- 10 Nisan 2023
- 21
- 5
- 26
- Konu Sahibi bayankrdanadamm
Farya(peri kızı ) ismi hakkında düşünceniz neler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenmedim. Çok dalga geçerler. Fare diye çağrışım yapıyorFarya(peri kızı ) ismi hakkında düşünceniz neler ?
Yeni doğdu kızım ve ismini melek Farya koyduk anlamı güzel ama herkes daha önce hiç duymadik falan diyolarKulağa güzel geliyor ama Rumence bir isimmiş. Rumen olsam koyardım belki.
Bu isimde çok güzel bence değerlendir konu sahibiArya daha hoş geliyor kulaga
Ay oğlumun sınıfında sare vardı, dili dönmüyor fare diyorlardıBeğenmedim. Çok dalga geçerler. Fare diye çağrışım yapıyor
Teşekkür ederim adı ile yaşar inşallah minik prensesimAma bu gibi konularda illa birinin yorumuna ihtiyacınız yok önemli olan sizin beğenmeniz. Melek Farya benim kulağıma hoş geldi açıkcası
Allah seniiAy oğlumun sınıfında sare vardı, dili dönmüyor fare diyorlardı
E artık 10-20 sene öncesinden kalmıyoruz ayşe fatma isimlerini koyanlar kalmadı ..İleride bizi araştıran medeniyetler şok olacaklar. Ayşe Fatmadan ne oldu da Faryalara geldiğimizi merak edecekler yani.
Aynen işte tarih sahnesinden silinen bir medeniyetin yerine başkaları gelip yerleşti herhalde diyecekler arkamızdanE artık 10-20 sene öncesinden kalmıyoruz ayşe fatma isimlerini koyanlar kalmadı ..
djsdsdşasşdisaişdşiasdşiasşidşiasd çok çok katılıyorum harika yorumAynen işte tarih sahnesinden silinen bir medeniyetin yerine başkaları gelip yerleşti herhalde diyecekler arkamızdan