- Konu Sahibi ugurumsun27
-
Insallah bu ay mucıze olur rabbımden ınsallah bebegım olur
inşallah canım rabbim emeklerini boşa çıkarmaz allahın izniyle olur inşallah...nasıl kullanılıyor bu Meryem ana otu anlatır mısın
Aminnnn teşekkürler meryem sna otunu bir parçasını üstümde taşıyorum hamıle oldugumu ogrendıgım anda cıkarıcakmısım olur inşallah
Bende duydum ama deneyenlerden duydum pek ise yaramamis bende bebis istiyorm kac aydir ugrasiyoruz gecen ay tanidik adetten sonraki uc gun onemli eskiden ebeler oyle dermis o ara hamile kalma olasiligi da fazlaymis.Bana arkadas verdi ama Mekke'de ve Medine'de oluyormuş
Ben kirmizi karti yedim cnm ilk defa gec geldi umutlanmistim ama bugun sagolsun butun sevincimi yok etti bu ay ovalusyob testi alacam tam ozenle baslayacam :) insallah cnm olur hepimizde minnaklar :)Aminnnnnn inşallah valla bende senın gıbı aynı günler devam :) bakalım ayın 1 de adet günüm ne zaman olacak ama inşallah olmaz ya ne dıym
Gecmıs olsun canım((( ıns bı dahakıne olur hepımızıde Allah güzel güzel anne yapsın minnoşlar versın Rabbim ikiz üçüz aminnn :)
''ucuzdur vardır illeti , pahalıdır vardır hikmeti'' derler ya , ben de 5tl ye arabistan dan buraya getirilip satılabileceğine pek inanmamıştım.ümreye gidenlere sordum onlar bile 5tl deyince arabistanda bile o fiyat değil aynı ot değildir dediler. Inanmamakta da hakli çıktım. Bende aldım aynı otu. Harem saray diye bir yerden. Ama yazıklar olsun. Bu ot meryem otu değil.türkiyenin heryerinde kolaylıkla yetişen ''meryem hort'' otudur. Ama talep çok olduğundan o ''hort'' ot olarak çevrilip meryem otu olmuş..peki bu 5 tl ye alınan merhem hort otundan gebe kalan var mı, tabi yok...yazık... Ama bilinen çayı yapılıp ifiyetle içilen bir ot olduğunu duydum.. Nyse görüyorum ki 5 tl ye satan o satıcılar bu siteyide eline geçirmişler.. Reklam yaparak bizleri 5tl ye meryem otu var diye hatta telefon numaralarını bile birakarak yönlendirmişler. Tebrikler... Helaliyle yesinler... Bırakın bu işleri...bu yorumu 5tl ot yazan her yerde paylaşıcam ki uyanın...
anlamadım şimdi..siz aldınız da kullandınız mı yanlış ot mu aldınız da sonuç böyle oldu?? umreden aldım ben..kokusu bi ayrı..suya konulduğunda doğumu kolay olanlar cevremde..neyi uyandırmaya çalışıyorsun sadece soruyorum yargılamadan..o kadar karşık yazmışsın kiBizim insanımız para gelsin de karşı taraf sattığının hayrını görüyor görmüyor umurlarında değil..maalesef.
merhaba ben de yeni aldım ama bugun adetimin üzerinden 14 gün geçti kullansam olur mu bilginiz var mı bu konuda yardımcı olur musunuz.Bana arkadaşım getirdi. Ben 5 tl ye satılan yerlere de gittim. Hesaplı görünsün diye küçük parçalara ayırmışlar tane olarak satıyorlar.. 100 kişinin eli değiyor anlıyacağın. Ve ayrıca urfa taraflarında yetişen meryem hort otu onlar. Yine elden satılan otları almayın derim. Eğer Arabistandan getiriyorlarsa paketi nerde... Tane ile elden ot mu satılır. Bana gelen paket içerisindeydi ve üzerinde arapça amblemi var.. Senin aldığın nasıl?
Bence once bi gebelik testibyaptir canim 14 gun cok fazla insallah hamilesindir. Sugun baslayin diye bir kaidesi yok ama genelde yumurtlama gunlerine yakin kullaniyor .o yuzden eger hamile degilsen adet olmayi bekle adet bitiminde basla benim fikrimmerhaba ben de yeni aldım ama bugun adetimin üzerinden 14 gün geçti kullansam olur mu bilginiz var mı bu konuda yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?