu sıralar stresli üzüntülü günler geçirdiğim için erteleme kararı aldık eşimle bu psikoloji ile hamile kalmak istemedim ama bi kaza kurşunu olduysa bilemem 🥰 adetimin gecikmesi beni daha çok geriyor sanırım bir hormon testi şart oldu

Hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum bu sıralar stresli üzüntülü günler geçirdiğim için erteleme kararı aldık eşimle bu psikoloji ile hamile kalmak istemedim ama bi kaza kurşunu olduysa bilemem 🥰 adetimin gecikmesi beni daha çok geriyor sanırım bir hormon testi şart oldu
Stres etkiliyordur muhtemelen ☺️ Bizde kaza kurşun ihtimali de Yok ama yinede bi umut işte 😏

Bendede oldu canım
Benimde 3 4 ay hep gecikti dediğin gibi
Stresten olunmuyor
Rahimin kafası karışıyor heralde 😄

Şimdi 4 5 aydır düzenli maşallah artık çok takmıtorum olacağımı biliyorum ama bu ay yine birqz taktım 🤔

İnşallah benişin bu ay gelmiştirr

Bendede oldu canım
Benimde 3 4 ay hep gecikti dediğin gibi
Stresten olunmuyor
Rahimin kafası karışıyor heralde 😄

Şimdi 4 5 aydır düzenli maşallah artık çok takmıtorum olacağımı biliyorum ama bu ay yine birqz taktım 🤔

İnşallah benişin bu ay gelmiştirr
Dur bakalım yarın sağlık ocağına gideceğim bu ara kendimi çok iyi hissetmiyorum bi kan tahlili verip değerlerime baktırayım dedim arada gebelik için de baktırırım pek sanmıyorum ama neden olmasın yani😊

Canım merhaba benimde öyle oluyor normalde 28 günde bir olan ben bebek yapmaya basladığımızdan beri adetim düzensizleşiyor ilk 12 gün gecikmeyle başladı suan 5 gün gecikerek geliyor rahim her ay korunmayı boraktıfğımız için kendini gebeliğe hazırlamaya çalışıyor ihtimal varsa eğer olmayınca geciktirerek kendini bırakıyor

Back