- 14 Haziran 2019
- 14.427
- 69.839
-
- Konu Sahibi bayankrdanadamm
işin komik kısmı artık Ayşe Fatma Zeynep ismi daha nadir.Aynen işte tarih sahnesinden silinen bir medeniyetin yerine başkaları gelip yerleşti herhalde diyecekler arkamızdan
Farya(peri kızı ) ismi hakkında düşünceniz neler ?
Geçenlerde bi arkadaşım kizina balca ismini koydu böyle sacma isimler gerçekten komik geliyor banaFarya(peri kızı ) ismi hakkında düşünceniz neler ?
Bir ara Ada ,Duru ve Ege zehirlenmesi yaşadıydık. Şimdi bakıyorum Zeynepler Elifler geri gelmiş. Erkek çocuklarda da daha çok Arapça isimler yaygın. Musalar, Muhammetler o kadar fazla ki.işin komik kısmı artık Ayşe Fatma Zeynep ismi daha nadir.
Her yer atlas, arya, bade, maya fln. Üçer beşer tane aren arel atlas oluyor Ahmet mehmet yok.
Orijinal istiyorsanız eski isim koyun ki tek olsun
Geçenlerde bi arkadaşım kizina balca ismini koydu böyle sacma isimler gerçekten komik geliyor bana
Balım yine kulağa hitap ediyor biraz da balca ilk defa duydum garipsedim ve bana söylerken kaba bir isim geldi telaffuzuBalca çok kötü değil ya kime göre neye göre tabii ki.
Bir arkadaşın kızının adıda BALIM :))
Balca çok kötü değil ya kime göre neye göre tabii ki.
Bir arkadaşın kızının adıda BALIM :))
Uydurma duruyor ayrıca söylerken de rahat,hoş bir söylenme şekli yokFarya(peri kızı ) ismi hakkında düşünceniz neler ?
Geçenlerde bi arkadaşım kizina balca ismini koydu böyle sacma isimler gerçekten komik geliyor bana
Düsünsene kocaman kadinsin CEO felan olmussun sana Balim hanim diye sesleniyorlar
Düsünsene kocaman kadinsin CEO felan olmussun sana Balim hanim diye sesleniyorlar
Koymuşsun zaten artık sormakta biraz geç kalmadınmı ? Keşke direk peri koysaydın. Çok kötü duruyor uydurulmuş gibi
Evet yeni doğmuş Melek Farya koymuşben fikir olarak sordu sandım.
Bebek doğmuş ve isim konmuş mu ?
ben atlamışım orasını
yalnız ayşe fatma da türk ismi değil ayyüce aybilge göktuğ mete bunlar türk adıİleride bizi araştıran medeniyetler şok olacaklar. Ayşe Fatmadan ne oldu da Faryalara geldiğimizi merak edecekler yani.
Türk olarak düşünmedim zaten,bu topraklarda yaşayanlar olarak düşündüm. İlla Türkçe isim olması şart değil Ayşeler Fatmalar kültürümüze yerleşmiş,en az 700-800 yıldır kullanılıyordur herhaldeyalnız ayşe fatma da türk ismi değil ayyüce aybilge göktuğ mete bunlar türk adı
aslında şunu dedim ayşe fatma nasıl başka dilden gelip bizdenmiş gibi duruyorsa yarın bir gün bu acayip isimlerde böyle olacakTürk olarak düşünmedim zaten,bu topraklarda yaşayanlar olarak düşündüm. İlla Türkçe isim olması şart değil Ayşeler Fatmalar kültürümüze yerleşmiş,en az 700-800 yıldır kullanılıyordur herhalde