• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek isimlerini koyarken ne yapacağım

Cancanbaby042

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
34
0
1
Konya
Arkadaşlar internetten araştırdım ama iyice kafam karıştı bebeğe isim koyarken Kur'an da geçmesi sartmıdır yoksa anlamının güzel olması yeterli midir lütfen bilgi sahibi olanlar yardım edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar internetten araştırdım ama iyice kafam karıştı bebeğe isim koyarken Kur'an da geçmesi sartmıdır yoksa anlamının güzel olması yeterli midir lütfen bilgi sahibi olanlar yardım edin

cnm kuranda geçen bazı isimlerin anlamları araştırılmadan konuyor bazı isimlerin türkçe anlamları çok korkunç geçen bir din görevlisinden izlemiştim ama eğer türkçe anlamını araştırıp koyacaksan ismi tabiki kurandan olsun inan türkçe de olsa güzel anlam taşıması doğru olan insanlar isimlerinin etkisinde olurmuş.... bu arada Allah bebelerine sağlık sıhat versin biz bebek isteyen annelerede duacı ol cnm ......

İnşallah allahım sizlerede nasip etsin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin canım bende 5 yıl bekledim umudunuzu asla kesmeyin

oğlum olacak ASİL ismini koymak istyorum yanına bir de dini isim düşünüyorum. Sizce asil ismi nasıl? önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

oğlum olacak ASİL ismini koymak istyorum yanına bir de dini isim düşünüyorum. Sizce asil ismi nasıl? önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
nacizane fikrimi sunmak isterim.bende kızıma isim koyarken çok araştırdım.harflerin isimlerin insanlar üzerindeki yorumlarını bilgilerini.o yazılardan öğrendiğim i ü ç ö ğ g gibi harflerin isim içieriğinde olması çocuğun gelecek hayatını etkilediğini öğrendim

nacizane fikrimi sunmak isterim.bende kızıma isim koyarken çok araştırdım.harflerin isimlerin insanlar üzerindeki yorumlarını bilgilerini.o yazılardan öğrendiğim i ü ç ö ğ g gibi harflerin isim içieriğinde olması çocuğun gelecek hayatını etkilediğini öğrendim
gelecek hayatını iyi yönde mi etkiliyor kötü yönde mi? Asil ismi nasıl sizce?

ben çokkkk araştırdım 7 ay kafayı yiyecektim ne olsun diye.çevremde ve etrafımdada gördüğüm kadarıyla etkiliyo geldi bana
mesela ismi gülay olanlar çok sıkıntılı bir hayat sürerler.ismi e ile başlayıp a ile bitenler hep ağlarlar en mutlu anlarında bile.bunu öğrendikten sonra baktım yiyenim aynı tarif ettikleri gibi adı esila.ben sizin koymayı düşündüğünüz isimle ilgili çok yorum yapmak istemem .içinde bi tek i harfi olmuyo.diğer harfler güzel.evet geleccek hayatlarını etkiliyo ama ben tam bir uzman değilim.belki diğer a-s-l harfleri i harfini nötürüze edebilir.bu konuda tam bilene sormak lazım.ama ben tedirgin olmuştum o yüzden kesin olarak i-ö-ü-ç-ğ-g olan isimleri trans geçtim.
en güzel harfler olarak m-s-k-a-l-t-s-n diye biliyorum.
ben kızıma maya ismini koydum.babasıda su ismini seviyodum.hadi dedim MAYA SU koyduk
artılarını ve eksilerini söyleyeyim.maşallah çok kısmetli ne istese önüne gelir.çok güzel bir kız oldu.
eksileri tam hamur mayası gibi oldu.bebekken sakin bi bebekti.büyüdükte baş edilmesi zor bir kıza dönüşüyo.hep canı sıkılıyo çok şımarık bir kız şuan 2.5 yaşında şimdiden baş etmekte zorlanıyoruz .
M harfi mülk maddiyat kısmet konusunda artı sağlarmış
A harfleri insana başarı getirirmiş
Y harfin nötür bir harf pek bi etkisi yok
S ve U harfleri yan yana gelince o insan aşk hayatında başırılı olurmuş.

Back