• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ihtiyaç listemde başka neler olmalı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Eksik varsa ekler misiniz ne lazım olur başka
Ve
Islak mendil mi daha iyi olur pamuk mu ?
Lohusa terliği nasıl bişey almalıyım normal ev terliği tarzı mı oluyor yoksa başka bişey mi
Katlanır yıkama küvetini öneriyor musunuz
Burun temizleme aspiratörü öneriniz var mı manuel mi alıyım cihaz olanlardan mı
IMG_1570.png
IMG_1571.png

Son düzenleme:
Valla hepsinden önemlisi alt açma ünitesi bence. Yoksa koltuk tepelerinde hem kazalar oluyor hem beliniz kopuyor

Oto koltuğu göremedim, çok önemli oysa ki

Puset örtüsü ben hiç kullanmadım neden kullanılıyor onu da anlamadım Türkiyeden başka kullanan ülke de görmedim

Bebek arabası?

Katlanır küvet onermiyorum bizimki akıtmaya başladı
Ben pamukla temizliyorum doktorumuz da onu önermişti
Lohusa terliğim olmadı malesef apar topar gittik hastaneye :KK43: hatta lohusa kıyafetlerimi bile giyemedim zaten gerek de yokmuş keşke almasaymisim. Kapı suyumuzu bile takamadik.
Burun temizleme aspiratörunu doktor önerdi manuel onu kullaniyoruz

Valla hepsinden önemlisi alt açma ünitesi bence. Yoksa koltuk tepelerinde hem kazalar oluyor hem beliniz kopuyor

Oto koltuğu göremedim, çok önemli oysa ki

Puset örtüsü ben hiç kullanmadım neden kullanılıyor onu da anlamadım Türkiyeden başka kullanan ülke de görmedim

Bebek arabası?
Bebek arabasını görümcem alacak pusetli alıcaz puseti arabaya takılıyor ama zaten arabamız yok şuan puset örtüsü de bilmiyorum kışın rüzgarı önlüyo diye düşünüyorum çok lazım mı bilmiyorum genelde gördüğüm için yazdım başka eksiğim var mı sizce

Katlanır küvet onermiyorum bizimki akıtmaya başladı
Ben pamukla temizliyorum doktorumuz da onu önermişti
Lohusa terliğim olmadı malesef apar topar gittik hastaneye :KK43: hatta lohusa kıyafetlerimi bile giyemedim zaten gerek de yokmuş keşke almasaymisim. Kapı suyumuzu bile takamadik.
Burun temizleme aspiratörunu doktor önerdi manuel onu kullaniyoruz
Küvet kullanışlı gelmişti çok tıpası mı gevsedi nerden akıtma yapıyor kovası sıcak su koyunca kendi kendine katlanıyor yazanlar olmuş öyle mi ?
Başka eksiğim var mı peki almam gereken listede olmayan

bornoz yazmışsınız onu havlu olanlardan değil de müslin olanlardan bakın hem kolay kurur hemde bebeklerin cildi havlu için çok hassas oluyor

Bebek arabasını görümcem alacak pusetli alıcaz puseti arabaya takılıyor ama zaten arabamız yok şuan puset örtüsü de bilmiyorum kışın rüzgarı önlüyo diye düşünüyorum çok lazım mı bilmiyorum genelde gördüğüm için yazdım başka eksiğim var mı sizce
Bence yeterli gibi zaten baktınız ilerleyen zamanlarda başka ihtiyaç çıktı süreç içinde karar verip alırsınız

Back