Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni değişik isim:)Ben genellikle anne ve baba adıyla uyumlu isimleri severim. Bir de örneğin çift isim konacaksa ilk isim sesli harfle bityorsa ikinci ismin sessiz harfle başlamasını isterim gibi takıntılarım var. 3 çocuğum var ece ege efetakıntımın boyutunu siz düşünün :)
güzel isim herkesin anlayışına göre farklıdır. Kimisi eski isimlerden hoşlanır kimisi yeni şu conconlu isimlerden. bir zamanlar emrecan gibi canlı isimler modayken şimdi azrasu gibi sulu isimler moda. Siz öcelikle anne ve babanın ne tarz isimlerden hoşlandığına karar vererek isim arayışına geçmelisiniz. Örneğin biri eski tarz iismleri istiyorken diğeri son moda conconlu istiyorsa ortak karara varmak oldukça uzun sürer. :)
Hem kız hem erkek :)Kız - erkek? :)
Çok teşekkürler :)Kız aklıma gelenler:
Alara, Beril, Bade, Ela, Ada, Beste, Belen
Erkek;
Giray, Barkın, Batu, Buğra (yeni olmasa da hoşuma giden Cihan :) )
Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Derin ve aras benimde çok hoşuma gidiyor :) Erkek Sezgin Aras olabilir kız Derin ama yanına bişey daha gerek :)Asya Simay Öykü Derin Melis
Ozan Eymen Kayra Yiğit Aras
Değişik ve hoş benimde erkekse Sezgin Aras Kız düşünüyorumOglum olursa aras bulut
Kizim olursa ayla neles
Selenin tersi neles cok hosuma gitti oyle farkli bisey koymak istiyorum bakalim
Allahim bize bu mutlulugu yasatir insallah 9 ay dusunuruz bebek isimleriniDeğişik ve hoş benimde erkekse Sezgin Aras Kız düşünüyorum(
Amiiiin kuzum inşallah 8 aydır bekliyoruz bakalım daha bişey YokAllahim bize bu mutlulugu yasatir insallah 9 ay dusunuruz bebek isimlerini
Ki ben böyle dusunuyorum
Olcak tatlim bir sekilde olcakAmiiiin kuzum inşallah 8 aydır bekliyoruz bakalım daha bişey Yok![]()